>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa Europy kobiet - Francja 2018

Status
Zamknięty.
A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Szwecja - Rosja 1 2.71 1xbet
Polecam gorąco bo kursy poleca na leb na szyje. Rosjanki maja juz awans z 1miejsca. Przed Polfinalami podstawowe zawodniczki na pewno odpoczna. Szwedki nadal maja matematyczne szanse na awans do półfinału. Jestem Pewny że z tego kursy zostanie max 1.70
Edit: wszystko sie sprawdzilo. Poszlo kontra na remis po 9.50 i na Rosję po 2.44. Ogólnie bez wzgledu na wynik jestem 944zl do przodu.

K 1,1K

k0r0niarz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Szwecja - Rosja 1 2.71 1xbet
Polecam gorąco bo kursy poleca na leb na szyje. Rosjanki maja juz awans z 1miejsca. Przed Polfinalami podstawowe zawodniczki na pewno odpoczna. Szwedki nadal maja matematyczne szanse na awans do półfinału. Jestem Pewny że z tego kursy zostanie max 1.70
Mecz będzie raczej o pietruszkę bo nie wierzę, że Czarnogóra straci punkty z cienką Danią a Szwedki grają dopiero po nich

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Mecz będzie raczej o pietruszkę bo nie wierzę, że Czarnogóra straci punkty z cienką Danią a Szwedki grają dopiero po nich
Oczywiscie. Ale kto złapał fajny kurs na szwedki ten juz jest na plusie. Oto chodziło głównie

F 263

fidelio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Oczywiscie. Ale kto złapał fajny kurs na szwedki ten juz jest na plusie. Oto chodziło głównie
Jak to wygląda w dzisiejszych meczach? Każdy poza Hiszpanią jeszcze w grze?

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Jak to wygląda w dzisiejszych meczach? Każdy poza Hiszpanią jeszcze w grze?
Matematycznie tak. Norwezki zeby sie liczyc musza wygrac oba swoje mecze i jeszcze liczyc na dobre wyniki u rywalek.

R 0

rzelik7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy Holandii bedzie zalezalo dzisiaj z Norwegia? Jezeli Rumunki wygraja swój mecz to wyprzedza Holenderki i wyjda z pierwszego miejsca (w przypadku porazki tych drugich), dobrze rozumiem?

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Czy Holandii bedzie zalezalo dzisiaj z Norwegia? Jezeli Rumunki wygraja swój mecz to wyprzedza Holenderki i wyjda z pierwszego miejsca (w przypadku porazki tych drugich), dobrze rozumiem?
A czemu ma Holandii nie zalezyc. Jesli przegraja 2 ost mecze to moga nie awansowac do 1/2
Czy jesli rumunia wygra to Norweżki out?
Matematyczne szanse nadal beda miały norwezki

R 0

rzelik7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Faktycznie, jeszcze dwa mecze, moj blad - dziekuje ???? w takim razie chybs warto w Holenderki dzisiaj zaryzykowac

B 0

bomber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem warto dziś pójść w over w meczu Norwegii z Holandią, a w drugim spotkaniu nie kombinować i zagrać na Rumunię, bo Hiszpania już spakowana.
Holandia- Norwegią over 53.5 1.55
+
Rumunia -1.5 1.42
AKO 1.94(po odjęciu podatku)

crisardooo 144

crisardooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś 2 spotkania. Pierwszy mecz o 18 a drugi o 21.
1 połowa powyżej 25,5 bramki (1,85)
22 bramki niestety ale typ dobry, szybka gra ,strasznie mnóstwo błędów i słaba skutecznisc ,zabrakło szczęścia.)

oraz
Carmen Martin powyżej 4,5 bramki (1.7)
W meczu Hiszpanek z Rumunkami zobaczy mocne otwarcie obu reprezentacji ,bez wątpienia to będzie szybka gra . Dziś na pewno dużo więcej bramek zdobędzie Neagu gdzie w ostatnim meczu miała bardzo słabą skuteczność bo tylko 4 bramki zdobyła na aż 15 rzutów.
Dodatkowo na prawym skrzydle świetnie spisuje się Martin i dziś rzuci powyżej 5 bramek.

