>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta

blum 70

blum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi kasa przyszła następnego dnia. Opłata jest niestety nieunikniona i dlatego lepiej poczekać aż u buka zbierze się trochę więcej kasy do wypłacenia (jeśli się odrabia straty).
Ja miałem śmieszną historię z MB. Najpierw nie przychodził mi od nich list z kodem weryfikacyjnym przez 3 tygodnie. Napisałem więc do supportu i kazali mi przysłać skan dowodu. W międzyczasie przyszedł list.
Efekt:
1. Najpierw, po wpisaniu kodu, zwiększyli mi limit do 5k
2. Następnego dnia, napisali, że uznali skan dowodu i zwiększyli limit do 15k.
Ciekawe, czy to nie aby zamierzone działanie? :]

blum 70

blum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chcesz przelewać sobie kasę na konto (w domyśle kasę przelaną na mb od buka), to tak.

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
MRW
A do wypłaty kartą MB jest ona potrzebna? Czy i tak jak będę sobie chciał kartę wyrobić to będę siłą rzeczy musiał to zrobić (zweryfikować konto)?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A do wypłaty kartą MB jest ona potrzebna? Czy i tak jak będę sobie chciał kartę wyrobić to będę siłą rzeczy musiał to zrobić (zweryfikować konto)?

MB to instytucja finansowa, działająca wg brytyjskiego prawa. Wyobrażasz sobie, że rozdają karty płatnicze bez żadnej weryfikacji?

Składanie wniosku o wydanie karty zaczyna się od weryfikacji. W pierwszym kroku musisz załączyć skany dokumentu tożsamości i dowodu miejsca zamieszkania (wydany na papierze rachunek czy wyciąg bankowy z datą z ostatnich trzech miesięcy, na którym widnieje Twoje imię i nazwisko ORAZ adres).

adpb 74

adpb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
[email protected]

Wysłałem skan dowodu na ten meil.
U mnie dzisiaj zaczął się problem z limitem na mooneybookers i nawet wplacić za ich pośrednictwem nie moge pieniedzy na buka oraz mam zablokowane srodki u nich.
Wysłałem skan na mail ktory podales zobaczymy co z tego bedzie.
Jak mozesz to napisz w temacie gdy juz dostaniesz jakas odpowiedz.

jagr 1,1K

jagr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Najpierw trzeba poprosic o ****** kod werfikacji który przychodzi ci pocztą dopiero puzniej możesz go wpisac w zakładce pomoc elektroniczna,-&gt;zostałem poproszony o przesłanie dokumentów tozszamozci ,wpisujesj ten kod przesyłasz scan dowodu .

adpb 74

adpb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Przesłałem wczoraj skan dowodu zrobiłem przelew z banku na konto MB i dziś już bez problemu zwiększyli mi limit i śmiało moge wplacac i wyplacac.

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
Czy zakladajac konto i nie dokonujac zadnej weyfikacji moge pieniadze odbierac od buka i wplacac do buka? Bo napewno nie moge wyplacac ich na konto bankowe ani do innej osoby majacej konto MB...

jkula 2

jkula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Czy zakladajac konto i nie dokonujac zadnej weyfikacji moge pieniadze odbierac od buka i wplacac do buka? Bo napewno nie moge wyplacac ich na konto bankowe ani do innej osoby majacej konto MB...
Nie, aby wysłać gdziekolwiek trzeba mieć zweryfikowane konto. Buk tez jest podmiotem posiadającym konto MB tak na marginesie...Odebrać kasę od buka można bez weryfikacji.

M 1

michalpop18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Bez weryfikacji konta mb można przelewać do innych osób mających mb, ale wiadomo po kilku operacjach poproszą o jakieś skany.

double 0

double

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Mam pytanie. Czy jesli zalożę konto na MB to będę mógł wypłacic z niego jakąś kwotę na inne dane niż swoje? np. zakladam konto. Mam na nim przykładowo 40zl i chcialbym je przelać koledze na konto w polskim ing.

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ile idzie kod weryfikacyjny? wyslany ostatniego lutego jeszcze nie doszedl dlatego pytam czy to normalne.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie zdziw się jeśli list w ogóle do Ciebie nie dojdzie.

Jeśli nadal nie otrzymałeś listu weryfikacyjnego, prosimy o cierpliwość, ponieważ dotarcie listu może zająć 2-5 dni roboczych. Niestety nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że list dotrze. W tym przypadku Twój adres nie będzie mógł być zweryfikowany.

edit: ja czekam już 2-3... lata ;)

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie zdziwie sie tym niemniej gdzies na innym forum czytalem ze te ich 2-5 dni to taki tylko zapis a list dochodzi gdzies do 2-3 tygodni . Wiec w koncu jak jest to nie wiem ????

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po 20 dniach list doszedl

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
obserwator-m +1 Punkty (za pomoc nt. Ladbrokes)
K 10

kgmarcin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie ta firma to porażka :/ Aktualnie na moim koncie MB znajduje się 200 zł. Chcąc wypłacić tą kwotę należy poddać się weryfikacji konta. Wg punktu drugiego muszę przelać kwotę mniejszą niż 45 zł i zostanie pobrana za to prowizja 7 zł. Po pozytywnej weryfikacji, będę chciał wypłacić resztę kasy i po raz kolejny prowizja wyniesie 7zł.
Jakby nie wystarczył im skan dowodu i jakiś wyciąg z konta :/ Po za tym ma ktoś do nich e-mail ? bo na ich zajeb**** stronie ciężko cokolwiek znaleźć. Z góry dzięki