>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneybookers-pytanie

maks 2

maks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie:czy jeśli będę chciał wpłacić do MB pieniądze(z konta bankowego), potem(z konta MB) wpłacić je do buka, później wypłacić z buka wygrana (na konto w MB) i z konta MB wypłacić je na swoje konto bankowe, lub zrobić przelew na czyjeś konto bankowe, to czy będę musiał weryfikować jakoś swoje(w MB) dane(poprzez jakiś list żeby potwierdzić adres lub skan dokumentu)?? Pytam się o to, ponieważ słyszałem, ze te weryfikacje zajmują dużo czasu.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
na początku nie będziesz musiał aa i wypłaty z MB tylko na swoje konto a weryfikacja zajmuje mało przysyłają list po ok 4 dniach i masz z głowy
pozdrawiam

maks 2

maks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na początku nie będziesz musiał aa i wypłaty z MB tylko na swoje konto a weryfikacja zajmuje mało przysyłają list po ok 4 dniach i masz z głowy
pozdrawiam

Czyli na 100%podzczas 1 wyplaty nie bede musial weryfikowac konta(nawet jesli bede wyplacal kwote ok.1000zl)?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
ja robiłem ok 5 operacji kwoty niewiele mniejsze i o nic nie pytali a potem sam chciałem zweryfikować

typper 2

typper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie. Ja obracałem podobnymi kwotami i póki co nie chcą weryfikacji, ale sam już napisałem o list i weryfikuję konto bankowe, żeby mieć większe limity.