Holandia +2.5 bramki (1.9)
oraz Louis Abbingh powyżej 4,5 bramek (1.65)
Kapitalnie w bramce spisuje się Wester , w tym meczu zdecydowanie idę w stronę Holenderek.
Abbingh bardzo dużo oddaje rzutów i często bierze grę na siebie i spokojnie rzuci dziś powyżej 5 bramek.
Będzie to bardzo ciekawe spotkanie ,Norweżki jeśli marzą o grze w półfinałach to koniecznie muszą wygrać to spotkanie jednak Holenderki są w najkorzystniejszej sytuacji i zrobią wszystko żeby już dziś zapewnić sobie półfinał ME .

penetrator 223

penetrator

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hiszpania vs Rumunia
Rumunia -4,5 @2 oraz -5,5 @2.5

Edit: zagrały taki piach jak ich przeciwniczki. Ahh kobiety...
1xbet oraz STS
Ja zdecydowanie dziś w stronę Rumunek które są piekielnie mocne a i zwycięstwa dziś potrzebują... vs Hiszpanki które są zbyt dobrze oceniane pezez bukcherów bo grają PIACH , bardzo czeste błędy w ataku + małą skuteczność , w obronie srednio a na bramce słabo.
Hiszpanki nie maja o co juz walczyć w tym turnieju i zagraja swoje 2 ostatnie mecze - kto wie czy nie pograja rezerwami troche, nawet jesli wyjdzie podstawowy skład to nie będą się zabijać o wynik a Rumunki podraźnione po przegranej z Holandią - chyba głównie przez Negau która rzuciła tylko 4/15.
Dziś obejrzymy lanie - kto wie czy nie bedzie to granica 10 bramek.
Co do meczu Holandii to mam przeczucie ze odpuszcza dzis troche by ograc jutro Niemki i wejść spokojnie do 1/2. Norweżki mimo wszystko grają w taką kratke ze nie postawie w tym meczu nic.

Z 209

zsakul92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnia kolejka będzie ciekawie. Czarnogóra, Rumunia i Holenderki powinny wygrać. Norweżka mimo ostatnio świetnych występów zagrają o 5 miejsce. Nie wydaje mi się aby Węgierki i Niemki zwyciężyły.

D 95

davidienko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
W-wa
Hmm. Nie ma czegos takiego jak typ dobry tylko bledow w ataku za duzo. O to chodzi by w dobrym typie to wlasnie przewidziec. A gadanie ze nie mowilem jaka stawka gram i jestem na plusie przy trafionych 3/7 jest gruba przesada. Ponadto juz nie chce mi sie komentowac grania kazdego spotkania, jakas selekcja powinna byc,ale..
Co na dzisiaj? Mecze o 15 - prawdopodobnie Czarnogora (1,43) chociaz nie ukrywam ze draznia mnie te przestoje w ich grzecznie ( np pierwsza polowa z Serbkami).
Do tego Norwegia ale to bez sensu. Kurs jakies 1,04 a wchodzenie w jakies handicapy mija sie z celem. Norwezki juz kogo mialy pogonic to w drugiej rundzie pogonily. Teraz nic nie zmieni dla nich czy wygraja 10 czy 3 bramkami poniewaz ten mecz nie bedzie im sie liczyl do malej tabeli. Zdobeda 2 pkt ale absolutnie nie wchodze w hc
O 18 - Szwedki z Rosjankami to juz absolutnie no bet. Brawo arOnek, brawo. Teraz juz sie nie da godnie zarobic - jedynie co to warto przypomniec ze Rosjanki juz raz przegraly ( ze Slowenkami). Przegraly wtedy gdy mecz juz.nie mial absolutnie zadnego znaczenia. Prawda ze podobnie? ;-) ale nie po tym kursie co teraz. r
Drugi mecz i Rumunki nie przegraja (1,33) kurka wg moich wyliczen Rumunki sa juz w polfinale. Raczej zmierza sie tam z Rosjankami z czego powinny byc zadowolone. Dzisiaj musza sie sperzac w spotkaniu z ekipa Kima, to nie bedzie latwy dla nich mecz, roznice moze zrobic to ze w przypadku wygranej Norwezek Madziarki straca wszelkie szanse na awans (musialyby chyba wygrac 16 bramkami)
Na koniec dnia zdecydowanie, zdecydowanie Holandia (1.56) buki chyba kieruja sie wczorajszym meczem a Holenderki wczoraj ewidentnie nie.chcialy sie szarpac z Norwezkami i wolaly sie skupic na dzisiejszym meczu ze slabszymi Niemkami (cos jak nasi siatkarze - odpuscili mecz z Francja by sie skupic dzien pozniej na Serbach). Absolutnie dla mnie roznica klasc, wiadomo ze to bedzie wojna, ale gdzie Niemki do Holenderek
I ostatni mecz to Francuzki. Trzeba poczekac czy beda mialy o co grac, jezeli tak to mozna dokladac je z tym zastrzezeniem ze nawet remis da im awans. Jakos nie potrafie sobie wyobrazic ze Serbki zechca powalczyc o awans Czarnogorzanek
Podsumowujac na dzisiaj:
Norwegia 1,06
Francja nie przegra 1,09
Rumunia nie przegra 1,33
Holandia 1,54
Ako @ 2,37 8/10

