>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneybookers - wpłata na poczcie albo banku

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
witam.
Mam taki prosty problem.
Jak dokonuje wpłaty na MB przekazem to w tytule wpłaty trzeba wpisac swoj numer ID ..dobrze mowie?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Wydaje mi się że jest zabronione wpłacanie pieniędzy takimi sposobami, jedynie przez przelew z własnego konta lub kartą. TUTAJ coś chyba o tym pisze.

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
Wydaje mi się że jest zabronione wpłacanie pieniędzy takimi sposobami, jedynie przez przelew z własnego konta lub kartą. TUTAJ coś chyba o tym pisze.

tu jest napisane o osobach trzecich...ja wpłacając na swoje konto, potweirdzając swoimi danymi niejestem osobą trzecią ????

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty gotówkowej, jeśli udaja się Państwo osobiście do banku i dokonują wpłaty gotówkowej na nasze konto bankowe.

A to prawie tak samo jak pójdziesz na pocztę.

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
kurde... no to moze byc probelm
cyzli cofn mi jakąs czesc pieniedzy...wszystkiego nieodzyskam;/

ale z drugiej strony jest opcja wpłaty &#39;przekaz bbankowy&#39; który trwa od 2-5 dni
wiec nierozumiem

&quot;ZAKAZ depozytów gotówkowych od stron trzecich !!! Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony niż MARCIN GORYL&lt;/B&gt;. Nie robimy wyjątków od tej reguły. Wszelkie koszty administracyjne i bankowe związane ze zwrotem płatności zostaną nałożone na stronę zapoczątkowującą takie płatności. &quot;

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
&#39;przekaz bankowy&#39; czyli inaczej przelew, możliwe że nie będą robić żadnych problemów, zresztą sam się przekonasz.

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
jednak miałem racje ???? dziś pieniązki wpłynęły na moje konto

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
jeszcze jedno pytanko.
Czy kolega może doładować moje konto MB przelewem ze swojego konta bankowego?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Teoretycznie nie, bo to podlega pod ten sam punkt regulaminu, ale w praktyce sam widzisz jak to wygląda.

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sieradz
Czyli można wpłacić pieniądze na MB przez zwykły przelew bankowy, czy trzeba iść do banku i kazać przelać kasę z mojego konta na konto MB?

W 0

wilhelm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wilhelmshaven
Mozesz zalogowac sie do swojego konta moneybookers i nastepnie wplacic z konta kolegi lub kogokolwiek dowolna kwote,ja tak robie i zero problemow.Natomiast jak wplacisz na poczcie to ci moneybookers nie zaksieguje wplaty i narobi problemow (reg.o praniu brudnych pieniedzy).

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozesz zalogowac sie do swojego konta moneybookers i nastepnie wplacic z konta kolegi lub kogokolwiek dowolna kwote,ja tak robie i zero problemow.

Ta potem płacz i krzyk na forum że Moneybookers to złodzieje. Chłopie, nie pisz bzdur, bo owszem jeden przelew może pójść gładko, ale generalnie MB sprawdza czy dane się pokrywają. ????

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sieradz
Rozumiem, że nie można przez zwykły przelew bankowy, tak? Z danymi nie ma problemu, bo nr konta, MB i buka jest na tą samą osobę.