>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Może nie system ale sposób gry

P 13

pitman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
znienacka
Jeśli mogę coś zasugerować to w pierwszym kroku powinieneś postawić na samego pewniaczka. Bo za zsumowane stawki dostaniesz więcej niż za trafienie jednego z dwóch zakładów, a jak Ci pewniaczek nie wejdzie to i tak lipa i tak lipa, a progresje na u/o+pewniak zacząć od drugiego progu dopiero.

Y 1

yarvin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oba kupony stawiamy po 1j. Wiec lacznie 2 j a w wypadku wygranej jednego kuponu jestesmy 0,6j do przodu.Igor_Sypniewsk[/QUOIgor_SypniewskTE]
Igor nie rób ludziom mętliku w głowach.Według mnie są to 2 progresje i trzeba je rozliczać każdą z osobna,a nie sumarycznie.Jedna progresja 1j i druga progresja 1j i tak dalej.No i rozliczaj je osobno.Nie wolno tego sumować (Oba kupony stawiamy po 1j. Wiec lacznie 2 j a w wypadku wygranej jednego kuponu jestesmy 0,6j do przodu-BŁĘDNE TWOJE MYŚLENIE).

igor_sypniewsk 0

igor_sypniewsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadzam się. Są to 2 rownoległe progresje tylko różnica polega na tym że przy wyjsciu naszego &quot;pewniaka&quot; jedna z nich wchodzi i cofamy sie do początku a drugą kontynuujemy do skutku. Mozna rozliczać osobno, ale na dłuzsza metę to wyjdzie chyba na jedno

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja niestety będę kolejną osobą, która Ci powie, że ten system sam z siebie jest stratny. Do marży buka dokładasz jeszcze tą, którą sam sobie tworzysz obstawiając jedno zdarzenie dwudrogowe na zwycięstwo i przegraną drużyny.
Gdyby te kursy miały przynajmniej wartości 2,0-2,01 to wtedy byłoby to opłacalne(nie dodając jeszcze możliwości typu: 1,51-3,0 itp.)
Na twoim przykładzie postaram się Cię nakłonić, do tego abyś grał samego singla bez tego &quot;dodatku&quot;.
W twoim sposobie wychodzi, że masz zysk 0,62 na tamtych kuponach jeśli wejdzie Ci typ Lyon(-1)-Le mans typ 1 (1,40).
A gdybyś postawił na Lyon(-1)-Le mans typ 1 (1,40) 2j(wychodzi tyle samo wkładu i takie samo niebezpieczeństwo) wygrywasz 0,80. A więc to mówi samo za siebie.
Sorry Pitman ale dopiero teraz zauważyłem twój post.

igor_sypniewsk 0

igor_sypniewsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadzam się co do 1 meczu. Ale gdy 1 nie wyjdzie skuteczniej odrobimy dalej stawiając tym sposobem. Przynajmniej tak wychodzi z moich wyliczeń...:p najlepie sprawdzić chyba w praktyce.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Widzę, że nic z tym nie poradzę. Chyba jedynym wyjściem będzie jak sam się o tym przekonasz. Jednak pamiętaj o tym, że buk już wcześniej miał przewagę w postaci marży, a teraz Ty sam dodatkowo robisz sobie straty. Po prostu pomniejszasz sobie zysk grając w ten sposób.
Obyś szybko doszedł do odpowiednich wniosków. Najlepiej graj swoim sposobem oraz jednocześnie tym, który ja Ci zaprezentowałem(normalny singiel) i porównaj wyniki, a sam się przekonasz co do mojej racji.

F 0

fruwak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
szczecin
szukaj kursow 1.9-1.95 na u/o przy wyzszych poziomach to bedzie robilo roznice ;)

igor_sypniewsk 0

igor_sypniewsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem o tym fruwak jednak wczoraj podałem 1 z brzegu kurs na koszykówkę na wczoraj.1,9-1,95 często można znaleźć np na NBA. Swoją drogą co do symulacji Lyon wczoraj wszedł z -1 wiec mielibysmy 0,6j na plus.. Racja że 1 mecz chyba lepiej dać single, dopiero od kolejki dokladać u/o.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szukaj kursow 1.9-1.95 na u/o przy wyzszych poziomach to bedzie robilo roznice ;)
Będzie taka różnica, że wolniej będzie przegrywał, bo marża bukmachera będzie mniejsza. Taki sposó gry ma sens jedynie wtedy, kiedy kursy na u/o były by 2,0 lub wyższe, a czegoś takiego nie znajdziemy u jednego bukmachera.
Wiem, że autor tematu i tak tego nie zrozumie, więc nie będę się starał tego tłumaczyć. Ale matematyki się nie oszuka.
Pozdrawiam.

R 23

rutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. mecz - kurs 1.60
2. mecz - kurs 1.90

1.60*1.90 = 3.04

Stawka: 2 Wygrana: 6.08
2 kupony, więc zysk 2,08.

A nie lepiej zagrać tak:

Stawka 4zł

singiel 1.60
wygrana: 1.60*4 = 6,40zł

6,40 &gt; 6,08

Nie ma sensu dodawać na dwóch kuponach po meczu kurs 1.90, bo to tylko przynosi straty.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Do: Dukat i Rutra, nie ma sensu tego tłumaczyć, bo autor i tak tego nie rozumie. Matematyka ciężka sprawa ;), zobaczymy, może w końcu dojdzie do właściwych wniosków.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trzebiez
Do: Dukat i Rutra, nie ma sensu tego tłumaczyć, bo autor i tak tego nie rozumie. Matematyka ciężka sprawa ;), zobaczymy, może w końcu dojdzie do właściwych wniosków.

hehe
zaraz i tak bedzie ze to my nic nie rozumiemy ????

