>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Weryfikacja tożsamości przez konto bankowe
W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 55.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na &#39;zweryfikowany&#39;, co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.
Jeśli otrzymał(a) Pan/Pani juz kod weryfikacyjny konta bankowego, proszę o wpisanie go tutaj:

Proszę o pomoc o jaki kod weryfikacyjny chodzi??? bo nie mam pojęcia robiłem wypłatę 8 grudnia i zrobiłem tak jak w poleceniu że przelałem najpierw mniejszą kwotę i miałem dostać kod ale gdzie?

L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko zazwyczaj jest tak, że konto zakładane jest na siostrę, a maile to nich jako właściciel konta osoba pisze w formie męskiej i później jest wielki płacz i zdziwienie że support blokuje permanentnie konto i nie chce już z takiego klienta obsługiwać ;)

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Weryfikacja tożsamości przez konto bankowe
W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 55.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na &#39;zweryfikowany&#39;, co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.
Jeśli otrzymał(a) Pan/Pani juz kod weryfikacyjny konta bankowego, proszę o wpisanie go tutaj:

Proszę o pomoc o jaki kod weryfikacyjny chodzi??? bo nie mam pojęcia robiłem wypłatę 8 grudnia i zrobiłem tak jak w poleceniu że przelałem najpierw mniejszą kwotę i miałem dostać kod ale gdzie?
Proszę o pomoc...

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Przelewasz bezpośrednio na konto MB? Trzeba przelać ze swojego konta bankowego do to należące do MB - nie można używać pośrednictwa &quot;Płacę z Inteligo&quot; czy innego &quot;mTransfer&quot;. Przy wyborze metody płatności musisz wybrać: Przekaz bankowy.
Ja weryfikowałem w ten sposób, wówczas nie było zapotrzebowania na żaden kod.

EDIT:
Aaa, sorry, teraz dopiero doczytałem, że chodzi o weryfikację tożsamości, nie konta. Ja wysyłałem skan dowodu, także nie pomogę. Post do usunięcia. Sorry za zamieszanie ;)

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nibylandia
Ja mam problem z weryfikacją adresu zamieszkania, wysłałem im zdjęcie dowodu i elektroniczne potwierdzenie dowolnego przelewu, lecz za akceptowali jedynie dowód, a muszę przesłać jeszcze jakiś dokument potwierdzający mój adres zamieszkania który przyszedł do mnie pocztą, np: jakieś rachunki, lecz ja nie otrzymuje żadnych dokumentów tego typu, i co w takim wypadku mam zrobić? Dziękuje z góry,

777 28

777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
---
Weryfikacje adresu zamieszkania mozesz także przeprowadzić poprzez poproszenie ich (chyba jest do tego formularz) o wysłanie ci na adres domowy kodu weryfikacyjnego. Kod przyjdzie listem zwykłym, wklepiesz go na stronie skrilla i masz potwierdzony adres.

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nibylandia
Niestety nie mogę tak zrobić. Musze im wysłać jakiś dokument, lecz ja nie dostaje żadnych rachunków, nic nie płace, bo wszystko jest na moich rodziców, więc co mam w takim wypadku zrobić? Wysłałem im elektroniczne potwierdzenie jakiegoś przelewu, lecz nie za akceptowali, to jest wiadomość od nich:

Uprzejmie dziękujemy za przesłanie dokumentu. Z przykrością musimy jednak poinformować Pana, ze dokument potwierdzający adres zamieszkania nie spełnia naszych wymogów - nie został przesłany drogą pocztową na Pana adres. Abyśmy mogli rozpatrzeć blokadę Pana konta jednak potrzebujemy również skanu papierowego dokumentu, potwierdzającego Pana adres (rachunek za prąd, telefon lub wyciąg z konta bankowego). Ważne, aby dokument ten spełniał niżej wymienione kryteria i zawierał niezbędne informacje: -dokument papierowy (nie zaś otrzymany drogą elektroniczną) -dokument wydany nie wcześniej niż w przeciągu ostatnich trzech miesięcy - widoczna data -widoczne Pana imię i nazwisko oraz adres zamieszkania -dokument otrzymany drogą pocztową na Pana adresI co mam teraz zrobić? Jaki to może być dokument lub jak poradzić sobie w inny sposób?

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety nie mogę tak zrobić. Musze im wysłać jakiś dokument, lecz ja nie dostaje żadnych rachunków, nic nie płace, bo wszystko jest na moich rodziców, więc co mam w takim wypadku zrobić? Wysłałem im elektroniczne potwierdzenie jakiegoś przelewu, lecz nie za akceptowali, to jest wiadomość od nich:

Uprzejmie dziękujemy za przesłanie dokumentu. Z przykrością musimy jednak poinformować Pana, ze dokument potwierdzający adres zamieszkania nie spełnia naszych wymogów - nie został przesłany drogą pocztową na Pana adres. Abyśmy mogli rozpatrzeć blokadę Pana konta jednak potrzebujemy również skanu papierowego dokumentu, potwierdzającego Pana adres (rachunek za prąd, telefon lub wyciąg z konta bankowego). Ważne, aby dokument ten spełniał niżej wymienione kryteria i zawierał niezbędne informacje: -dokument papierowy (nie zaś otrzymany drogą elektroniczną) -dokument wydany nie wcześniej niż w przeciągu ostatnich trzech miesięcy - widoczna data -widoczne Pana imię i nazwisko oraz adres zamieszkania -dokument otrzymany drogą pocztową na Pana adresI co mam teraz zrobić? Jaki to może być dokument lub jak poradzić sobie w inny sposób?
idz do sklepu wez cos na fakture i im ja wyslij u mnie bylo ok

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
robiliście jakieś zlecenia tuż przed świętami ? jakieś potwierdzenia wypłaty przez mb przyszły czy dalej to wisi?

bilet44007 154

bilet44007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
034
Ja dziś wysłałem skan dowodu i 3 rachunki za fona droga elektroniczna w celu weryfikacji adresu zamieszkania, gdyż konto bankowe mam już zweryfikowane które nie upoważnia mnie do większych transakcji teraz tylko czekać... szkoda bo kasa zamrożona.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +11 Punkty
W 2

white

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam takie pytanie. Chcę dodać konto bankowe (mBank) wpisuje NBR i mam do wyboru
- BRE BANK SA LODZ
- BRE BANK SA ODDZIAL BANKOWOSCI DETALICZNEJ LODZ
- BRE Bank SA
który mam wybrać???

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Ja mam takie pytanie. Chcę dodać konto bankowe (mBank) wpisuje NBR i mam do wyboru

- BRE BANK SA LODZ
- BRE BANK SA ODDZIAL BANKOWOSCI DETALICZNEJ LODZ
- BRE Bank SA

który mam wybrać???

Nie ma to większego znaczenia - w gruncie rzeczy to wszystko to samo. Niezależnie od wybranej opcji, kasa powinna trafić na Twoje konto.

Znalazłem na jakimś forum, że ktoś wybrał BRE BANK SA ODDZIAL BANKOWOSCI DETALICZNEJ LODZ i pieniądze doszły na jego konto.

Pozdrawiam ;)

W 2

white

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy dodanie karty debetowej jest bezpieczne? Z tego co tam pisze to dajemy im wszystkie dane karty łącznie z kodem 3 cyfrowym a więc hulaj dusza moneybookers... ?

P 0

pierzak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,

Czy to normalne, że przelew z inteligo na zasilenie moneybookers jeszcze nie dotarł? Przygotowany był w piątek, wyszedł wczoraj. Jak do tej pory nie został zaksięgowany i na moneybookers nie mam środków.

J 16

jojof16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Przelewy natychmiastowe z Pekao24 też idą ze sporym opóźnieniem, niestety trzeba czekać : (

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co jest powodem że nie używacie Przelewów24?Przecież czekanie od piątku na przelew jest bezsensowne.

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
A co jest powodem że nie używacie Przelewów24?Przecież czekanie od piątku na przelew jest bezsensowne.

A jest ta opcja dostępna z poziomu strony MB czy na przelewy24.pl trzeba się logować? Napisz coś więcej o tym...