>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa forum.

Status
Zamknięty.
lowcag 0

lowcag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
Bardzo dobry pomysł z tymi mistrzostwami ???? Tylko popieram propozycje TomkaWWA żeby były ciut później niż o 20.

prymus_fcb 0

prymus_fcb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B town
i ja jak najbardziej popieram, inincjatywa godna uwagi, mi pasuja warunki jakie zostaly podane w pierwszym poscie plus jakies ograniczenia moze ilosc postow albo staz, zeby nie bylo lipy ???? bede sledzil uwaznie ten temat!!

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Staż miesiąc
lub postów 30.
Płatne będzie top3, a PUNKTY będą za pierwszych 10 miejsc.

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rowniez podoba mi się pomysł. Tylko sobota o 20 to trzeba wychodzic powoli na impreze.. ale jakos damy rade ????

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Może w tą, może w przyszłą sobotę ????

D 0

dzc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I ja to wygram :jezora:

Marzyciel ????

Można z wpisowym tak jak tego na expecie co będzie ???? (I z niego naprzykład też liczyć punkty do turnieju albo ten jeden turniej to wielki finał ????

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
o gadzetach i walizkach nie ma co myslec gdyz z tego co wiem pointpoker nie robi ich ????

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety nie pogram :kwasny4565:
Ach ten termin &quot;sobotni&quot;
Powodzenia wszystkim zatem życzę.

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jakby w niedziele zrobic?
mysle, ze Ci którzy preferuja sobote w niedziele też by dali rade, wiadomo jak to sobota. Sobota to sobota, a szkoda wybierac pozniej miedzy zcyms a czyms...
;)

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jakby w niedziele zrobic?

mysle, ze Ci którzy preferuja sobote w niedziele też by dali rade, wiadomo jak to sobota. Sobota to sobota, a szkoda wybierac pozniej miedzy zcyms a czyms...

;)
/
Moze byc niedziela ale tak o godzinie 22 ????

O 0

ogryzekpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mnie tez bardziej pasuje niedziela. W sobote wiadomo kazdy gdzies wychodzi i nie wszyscy maga grac. Moze zrobimy ankiete?

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No własnie dobrze, że zaproponowałem. Tylko czekac na zdanie innych forumowiczów. Niedziela to taki typowy dzien na turniej - spokojny i w ogóle ;)
ja byłbym bardzo za niedziela.. ankieta? jak sie zgodzi organizator konkursu, mozna ????

tomekwwa 0

tomekwwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wyszukiwarka
u mnie niedziela to roznie wyglada i tak pewnie wielu osobom jak i mi odpadnie turek jakis ponieważ najbliższe dwa weekendy mam otrą sesje na uczelni :/ ale jesli chodzi o termin preferowalbym sobote ten kto siedzi w domu bo nie chce mu sie ruszac dupy moze pograc w niedziele gorzej bo w pon kazdy prawie idzie do pracy i chcialby odsapnąc przed kolejnym ciezkim tygodniem ????

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ogolnie ciezko z tym bedzie, nie mozna dogoic kazdemu to jest oczywiste. Ankieta pokaze co i jak.. ale dziwie się, ludzie nie nie macie co robic w sobote o 22? ;) bez napinki! ????

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam bym był jednak za 20.
Dzień nieważny
No ale cóż :p

toluvel 0

toluvel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sobota 22.. w sobote o 20 jest zawsze pełno freerollków.. a tak na &quot;deser&quot; byłoby miłe spotkanie z pokerem w gronie forumowiczów ????

poza tym jestem za tym żeby dać dostęp od danej ilości postów ???? (mimo że sam mam niewiele hehe) Po co nam 150+ osób.. ;]

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
jestem za Niedzielą godzina 22 nie ma co robić o 20 bo o tej godzinie jest sporo innych szkoda w nich nie grać

Status
Zamknięty.