>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MONEYBOOKERS - pytania i odpowiedzi

Status
Zamknięty.
J 0

juve87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
natomiast jak powala numerk onta to calosc podac czy 16 cyfr wystapujacych po tych 8??

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Juve po pierwsze to edytuj posty.
Po drugie jak się już zalogujesz to wchodzisz w moje konto/weryfikacja adresu i będziesz miał miejsce na wpisanie tego kodu z listu.
Tak NRB to te 8 cyfr zarz po 2 pierwszych w numerze konta czyli: xxXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxx (to pogrubione to właśnie NRB)
A numer konta musisz podać cały, czyli 26 cyfr.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Doncaster
Chce wyplacic na swoje konto bankowe pieniadze i mam nastepujacy problem. Wpisuje NRB, potem nr mojego konta i gdy klikam &quot;nastepne&quot; wyskakuje mi komunikat &quot;To konto bankowe jest już używane&quot;.

wtf ?

roni_10 0

roni_10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Witam,

Zleciłem wpłatę na moje konto w MoneyBookers wczoraj, dziś rano mBank wyświetlił mi informację, żę przelew został zrealizowany (to znaczy, nie ma go wplanach, tylko już poszedł na konta MoneyBookersa) i teraz mam pytanie: jak długo muszę czekać na zasilenie konta?

pozdrawiam

A 0

antenelles

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja wysłałem kase do bukmachera przez mooneybookers. Posłałem 228zł wczoraj w godzinach popołudniowych i do dziś nie ma pieniędzy na koncie w tym bukmacherze ... a na koncie pisze w mooneybookers ze kasa została wysłana ;/ co robic

A 0

antenelles

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czekac lub powiesic sie - wybor nalezy do ciebie ! ;)

właśnie kasa doszła ????
moje pytanie brzmi dlaczego tak długo musiałem czekać ? ponad 15godzin ?
przelew z mooneybookers na mooneybookers powinien trwać zaledwie kilka minut czyż nie ?

J 0

juve87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!

Wpłacilem penaidze w srode kasa jeszcze nie doszla jak dlugo mozna czekac?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Juve do 5 dni roboczych. Wydaje mi się jednak że w poniedziałek już będziesz miał pieniądze na koncie MB.
Kalipawel tak księgują. Jeśli buk wyśle kase, to ona od razu jest na Twoim koncie MB

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłaciłem ostatnio z mojego buka, ale w piątek. To znaczy że kasa dopiero w poniedziałek? MB nie funkcjonuje w Weekend?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Milanista MB funkcjonuje 24h/dobe przez 7 dni w tygodniu. To Twój buk nie obsługuje wypłat w weekendy.

K 0

kalinos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczutowo
Mam zamiar zrobić wypłatę z mb za pomocą karty będe musiał przechodzić jakieś weryfikację? Kiedy będe mógł się spodziewać pieniędzy na koncie?
Czy może lepiej jest wpłacić do jakiegoś buka zagrać ze 2 zaklady po pare złotych i wypłacić?

wlodi 0

wlodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
W regulaminie MoneyBookers pisze ze moge wplacic pieniadze tylko i wylacznie z wlasnego konta. Czyli ze jak nie posiadam wlasnego konta to juz lipa i niemoge np dokonac przelewu na poczcie?

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
możesz przelać kasę poprzez pocztę... w ich regulaminie bardziej chodzi o to że nie można wpłacać z konta innej osoby na własne konto ;)

R 0

rzepek01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
moneybookers to najlepszy sposób na szybką wpłatę i wypłatę pieniędzy ;) robiłem tak samo jak &quot;Poznań2&quot; i pieniądze doszły już na drugi dzień, tak więc moneybookers jest bezproblemowe

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
kolega wyslal mi pieniadze na mb, ale nie zauwazylem ze tylko ja moge wplacac, wyslal pieniadze, minal tydzien i mu nie wrocily a na moim koncie tez ich nie ma, co ma zrobic zeby odzyskac pieniadze?

wlodi 0

wlodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Mam podobny problem żeżarło mi kase a nie posiadam swojego konta bankowego moge jakos ja odzyskac?

Status
Zamknięty.