ok, odpisali, ze mam czekac 20 godzin na rozwiazanie sprawyDokładnie.Zasugeruj grzecznie że z pocztą w polsce wiadomo jak jest,ze list idzie z daleka i nie wiadomo kiedy dojdzie i czy mogli by ci zaoferowac inny sposób weryfikacji.
ok, odpisali, ze mam czekac 20 godzin na rozwiazanie sprawyDokładnie.Zasugeruj grzecznie że z pocztą w polsce wiadomo jak jest,ze list idzie z daleka i nie wiadomo kiedy dojdzie i czy mogli by ci zaoferowac inny sposób weryfikacji.
Panowie, co zrobic, jesli zrobilem przelew z konta bankowego, pieniadze z konta zeszly a na MB ich nie ma?
Rachunek za media,telefon stacjonarny,gaz (rach za tel kom odpada) lub wyciąg z konta bankowego otrzymany w formie papierowej w siedzibie banku.(skan lub zdjecie)Witam
Od ponad 10 dni czekam na list ale jescze nie doszedl wiec wyslalem wczoraj skany dowodu ,paszportu i rachunku bankowego do weryfikacji.
Po 5min otrzymalem maila ze otwieraja mi sprawe weryfikacji i ze w ciagu 20h sie ze mna skontaktuja.
Dzis rano otrzymalem kolejnego maila i pisza ze do weryfikacji musze im przeslac skan dowodu tozsamosci i jakiegos rachunku potwierdzajacego adres.
O co tuchodzi????
Nie mam zadnego rachunku na siebie, wyslalem raport z obrotow na koncie bankowym ktory dali mi w siedzibie banku, jest tam nazwa banku nr konta, moj adres i podpis z pieczatka pracownika bankowego (jest to konto z ktorego robilem przelew na skrilla w celu wryfikacji konta bankowego).Rachunek za media,telefon stacjonarny,gaz (rach za tel kom odpada) lub wyciąg z konta bankowego otrzymany w formie papierowej w siedzibie banku.(skan lub zdjecie)
Nie mam zadnego rachunku na siebie, wyslalem raport z obrotow na koncie bankowym ktory dali mi w siedzibie banku, jest tam nazwa banku nr konta, moj adres i podpis z pieczatka pracownika bankowego (jest to konto z ktorego robilem przelew na skrilla w celu wryfikacji konta bankowego).
Wyslalem im to za pierwszym razem wraz z ze skanami dokumentow tozsamoisci.
Dzis sie zorientowalem ze przez pomylke zrobilem skan czarnobialy tego dokumentu bankowego, moze o to chodzilo.
Doslalem im skan kolorowy zobaczymy co mi odpisza
Wpłać kasę do buka i wypłać na konto bankowe.
przeslij jakiemus koledze na jego mb i niech on ci wypłaci
mozesz z nimi na supporcie pogadac i wyjasnic sytuacje, ale nie wiem czy uwierza
Tylko później się nie zdziw jak z kolegą będziesz miał na parę tygodni(albo dłużej) zablokowane konta w celu wyjaśnienia.Czyli transakcji między użytkownikami nie mam zablokowanej ? Bo jeśli faktycznie tak jest to będzie najprostszy sposób ????
jak zwiększyc limit wypłat z karty w bankomacie z moneybookers ?