aj szkoda szkoda, ale podobnie wynik totemu z dupy.18 Gru 11 / 11:22 Zakład 4 z X
- 1
- 2
- 3
- 4
- Standard
- Standard
- Standard
- Standard
- QPR - Manchester United – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
- Manchester City - Arsenal – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
- Kaiserslautern - Hannover – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
- St Johnstone - Celtic – Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
- Powyżej 1.5 @ 1.20
- Powyżej 1.5 @ 1.17
- Powyżej 1.5 @ 1.30
- Powyżej 1.5 @ 1.30
Ako:2.73 na srednio
Jeszcze raz :
Detroit - Clevland
over 186.5
1.76
Ogolnie noc na 0, zagralem minesote za 250 dallas za 280 i over za 45, ogolnie na zero skupie sie na NBA, bo z NHL chleba narazie niema.Portland - Denver
over 198.5
1.67
213
Dallas - Columbus
Dallas over 2.5
1.70
1-3
Real Madrid - Malaga
Copa del rey.
typ: over 3.5
1.80
expekt
No takiej promocji juz dawno niebylo.
10/10
osobiscie gram gruboo w 3 bukach na sume 780f!
Grajcie i bierzcie na ostro! :grin:
Chyba, moim zdaniem najpewniejszy over w tym roku. 10/10
pozdrawiam i do picia
Barcelona - Osasuna![]()
![]()
typ: Liczba goli w 2-ej połowie
powyzej 1.5
1.56
hmm, mialem podobnie zagrac tu na typ over 3.5 po 1.70 lecz moze sie skonczyc roznie, pierwsze przeczucie mowilo mi ze Barcelona moze dzis dolozyc do pieca juz w pierwszej polowie, pamietam lat temu bylo podobnie ze real wygral 3-1 lub 4-2 cos w tym stylu po czym dnia nastepnego barcelona przylozyla wysokopunktowo. Zagram jednak over 1.5 w 2giej polowie bo zdjae mi sie to jak najbardziej realne srednio oceniam na 87% dlatego zagram za polowe stawki ktora wczoraj wygralem na expekcie i mysle ze 180f na to spotkanie bedzie dobrze. Lecim , takze za wieksze pol stawki mozecie grac, wzoruje sie tu takze na tym ze hiszpanska liga jak dla mnie to najbardziej rozstrzelana liga europejska, i malo razy widzialem aby mecze pucharu krola gdzie grala barcelona lub real konczyly sie underami 4 bramek. Wedlug mnie jest to takze potyczka nie tylko miedzy klubami realu i barcy ale takze o prestiz i o to kto wygra ten puchar, dlategoz gramy gramy gramy!!!
Valencia - Sevilla![]()
![]()
typ: over 2.5
1.79
expekt
I znowu Del reyyyy... potyczka Valencii z Sevila. Zawsze jak byla Valencia to kojazylo mi sie to glownie z Atl.Madryt badz wlasnie Sevilla, dzis postanowilem zagrac over 2.5 po hmm dosyc dobrym kursie byc moze mozna znalesc lepszy 1.79 w expekcie, na ponizej jest 2.0. Czemu ten mecz? Z mojej pamieci wynika ze przewaznie mecze miedzy obydwoma zespolami konczyly sie pow 2.5 gola czy byla to liga czy puchar, niebede podawal tu i wklejal zadnych statystyk bo to zbedne, do tego nic z prasy bo moim zdaniem informacje o absencjach w druzynie to poprostu wybujala wyobraznia tych co pisza analizy zeby zawsze to "COS" bylo w analize zeby nas przekonalo do postawienia na dany mecz. Proste gdyby postawic sie w roli trenera na przed dzien meczu czy ktorykolwiek z nas podal by do gazety kto bedzie gral kto nie? rozumiem podac pelny sklad, ale ... kazdy gra co uwaza. Dzis przegladajac oferte odrazu w oko wpadl mi ten mecz i tak go obstawiam. OVER 2.5 po 1.79 mysle ze w granicach 200f czyli wedlug mnie jakies 92%. Udanych i wygranych.