>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

moje typy under / over NBA

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
18 Gru 11 / 11:22 Zakład 4 z X
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

• Standard
  • Standard
  • Standard
  • Standard

• QPR - Manchester United – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
  • Manchester City - Arsenal – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
  • Kaiserslautern - Hannover – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
  • St Johnstone - Celtic – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej

• Powyżej 1.5 @ 1.20
  • Powyżej 1.5 @ 1.17
  • Powyżej 1.5 @ 1.30
  • Powyżej 1.5 @ 1.30

Ako:2.73 na srednio​

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
18 Gru 11 / 11:22 Zakład 4 z X
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

• Standard
  • Standard
  • Standard
  • Standard

• QPR - Manchester United – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
  • Manchester City - Arsenal – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
  • Kaiserslautern - Hannover – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
  • St Johnstone - Celtic – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej

• Powyżej 1.5 @ 1.20
  • Powyżej 1.5 @ 1.17
  • Powyżej 1.5 @ 1.30
  • Powyżej 1.5 @ 1.30

Ako:2.73 na srednio​
aj szkoda szkoda, ale podobnie wynik totemu z dupy.

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
Finlandia U21 - Kanada U21
over 5.5
1.67
:cool:gramy.. !!​

WYGRANY ✅✅

Przelalem sobie dzis na besafe 250, za 240 zagralem over 6.5 a tu 3 tercja 5 min i juz 1-6 , i za 10f pogralem na kasynie i bylo 83f a potem przegralem wszystko na 0 :p teraz wpada 516 i wyplata :p i mysle nad bet365:p
a czemu edit: bo na kuponie jest 230 czemu?! bo limit i rozlozylo mi na 2 kupony 230 i 10 f :p dokladnie 9.59:p wesolych!

poszlo:

Uploaded with http://imageshack.us

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
New Jersey Nets-Atlanta Hawks
28.12.2011 01:30
Lizniemy troche NBA
over 177.5
1.68
pierwszy typ po dlugiej przerwie NBA...
kursy poszly w gore, ale chcialem tez zagrac typ WYNIK KONCOWY: NIEPARZYSTY (Niepodzielny przez 2) 1.91 w williamhill

176 szkoda 1 kosz

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik

Szkoda Utah... a Atlanta pograla ale naszczescie ani centa mi nieumynelo na ten zaklad acz bylem gotowy postawic co nieco.

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
OFI - Levadiakos 0-1 90min*

przekret miesiaca po tym jak OFI mialo karny i niewykorzystalo... hahhah
edit:
Główne saldo :
£566 ????

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
Jeszcze raz :
Detroit - Clevland
over 186.5
1.76

195✅✅

Pogram tak z 2/3 mecze jeszcze i trzeba bedzie troche kasy moze na betssona albo bet365 wyslac, jak na 3 najblizsze wejda min 2 to przelewam i lecim. ????​

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
Portland - Denver
over 198.5
1.67

Dallas - Columbus
Dallas over 2.5
1.70

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
Portland - Denver
over 198.5
1.67
213✅
Dallas - Columbus
Dallas over 2.5
1.70
1-3⛔
Ogolnie noc na 0, zagralem minesote za 250 dallas za 280 i over za 45, ogolnie na zero skupie sie na NBA, bo z NHL chleba narazie niema.​

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
Real Madrid - Malaga

Copa del rey.
typ: over 3.5
1.80

✅expekt✅

No takiej promocji juz dawno niebylo.
10/10
osobiscie gram gruboo w 3 bukach na sume 780f!
Grajcie i bierzcie na ostro! :grin:
Chyba, moim zdaniem najpewniejszy over w tym roku. 10/10
pozdrawiam i do picia:cool:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
balon +5 Punkty
david295 +2 Punkty
R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
Real Madrid - Malaga
Copa del rey.
typ: over 3.5
1.80

✅expekt✅

No takiej promocji juz dawno niebylo.
10/10
osobiscie gram gruboo w 3 bukach na sume 780f!
Grajcie i bierzcie na ostro! :grin:
Chyba, moim zdaniem najpewniejszy over w tym roku. 10/10
pozdrawiam i do picia:cool:

mecz powoli dobiega konca, ale to zagral ten juz wie ze ✅

jutro dodam z expekta, baha✅:grin: bedzie pite:cool:
pozdros​

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pietrzak3 +3 Punkty
R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
Barcelona - Osasuna

typ: Liczba goli w 2-ej połowie
powyzej 1.5
1.56

hmm, mialem podobnie zagrac tu na typ over 3.5 po 1.70 lecz moze sie skonczyc roznie, pierwsze przeczucie mowilo mi ze Barcelona moze dzis dolozyc do pieca juz w pierwszej polowie, pamietam lat temu bylo podobnie ze real wygral 3-1 lub 4-2 cos w tym stylu po czym dnia nastepnego barcelona przylozyla wysokopunktowo. Zagram jednak over 1.5 w 2giej polowie bo zdjae mi sie to jak najbardziej realne srednio oceniam na 87% dlatego zagram za polowe stawki ktora wczoraj wygralem na expekcie i mysle ze 180f na to spotkanie bedzie dobrze. Lecim , takze za wieksze pol stawki mozecie grac, wzoruje sie tu takze na tym ze hiszpanska liga jak dla mnie to najbardziej rozstrzelana liga europejska, i malo razy widzialem aby mecze pucharu krola gdzie grala barcelona lub real konczyly sie underami 4 bramek. Wedlug mnie jest to takze potyczka nie tylko miedzy klubami realu i barcy ale takze o prestiz i o to kto wygra ten puchar, dlategoz gramy gramy gramy!!!:cool:

