aduss
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Kolego, nie irytuj się moim komentarzem odnośnie twojego typu. Tylko laikowi nie było nic wiadomo nt. stanu fizycznego Djokovica przed meczem z Fedrerem. Wystarczyło poczytać o tym meczu na menstennisforum. A buki o stanie Djokovica wiedziały, stad takie kursy - na obu po równo ~ 1,8. Pomysl - dzien wczesniej bylo 1,75 1,85 Fedra z Nalbandianem, którego porownac z Djoko to wyjdzie duza roznica w obecnym czasie. Gdyby Djoko czul sie dobrze, nie daliby szans 50-50. Pytasz mnie co stawialem - Djoko, ale gdy poczytalem na necie o tym meczu, wogole nie zagrałem i nic nie straciłem.
Nie bede dawal tu analiz, to nie w moim stylu i nie mam czasu na to. Czasem zagladam tu zeby poznac opinie innych grających i staram sie tak jak w twoim przypadku pomagac, by w przyszlosci nie popelniac podobnych błedów, bo fart w tenisie i przeczucia nigdy nie beda w stanie zagwarantowac trafnego wytypowania.
pozdro!
Nie bede dawal tu analiz, to nie w moim stylu i nie mam czasu na to. Czasem zagladam tu zeby poznac opinie innych grających i staram sie tak jak w twoim przypadku pomagac, by w przyszlosci nie popelniac podobnych błedów, bo fart w tenisie i przeczucia nigdy nie beda w stanie zagwarantowac trafnego wytypowania.
pozdro!