F 0

fruwak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
szczecin
Będzie taka różnica, że wolniej będzie przegrywał, bo marża bukmachera będzie mniejsza. Taki sposó gry ma sens jedynie wtedy, kiedy kursy na u/o były by 2,0 lub wyższe, a czegoś takiego nie znajdziemy u jednego bukmachera.
Wiem, że autor tematu i tak tego nie zrozumie, więc nie będę się starał tego tłumaczyć. Ale matematyki się nie oszuka.
Pozdrawiam.
No nie chce mi sie klocic co do skutecznosci tego systemu - jednakze imo nie masz racji ;)
I nie mowie tego tylko dlatego ze mi sie &quot;wydaje&quot; no ale kazdy gra po swojemu

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No nie chce mi sie klocic co do skutecznosci tego systemu - jednakze imo nie masz racji ;)
I nie mowie tego tylko dlatego ze mi sie &quot;wydaje&quot; no ale kazdy gra po swojemu
To prosze podaj swoje argumenty ???? Chętnie na nie odpowiem ????

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trzebiez
Jesli wydaje ci sie , ze masz racje, to masz racje-wydaje ci sie.
1,9&lt;1,95&lt;2
czy to tak ciezko zrozumiec?
to tak jak z waleniem glowa w sciane, jesli walniesz raz nic ci nie bedzie ale jak bedziesz walic tysiac razy to stracisz glowe.
Tak samo bedzie w tym przypadku z pieniedzmi. Na dluzsza mete NIE MOZNA wygrac.

S 0

s.i.c.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
igor, gralem tym sposobem. bylem w plecy tyle w temacie. pomijajac juz czysto matematyczne argumenty ktor ci podaja koledzy, gwarantuje ci ze poplyniesz bo:
1. nie wejdzie pewniak powiedzmy 3 razy z rzedu (i nie pisz ze to niemozliwe.)
2. na jednej z progresji wejdziesz na wysoki prog (j.w.)

i masz pozamiatane. ale jesli chcesz sie bolesnie przekonac to spoko graj dalej ????
a jesli juz sie upierasz to pograj troche na sucho bo naprawde szkoda kasiory.

R 23

rutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może podam przykład z życia wzięty ????

Kiedyś w pucharze UEFA Groclin grał z kimś tam. Kurs na Groclin wynosił ok. 7.00, natomiast na rywali ok. 1.50 (już nie pamiętam). Zagrałem na jednym kuponie Groclin za 2zł. Na drugim kuponie kilka pewniaków + rywal Groclinu.

Kupon 1

Groclin ok. 7.00
Stawka: 2zł
Do wygrania: ok. 14zł

Kupon 2

rywal Groclinu ok. 1.50
+ pewniaki
AKO: ok. 3,50
Stawka: 2zł
Do wygrania: ok. 7zł

Groclin przegrywał 0:1 i pod koniec meczu już tylko chciałem, żeby remisu nie było. Bowiem w przypadku wygranej Groclinu, ja wygrałbym ok. 14zł, zaś gdy rywal wygra to został mi 1 pewniak, który pewnie wszedł.

Zainwestowałem 4zł. Wygrałem ok. 7zł. Ok. 3zł zysku.

Tymczasem mogłem zagrać to tak:

rywal Groclinu + pewniaki
AKO: ok. 3.50
Stawka: 4zł
Do wygrania: ok. 14zł

Oczywiście patriotycznie po cichu liczyłem na wygraną Groclinu.

---

No chyba wyjaśniłem nieskuteczność tego systemu. Lepiej zagrać za większą stawke ten niższy kurs, niż łączyć go z 2 zdarzeniami, które przyniosą straty.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trzebiez
Może podam przykład z życia wzięty ????

prosze nie rob tego!!

No chyba wyjaśniłem nieskuteczność tego systemu. Lepiej zagrać za większą stawke ten niższy kurs, niż łączyć go z 2 zdarzeniami, które przyniosą straty.
Wg mnie sam sobie zaprzeczasz, podajesz przyklad, na ktorym zarobiles a pozniej piszesz ,,nieskutecznosc,,??o so chosi:/??
Czekam na odp w innym temacie bo cos sie udzieliles ostatnio.

uqi 0

uqi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. mecz - kurs 1.60
2. mecz - kurs 1.90

1.60*1.90 = 3.04

Stawka: 2 Wygrana: 6.08
2 kupony, więc zysk 2,08.

A nie lepiej zagrać tak:

Stawka 4zł

singiel 1.60
wygrana: 1.60*4 = 6,40zł

6,40 &gt; 6,08

Nie ma sensu dodawać na dwóch kuponach po meczu kurs 1.90, bo to tylko przynosi straty.
W pierwszym poście Igor podał że będzie podwajał stawkę jeśli kupon będzie nie trafiony.
Jaką więc stawką Ty zagrasz jeśli kupon okaże się błędnie wytypowany (singla 1.6) ?
//Piszecie o matematyce a takimi singlami szybciej przepadniecie//