Czy mogę załozyc tak jakby dwa konta ? Tj. Jak jeszcze nie miałem 18 lat to w kilku bukach zarejstrowałem sie na dane rodziciela, a teraz mam tez zamiar wpłacic jeszcze do 1 buka tylko na swoje dane. Więc w takim razie czy moge miec konto osobiscie na np. Jaś Kowalski ul.Uliczna Warszawa, a drugie niby na kogos innego tj. na mojego rodziciela Małgorzata Kowalska ul Uliczna Warszawa. W srócie chodzi o to czy moga byc dwa konta na ten sam adres i nazwisko a inna osaobę.
Dzięki i Pozdrawiam
Czekaj jak przyjdzie weryfikacja. Ciekawe co wtedy powiesz. Polak potrafi ehh.no ja na ten przykład mam 4 konta na ten sam adres... w tym dwa są na mnie /w jednym zmieniona jest data urodzin tylko, a tak reszta jest to samo/ i nie ma problemu z przelewami między nimi oraz między nimi a bukami:jezora:
Czekaj jak przyjdzie weryfikacja. Ciekawe co wtedy powiesz. Polak potrafi ehh.
Mam pytanko dotyczące MB . Czy po założeniu konta w MB przychodzą do domu jakieś listy itp. ??
Chodzi mi o to czy jeśli będę chciał wypłacić kase z moneybookers do banku BPH to czy coś przyjdzie ??nie... list przyjdzie jeśli ich o to poprosisz... a będziesz chciał to zrobić przy wypłacie kasy z MB do jakiegoś banku... przy wpłacie oraz transferach MB>MB oraz MB>bukmacher nie jest konieczna weryfikacja tzn nie przyślą ci żadnego listu![]()