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
Barcelona - Osasuna

typ: Liczba goli w 2-ej połowie
powyzej 1.5
1.56

hmm, mialem podobnie zagrac tu na typ over 3.5 po 1.70 lecz moze sie skonczyc roznie, pierwsze przeczucie mowilo mi ze Barcelona moze dzis dolozyc do pieca juz w pierwszej polowie, pamietam lat temu bylo podobnie ze real wygral 3-1 lub 4-2 cos w tym stylu po czym dnia nastepnego barcelona przylozyla wysokopunktowo. Zagram jednak over 1.5 w 2giej polowie bo zdjae mi sie to jak najbardziej realne srednio oceniam na 87% dlatego zagram za polowe stawki ktora wczoraj wygralem na expekcie i mysle ze 180f na to spotkanie bedzie dobrze. Lecim , takze za wieksze pol stawki mozecie grac, wzoruje sie tu takze na tym ze hiszpanska liga jak dla mnie to najbardziej rozstrzelana liga europejska, i malo razy widzialem aby mecze pucharu krola gdzie grala barcelona lub real konczyly sie underami 4 bramek. Wedlug mnie jest to takze potyczka nie tylko miedzy klubami realu i barcy ale takze o prestiz i o to kto wygra ten puchar, dlategoz gramy gramy gramy!!!:cool:
✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅
4-0
Messi 73 i Messi 91 po assyscie Xaviego...
kto gral ten ma!:grin::cool:

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
Valencia - Sevilla

typ: over 2.5
1.79
expekt

I znowu Del reyyyy... potyczka Valencii z Sevila. Zawsze jak byla Valencia to kojazylo mi sie to glownie z Atl.Madryt badz wlasnie Sevilla, dzis postanowilem zagrac over 2.5 po hmm dosyc dobrym kursie byc moze mozna znalesc lepszy 1.79 w expekcie, na ponizej jest 2.0. Czemu ten mecz? Z mojej pamieci wynika ze przewaznie mecze miedzy obydwoma zespolami konczyly sie pow 2.5 gola czy byla to liga czy puchar, niebede podawal tu i wklejal zadnych statystyk bo to zbedne, do tego nic z prasy bo moim zdaniem informacje o absencjach w druzynie to poprostu wybujala wyobraznia tych co pisza analizy zeby zawsze to &quot;COS&quot; bylo w analize zeby nas przekonalo do postawienia na dany mecz. Proste gdyby postawic sie w roli trenera na przed dzien meczu czy ktorykolwiek z nas podal by do gazety kto bedzie gral kto nie? rozumiem podac pelny sklad, ale ... kazdy gra co uwaza. Dzis przegladajac oferte odrazu w oko wpadl mi ten mecz i tak go obstawiam. OVER 2.5 po 1.79 mysle ze w granicach 200f czyli wedlug mnie jakies 92%. Udanych i wygranych.​

R 14

rizla

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wazik
Valencia - Sevilla

typ: over 2.5
1.79
expekt

I znowu Del reyyyy... potyczka Valencii z Sevila. Zawsze jak byla Valencia to kojazylo mi sie to glownie z Atl.Madryt badz wlasnie Sevilla, dzis postanowilem zagrac over 2.5 po hmm dosyc dobrym kursie byc moze mozna znalesc lepszy 1.79 w expekcie, na ponizej jest 2.0. Czemu ten mecz? Z mojej pamieci wynika ze przewaznie mecze miedzy obydwoma zespolami konczyly sie pow 2.5 gola czy byla to liga czy puchar, niebede podawal tu i wklejal zadnych statystyk bo to zbedne, do tego nic z prasy bo moim zdaniem informacje o absencjach w druzynie to poprostu wybujala wyobraznia tych co pisza analizy zeby zawsze to &quot;COS&quot; bylo w analize zeby nas przekonalo do postawienia na dany mecz. Proste gdyby postawic sie w roli trenera na przed dzien meczu czy ktorykolwiek z nas podal by do gazety kto bedzie gral kto nie? rozumiem podac pelny sklad, ale ... kazdy gra co uwaza. Dzis przegladajac oferte odrazu w oko wpadl mi ten mecz i tak go obstawiam. OVER 2.5 po 1.79 mysle ze w granicach 200f czyli wedlug mnie jakies 92%. Udanych i wygranych.​
1-0 ⛔
szkoda szkoda...

Dzis postanowilem zagrac nieco nizszymi kursami ale w miare pewniej, choc beda w pracy stracilem obstawienie Rangersow i Seville ktora zaliczyla dzis over. Dzis postanawiam zagrac kuponik taki:
Villareal - Valencia
over 1.5
1.35
Chelsea - Portsmouth
Chelsea
1.21
Peterhead - Celtic
Celtic (-1)
1.23
Laczny kurs: 2.00
Co do kuponu, Chelsea mysle ze beda liczyc sie z pucharem , skoro Manu wagrywa z City takze licze na latwa wygrana gospodarzy tym bardziej ze graja na wlasnych smieciach. Villareal - Valencia, zagralem tu over 1.5 2 bramki na ten mecz to moim zdaniem minimum powyzej 2.5 daja juz 2.15 w bet365 , a Celtic gram z minusem jednej bramki graja ze slabiakiem moim zdaniem owszem graja na wyjezdzie ale licze ze podobnie jak rangersi wyciagna dzis to minimalne 2-0 lub 3-0 stawiam n akupon 150f czyli jakies 90%. Powodzenia​