>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MONEYBOOKERS - pytania i odpowiedzi

Status
Zamknięty.
F 0

figos17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ile kosztuje taka wpłata przez przekaz pocztowy na moneysbookers

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba 2.50 zł, ale nie jestem pewien.

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ze przekaz pocztowy płacisz około 3zł. Jak poszukasz, to w niektórych w bankach znajdziesz taniej

F 0

figos17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to ja moge zrealizowac przekaz pocztowy w banku to nie jest tak ze przekaz pocztowy realizuje sie tylko na poczcie

pele69 3

pele69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
CZyli jak to jest??Jezli wplace kase na moneybookers to za darmo.A jesli bede chcail wyplacic np. na czykesc konto bankowe(powiedzmy na allegro ) to zaplace 1,8 euro??

Wlasnie przeczytałem na jednej stronce ze jak wplace z moneybookers na konto to place 1% sumy wplaconej na konto maksymalnie 0,5 Euro. Czyli kiedy pobieraja 1,8 Euro bo nie czaje

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nie wolno wyplacać pieniedzy z MB na czjeś konto bankowe. Tylko na swoje. Możesz natomiast wysylać kasę na inne konto MB i wówczas jest pobierana jakiś % od kwoty którą wysyłasz

pele69 3

pele69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to np. moge sobie wyslac kase na konto mojego brata o potem on wyplaci pieniądze z konta i mam juz kase;D
Jeszcze jedno pytanie: Czy sa z tego jakies konsekwencje, dodatkowe oplaty??Tzn jak nie bede nic wpacał ani wyplacał moge dostac jakas kare czy cos w tym rodzaju??

Q 0

qwatex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konto w MB moze byc caly czas puste i jak bedziesz sie logowal to Ci nie usuną. Jak nie bedziesz robil żadnych przelewów MB nic Ci nie zabierze ani Ci konta nie usunie.

pele69 3

pele69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ile kosztuje wplacenie na moneybookers kasy z jakiegos bukmachera??A ile potem wplata na innego??

G 0

goleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
To zalezy czasami nic nie kosztuje a czasami % musisz sam sprawdzic zalezy do jakiego buka.

igorini 12

igorini

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Mam Pytanie chodzi mi o wyplate kasy... czy musze podawac MooneyBookers swoj nr. konta czy da sie inaczej wyplacic pieniążki...?

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
Mam Pytanie chodzi mi o wplate kasy... czy musze podawac MooneyBookers swoj nr. konta czy da sie inaczej wyplacic pieniążki...?

hmm sprecyzuj swoje pytanie bo jest zle napisane, chcesz wplacić kase czy wypłacić ? :roll:

G 0

gruchol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bank 6.96 PLN
Czek EUR 13.53 PLN
Karta kredytowa (Tylko dla kart VISA!) 6.96 PLN

Masz takie możliwości wypłat (kwota to prowizja jaka pobiera MB)

Czyli nie musisz- mozesz czekiem na adres, ale wtedy wieksza prowizja :p

mavionis 0

mavionis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
eeej a jak mój kolega by chciał wypłacić z buka na moje konto MB to jest jakaś dodatkowa opłata?

Status
Zamknięty.