>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa Europy kobiet - Francja 2018

Status
Zamknięty.
A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Final 17.30
Rosja- Francja
Lacrabere/samokhina under 7.5 @1.76 ✅1xbet
Dla mnie spore value. Rosjanka polowe bramek na turnieju zdobyla dzięki karnym. skuteczność slaba. ok. 60%. Wątpię że samokhina podejdzie do 1.karnego biorac pod uwage ze ostatnio swietnie wykonuje je vhakirieva ktora ma skuteczność 90%. W ost mecz samokhina 2razy podchodzila i 2razy nie trafila.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Grac45 +20 Punkty
A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Wie ktoś czemu tak wzrasta kurs na Francję?
Masowkan na Rosję.. Gdzie nie czytam to. Większość gra Rosjanki. Ja osobiście pobieram dodtakowo francje 1.92✅. Jak dla mnie wygraja bez problemu

N 15

nagrubo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też chyba tak zagram, ale jest jeden argument za Rosją - wynik poprzedniego meczu.

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Zdecydowanie Francja. Wychodzę z zalozenia ( w większości przypadków się sprawdza) ze 2 razy na tym samym turnieju nie ogrywa się tego samego rywala. Tak wiex tym razem Francja to bierze

crisardooo 144

crisardooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vyakhireva powyżej 4,5 bramki (1.7)
Prawa rozgrywająca Rosjanek bardzo dużo rzuca, głównie gra opiera się na niej , spisuje się świetnie na tym turnieju.
Uważam, że ta linia jest spokojnie do osiągnięcia.

Rosja powyżej 23,5 bramki (1.8)
Rosjanki mają bardzo poukładany zespół, bardzo dobrze spisują się w obronie i często wykorzystują możliwość przeprowadzenia szybkiego kontrataku , mecz będzie rozgrywany w szybkim tempie, można pójść również w stronę overu jednak dla mnie rozsadniejszą opcją będzie gra w stronę Rosjanek.

Stawka 200 zł.
Ewentualna wygrana (po odjęciu podatku) 538 zł z groszami.

lukas88 2,6K

lukas88

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie
Z tego co kojarzę nie było jeszcze remisu na tych mistrzostwach, więc może zobaczymy w finale. Za drobne Remis do przerwy lub w całym meczu @ 4,55.

Status
Zamknięty.