>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Modelka :]

Status
Zamknięty.
sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Witam panowie. Mam po raz kolejny wielką prośbę. Niektórzy z was pamiętają ten konkurs walentynkowy, w którym prosiłem o głosy dla mojej koleżanki (przyjaciółki?). Dziękuję za wszystkie głosy. Niestety, nie udało się nic tam ugrać.
Teraz po raz kolejny zwracam się z gorącą prośbą do was - jeden klik dziennie może przysporzyć mojej znajomej wiele radości. Nie wiem czy chodzi jej o nagrody, czy satysfakcję - ja pomagam, by sprawić jej przyjemność, bo pięknie wygląda, gdy się uśmiecha ;)
Tak więc link:
http://www.fotka.pl/supermodelka/index.php?id=1975901

W konkursie wygrywa osoba z największą średnią głosów. Może to trochę niesprawiedliwe, ale nie szkodzi. Bardzo proszę byście głosowali na Elwirę, ale tylko i wyłącznie notą &quot;10&quot;. Jeśli uważacie, że nie zasługuje na tą ocenę :)/) to lepiej odpuścić sobie &quot;piątkę&quot; czy &quot;jedynkę&quot;...
Bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie oddane noty. Głosować mogą tylko mężczyźni, więc mamy, jako forum raczej męskie, już na starcie jakiś handicap.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Proszę, proszę ludziska !
6.73 narazie - nie jest źle, ale 8,0 byłoby super !!

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i ode mnie tez,skoro sawasowi tak zalezy to &quot;pooceniajmy&quot; i inne , najlepiej te co sa w top 100 ????

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Poleciało SawasQ :p ;) Może to coś więcej niż przyjaciółka :p ?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Ładnie się podnosi ???? Dziękuję i proszę o jeszcze ;)

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
niestety nie moge dac 10 poniewaz ta kolezana nie jest za ladna :jezora:
moge dac troszke mniej

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Hehe, już się wypowiadałem na ten temat na forum. Jeśli uważasz, że ta kobieta nie jest ładna to gratuluję gustu :/
Można powiedzieć, że ta fotka jest nieładna (co swoją drogą również uważam za idiotyzm :p), ale nie widziałeś tej dziewczyny na żywo, więc jej nie oceniaj.
Dziękuję za zainteresowanie, ale jeśli możesz to nie głosuj poniżej &quot;10&quot;, bo tylko zaszkodzi. Nic Ci narzucać nie mogę, więc proszę ;)
Uff, bulwers mi się włączył, sorry...

von 0

von

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
No to i ja podbije troche średnią :p

Średnia:
7.41

Jutro kolejny głosik masz jak w banku :]

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
Też chciałem pomóc i zagłosować, ale się cos zarejestrować nie mogę :| tzn. e-mail mi juz dłuższy czas nie przychodzi.... jak tylko mi sie to uda napewno poleci ode mnie 10 :]

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
anapolon tu sie akurat mylisz.pochwal sie swoja dziewczyna tylko nie po 5 przerobkach w photoshopach

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Nie jasiek - spoko, przecież każdy ma prawo tak powiedzieć. Tylko zdenerwowałem się, bo dziewczynki nie widział kolega, a takie rzeczy mówi :p Spoko i lajt :p
Poza tym to nie moja dziewczyna tylko KOLEŻANKA ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Aktualnie Warszawa
Też chciałem pomóc i zagłosować, ale się cos zarejestrować nie mogę :| tzn. e-mail mi juz dłuższy czas nie przychodzi.... jak tylko mi sie to uda napewno poleci ode mnie 10 :]

Tez bym dał 10 ale niestety mail z aktywacją mi nie przychodzi ;)

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
ha ha ha w głosowaniu mogą brać udział tylko mężczyżni więc tylko 10-ka bo od żony nie udało się :-D

peja 1

peja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski :P
Ja dorzuce swoje 3 grosze... ???? Chociaż może i z Sawasem za sobą nie przepadamy (chyba pamiętasz o czym mówie :p) ale tu o niego nie chodzi... więc tak, dam tej twojej koleżance 10 bo na tym zdjęciu wyszła naprawdę wg mnie fantastycznie ???? ma zabójczo piękny uśmiech i wogóle ma fajną figurkę... ???? to tyle ode mnie...

pozdro :!:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
No właśnie wchodzę do tematu, patrzę - peja. I myślę sobie - ten to mi na pewno pojechał :p A tu taka miła niespodzianka :]
Średnia trochę spadła, bo ktoś &quot;życzliwy&quot; dołożył swój głos...
P.S. Peja - a ja nie wiem czemu mamy za sobą nie przepadać, choć tak jak mówię - coś mi zaświtało :p Przypomnij mi o co chodziło...

E 0

evileqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie jest brzydka na 5 nie zasługuje na pewno ;)
głos i ode mnie poleciał, jak nie zapomnę to postaram się na bieżąco głosować

Status
Zamknięty.