>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

może by tak jaki konkurs??!!??

slawek1989 0

slawek1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gdyby był jakiś konkurs np. typowanie 1X2 i za to punkty . Dzieki temu to forum by sie szybciej rozwijało.

D 0

darek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
Kamil mam pytanie czy bedzie mozna typowc wynik spotkania czy kto --&gt; 1X2 :wink:

popiol 0

popiol

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
K@mil ty masz talent ja to wiem...i dobrze to zrobisz 8) ale jakis mały szczegół mógbyś dać ????

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
Wpadam na chwilke ???? Konkurs ruszy w ciagu tygodnia lub dwoch. Na kazda kolejke bedzie zestaw spotkan do typowania. Za dokladne wytypowanie wyniku 3 punkty, za poprawne wytypowanie rezultatu 1x2 bedzie 1 punkt. Po kazdej kolejce skrypt bedzie zliczal wszystkie punkty i tworzyl ranking typerow. Nagrody beda pieniezne.

D 0

darek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
Za które miejsca będą nagrody??
materialista ... 8)
ja mam jeszcze jedno pytanie ( no moze wiecej :p ) kto bedzie prowadzil typera i kto bedzie wybieral mecze ? w ogóle teraz mecze beda sie powoli konczyc ? wiec co zrobicie jak bedzie przerwa ? ;)
z góry szieki za odp 8)

D 0

darek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
Za dokladne wytypowanie wyniku 3 punkty, za poprawne wytypowanie rezultatu 1x2 bedzie 1 punkt.
bo jak widze Admin tutaj napisal za poprawne wytypowanie rezultatu jak tutaj bedzie NBA to poleglismy ????
OKej nie wazne, bedzie dobrze

popiol 0

popiol

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Ejj no chłopaki wakacje się zbliżają a ja na -289 zł :? A przypuszczalnie kiedy tak bedzie pierwsza kolejka...bo się konczą ligi i zostanie nam fińska,ruska liga :/

Y 0

yomany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ja tez sie wpisuje jezeli ten konkurs bed eogolny czyli nie tylko pilka (nielubie pilki tam sie nic nei dzieje :/ )

slawek1989 0

slawek1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z ta pierwsza kolejka raczej sie nie wyrobimy bo same zapisy beda trwaly kilka dni. Poza tym wszystko musi byc dopracowane. Ale nie chce sie wypowiadac za admina.
niech bedzie coś takiego:
I etap
1.wszyscy mogą typować dowolne zdarzenia (z expekta, STS, Toto-mix,Proffesionalu )
2.max spotkań to np:10 lub 5
3.za każde spodkanie dobrze wytypowane 1X2 po pukcie a za każdy wynik 3 punkty,(może też być bez dokładnego wyniku tylko sam 1X2)
II etap (finał)
1.do drugiego etapu przechodzi od 5 do 20 najlepszych typerów

Prowadzeniem i rankingiem mógłby sie zająć jakiś moderator, który by przyznawał punkty.

morientes 0

morientes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niech bedzie coś takiego:
I etap
1.wszyscy mogą typować dowolne zdarzenia (z expekta, STS, Toto-mix,Proffesionalu )

a moim zdaniem twój pomysł jest zły bo będe mógł sobie wybrac kursy np. 1.04
a takie spotkanie trafic ciezko nie jest

popiol 0

popiol

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
slawek1989 morientes ma racje w 100% ponieważ osoby które będą za to odpowiedzialne wybiorą takie mecze gdzie trudno bedzie trafić!Porównaj sobie że np.ty dasz se mecz Wisła K.- Unia Janikowo to oczywiście że obstawisz 1 a jeśli osoby ktore będą za to odpowiedzialne dadzą ci mecz np. Manchester - Arsenal to nie bedziesz miał łatwiej przeszkody.Bedziesz musiał pokazać że jesteś dobrym bukmacherem i umiesz wytypować prawidłowo wszystkie mecze i udowodnisz że zajęcie np. 1 przez ciebie było w pełni zasłużone! 8)

D 0

darek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
Panowie 8) moim zdaniem Kamil z Adminem daja sobie rade nie wymyslajcie bo Wam to niewychodzi ????

K@mil &amp; Admin, Admin &amp; K@mil ???? nie lepiej teraz juz zaczynac wpisy zeby ponziej nie marnowac czasu :wink:

slawek1989 0

slawek1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zapomniałem dodać zeby liczyć też kurs.Komu siadną wszystkie mecze i bedzie miał najwyszy kurs to dostanie ileś punktów .

D 0

darek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
zapomniałem dodać zeby liczyć też kurs.Komu siadną wszystkie mecze i bedzie miał najwyszy kurs to dostanie ileś punktów .
Panie... daj pan spokój !!!
Idz pan spac 8)

popiol 0

popiol

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
slawek1989 co ty gadasz??Jaki kurs??Ty masz prawidłowo wytypować mecze a nie patrzec na kursy!CZy nie widzisz tej ekipy : K@mil &amp; Admin, Admin &amp; K@mil oni wiedzą co robią 8) !!K@mil już mnie tak nie chwal bo się czerwony robie :oops: :wink: