>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa Europy under 21 - Dania 2011

Status
Zamknięty.
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Do kolegi wyżej
Ramzesa jak zagrają w połowie jak z Białorusią to będziemy spokojni o wygraną.
Ja myślę w tym meczu o typie over 3,5.

Myślisz że myślałem że Dania wygra 4-0 ???
Byłem niema pewny że strzelą bramkę ale w życiu bym nie powiedział że strzelą dwie i wygrają mecz a na to się zanosi.
A byłem tego pewny bo jakoś nie wydawało mi się żeby cały turniej byli choćby bez gola.
To takie właśnie moje własne rozumowanie dzięki któremu zapewne przegrywam mniej razy niz Ty ????

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
czyli Islandia awansuje dalej? ????

Białoruś ma bilans bramkowy 3-5 taki sam ma Islandia więc decyduje chyba bezpośredni mecz który wygrała Białoruś ????
I Dania ma również bilans 3-5 hahaha
Teraz to już nie wiem o co kaman

EDIT :
Regulamin na wypadek remisu

W przypadku, gdy dwa lub więcej zespoły zakończą rozgrywki z tą samą liczbą punktów, o kolejności w tabeli zadecyduje:
1. Większa liczba punktów zdobytych w meczach między zainteresowanymi klubami.
2. Różnica bramek w spotkaniach między zainteresowanymi klubami.
3. Strzelone bramki w spotkaniach między zainteresowanymi klubami.
4. Różnica bramek.
5. Strzelone bramki.

Z moich obliczeń Białoruś gra dalej i dobrze

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj straszna porazka dla mnie na dani tak to jest naczytalem sie wszedzei ze musza wygrac a tu hehe dostaja 3-1 pieknie pieknie hehehhe
Tak niestety nie da rady , trzeba samemu siedzieć w danym temacie i wtedy grać. Sam ostatnio przeglądam to forum i gram dla rozrywki i średnio to wychodzi. Dzisiaj też się kierowałem tym co ludzie tutaj pisali , nie inwestując wielkich pieniędzy zagrałem myśląc , że to rzetelne info a tu psikus Dania w cale nie musiała wygrać. Także nie ma się co kierować większością informacji jak się samemu nie sprawdzi.
Żeby nie było off - topa , mecz był do wygrania , skuteczność jak zwykle zawiodła.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Z tego co widzę to Anglicy wychodzą mocno ofensywnie w fałszywym ustawieniu 4-2-4.
Czesi 4-1-4-1. Widać typowo że będą walczyć o remis który może dać im awans.
Coś mi się widzi że overowo będzie w tym meczu ????
Brawo Anglia!!!! hahaha

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Wspaniała końcówka Czechów!!!!
Bardzo dobrze bo Anglicy taki anty futbol grali w tym turnieju że szok.
Pseudo gwiazdeczki wracają do domu ????

basior 0

basior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
anglia
Wspaniała końcówka Czechów!!!!
Bardzo dobrze bo Anglicy taki anty futbol grali w tym turnieju że szok.
Pseudo gwiazdeczki wracają do domu ????
bardzo dobrze ze tak sie stalo stracic dwie brami w ciagu 3 minut heheh angole do domu!!!!#dobrze bo chociaz overek weszedl jeszcze tylko usa jedna bramka lub jamajka i bedzie git;)

O 27

odrzanski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No świetnie, mialem 1X, ostatni mecz na kuponie do 89 minuty 1;0... Szkoda gadać, jak patrzylem na live to na Czechów juz byl 40 kurs i cos takiego weszlo, ehh to sie nazywa miec pecha....

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
No świetnie, mialem 1X, ostatni mecz na kuponie do 89 minuty 1;0... Szkoda gadać, jak patrzylem na live to na Czechów juz byl 40 kurs i cos takiego weszlo, ehh to sie nazywa miec pecha....
To nie jest pech to jest brak wiedzy o turnieju.Oglądałem wcześniejsze mecze Anglii i choćbyś mi dał free beta to bym na nich nawet 1zł nie postawił....

O 27

odrzanski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tez ogladalem wczesniejsze mecze, widzialem, ze zagrali z Ukraina padake, ale to byl mecz ostatniej szansy Angolów wiec myslalem, ze sie spręzą, zreszta skoro sie prowadzi do 89 minuty i mecz sie przegrywa no to nie mozna tego inaczej nazwac jak pechem albo frajerstwem.
A swoja droga to Hiszpanow widze w finale tego turnieju ????

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Ja tez ogladalem wczesniejsze mecze, widzialem, ze zagrali z Ukraina padake, ale to byl mecz ostatniej szansy Angolów wiec myslalem, ze sie spręzą, zreszta skoro sie prowadzi do 89 minuty i mecz sie przegrywa no to nie mozna tego inaczej nazwac jak pechem albo frajerstwem.
A swoja droga to Hiszpanow widze w finale tego turnieju ????
Hiszpanie spokojnie poradzą sobie w półfinale z Białorusią.
W drugim półfinale może być bardzo ciekawie bowiem Szwajcarzy podejmą Czechów.
Mecze półfinałowe odbędą się już w środę.
O 17:00 zagrają Hiszpanie z Białorusią
A o 20:00 Szwajcarzy z Czechami
Finał planowany jest na sobotę o 19:45
Według mnie finał to Hiszpania - Szwajcaria chociaż Czechów nie stawiał bym na straconej pozycji.
PS : Szwajcarzy muszą w końcu stracić bramkę w turnieju....

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Hiszpania - Białoruś U-21 H (0-1,5) 1 1.57⛔
Hiszpanie, główny faworyt turnieju nie powinni mieć problemu z awansem do finału. Wygląda na to, że ich forma z meczu na meczu jest coraz lepsza. 1:1 z Anglią, 2:0 z Czechami, 3:0 z Ukrainą. Odwrotnie wygląda sytuacja u naszych wschodnich sąsiadów. Zaczęli od zwycięstwa z 2:0 z Islandią, a następnie przegrali 2:1 z Danią i 3:0 ze Szwajcarią. Zdecydowana większość Hiszpanów to piłkarze ograni w Primera Division, a kilku z nich ma już na koncie występy w dorosłej kadrze. Trudno natomiast mówić o ograniu na wysokim poziomie u Białorusinów. Tylko czterech występuje poza granicami swojego państwa, z czego dwóch z nich można było zobaczyć wiosną w Polsce i jedyny warty zapamiętania fakt z ich gry to gol Sivakova z połowy boiska z Lechią. Białorusini dochodząc, zresztą bardzo szczęśliwie bo dzięki małej tabeli do półfinału osiągnęli swój max i nie przypuszczam żeby mieli sprawić rozpędzonym Hiszpanom jakiekolwiek problemy.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
Dzisiaj odbędą się półfinały Młodzieżowych Mistrzostw Europy rozgrywane w Danii. W pierwszym spotkaniu faworyt całego turnieju - Hiszpania zmierzy się z drużyną Białorusi. Na upartego można by szukać niespodzianki w tym meczu, ale jest to wątpliwa sprawa, gdyż piłkarze z południa Europy są po prostu lepsi, i to na każdej pozycji. Moją uwagę przykuło drugie spotkanie pomiędzy Szwajcarią i Czechami.
Szwajcaria U21 - Czechy U21
Typy: 2, DNB 2, (aw) 2
Kursy: 3,1 | 2,18 | 2,05
Buk: Unibet
W tym spotkaniu lekkim faworytem ze strony bukmacherów jest Szwajcaria. Wygrali oni bowiem 3 spotkania grupowe. Jednak moim zdaniem, ten mały sukces nie jest niczym szczególnym, patrząc na skład grup. Szwajcarzy pokonali Danię, Islandię i Białoruś. W dużo gorszej sytuacji byli nasi południowi sąsiedzi, skazywani na porażki z Hiszpania i Anglią. Potrafili jednak skutecznie przeciwstawić się tym drugim (wcześniej wygrali z Ukrainą) i awansować z 2 miejsca do półfinałów turnieju.Skład drużyny Czeskiej bardzo wyrównany, nie ma tam wyróżniających się nazwisk ani gwiazd światowego formatu grających w najlepszych klubach. Zawodnicy grają według ustalonej taktyki, którą udaje się realizować. To właśnie pokazali w spotkaniu z faworyzowaną Anglią, mimo iż przegrywali, potrafili odwrócić losy meczu na swoją stronę, a wszystko w iście angielskim stylu, w końcówce meczu, wręcz w doliczonym czasie gry. Brawo Czesi. Jak już wspomniałem, Szwajcarzy w grupie mieli dość prostych przeciwników. Skład również bardzo wyrównany, zobaczymy jak sobie poradzi w spotkaniu z dużo silniejszą drużyną. Czesi po tej spektakularnej wygranej na pewno są mocniejsi i mają duże szanse na awans do finału turnieju. Dla mnie kursy jakie zaproponowali bukmacherzy są zawyżone jeśli chodzi o Czechy. Mecz dwóch wyrównanych drużyn a kurs 3,1 to spore value. Polecam któryś z typów zaproponowanych przeze mnie

P 16

potter3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogląda ktoś mecz Hiszpani na żywo ? Warto obstawić teraz na ich zwycięstwo kurs w granicach 2,35 ?

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
oglądał ktoś ten mecz? Białoruś zamurowała bramke chyba sądząc po statystykach? Hiszpania 72% posiadania piłki i 22 sytuacje bramkowe
Ja oglądałem i musze powiedzieć że Hiszpania wyglądała jak Barcelona kiedy są bez formy i Messi jest połamany , klepali , klepali i tak cały mecz i nic z tego nie wynikało ,mało strzałów i sytuacji , Białoruś w 1 połowie jakoś bardzo się nie bronili ale w 2 połowie to już zamurowali ale fartem strzelony gol dla Hiszpanii całkowicie zmienił obraz gry , Hiszpanie trochę wyluzowali w dogrywce jechali z Białorusinami jak z furą gówna ... Posiadanie to może mieli dużo większe bo to było widać gołym okiem , Białoruś dotykała w 2 połowie piłke co 10 minut i to tylko na chwile żeby wybić na druga połowe . oglądając mecz nie widziałem tych 22 sytuacji , dochodzili pod bramkę i nic z tego . Bardzo przeciętny mecz w ich wykonaniu.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Szwajcaria - Hiszpania
Dzisiejszy finał potwierdzi czy &#39;&#39;młoda&#39;&#39; Hiszpania jest gotowa na ten sukces, Gdy w półfinale wydawało się że już są po za burtą potwierdziło się najsłynniejsze przysłowie &#39;&#39;Nadzieja umiera ostatnia&#39;&#39; Białorusini objęli prowadzenie w 38 minucie w zamieszaniu dobrze znalazł się zawodnik Białoruski i pokonał De Gea. W 89 minucie jeden z ostatnich ataków Hiszpanów i Adrian przywrócił nadzieje i doprowadził do dogrywki w której trafił jeszcze raz, formalności dopełnił Jeffren. I było 3:1 i wiadome ze to oni będą w finale, Szwajcarzy pokonali Czechów 1:0 jednak nie było to zbyt przekonujące zwycięstwo oglądając spotkanie dałbym więcej szans Czechom. Jednak niestety nie udało im się pokonać Sommera, I w dogrywce szczęśliwa bramka Szwajcarów. Czas na wielki finał. Podczas tego turnieju swój znakomity talent potwierdzili gracze Hiszpanii i nie można się dziwić że większa część europy bije się o takie talenty jak De Gea, Adrian Lopez, Juan Mata, Dominguez i wielu innych. Dlatego dzisiejszy finał może potwierdzić kto tak na prawdę jest najlepszą drużyną europejską pod względem młodzieżówki U21. Szwajcarzy natomiast są zespołem jak dla mnie chimerycznym przy znakomitej grze Hiszpanów faworyt jest tylko jeden.

Win Hiszpania @@ 1,71 Pinnacle ✅ ✅

martinbm 0

martinbm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę, że Czesi jednak pokonają Białorusinów. Finał to klasyk - mimo wszystko, chyba jednak Szwajcarzy. W ostatnich latach siła futbolu młodzieżowego przeniosła się z Południa (Portugalia, Francja, Hiszpania) do centralnej Europy (Niemcy, Szwajcaria). Może i po Euro dołączą Polacy ????

Status
Zamknięty.