Dla odwazniejszych
Czarnogora 1,42
Francja/Francja HT 1,33
Holandia - Niemcy over 53,5 1,68
AKO @3,17 4/10

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Szwecja - Rosja
Uwazam ze trener nie bedzie zbytnio eksploatowal podstawowych zawodniczek bo 1 miejsce juz mają pewne. Dlatego proponuje
Dimirieva under 4.5 bramki 1.65 1xbet.

F 263

fidelio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Hmm. Nie ma czegos takiego jak typ dobry tylko bledow w ataku za duzo. O to chodzi by w dobrym typie to wlasnie przewidziec. A gadanie ze nie mowilem jaka stawka gram i jestem na plusie przy trafionych 3/7 jest gruba przesada. Ponadto juz nie chce mi sie komentowac grania kazdego spotkania, jakas selekcja powinna byc,ale..
Co na dzisiaj? Mecze o 15 - prawdopodobnie Czarnogora (1,43) chociaz nie ukrywam ze draznia mnie te przestoje w ich grzecznie ( np pierwsza polowa z Serbkami).
Do tego Norwegia ale to bez sensu. Kurs jakies 1,04 a wchodzenie w jakies handicapy mija sie z celem. Norwezki juz kogo mialy pogonic to w drugiej rundzie pogonily. Teraz nic nie zmieni dla nich czy wygraja 10 czy 3 bramkami poniewaz ten mecz nie bedzie im sie liczyl do malej tabeli. Zdobeda 2 pkt ale absolutnie nie wchodze w hc
O 18 - Szwedki z Rosjankami to juz absolutnie no bet. Brawo arOnek, brawo. Teraz juz sie nie da godnie zarobic - jedynie co to warto przypomniec ze Rosjanki juz raz przegraly ( ze Slowenkami). Przegraly wtedy gdy mecz juz.nie mial absolutnie zadnego znaczenia. Prawda ze podobnie? ;-) ale nie po tym kursie co teraz. r
Drugi mecz i Rumunki nie przegraja (1,33) kurka wg moich wyliczen Rumunki sa juz w polfinale. Raczej zmierza sie tam z Rosjankami z czego powinny byc zadowolone. Dzisiaj musza sie sperzac w spotkaniu z ekipa Kima, to nie bedzie latwy dla nich mecz, roznice moze zrobic to ze w przypadku wygranej Norwezek Madziarki straca wszelkie szanse na awans (musialyby chyba wygrac 16 bramkami)
Na koniec dnia zdecydowanie, zdecydowanie Holandia (1.56) buki chyba kieruja sie wczorajszym meczem a Holenderki wczoraj ewidentnie nie.chcialy sie szarpac z Norwezkami i wolaly sie skupic na dzisiejszym meczu ze slabszymi Niemkami (cos jak nasi siatkarze - odpuscili mecz z Francja by sie skupic dzien pozniej na Serbach). Absolutnie dla mnie roznica klasc, wiadomo ze to bedzie wojna, ale gdzie Niemki do Holenderek
I ostatni mecz to Francuzki. Trzeba poczekac czy beda mialy o co grac, jezeli tak to mozna dokladac je z tym zastrzezeniem ze nawet remis da im awans. Jakos nie potrafie sobie wyobrazic ze Serbki zechca powalczyc o awans Czarnogorzanek
Podsumowujac na dzisiaj:
Norwegia 1,06
Francja nie przegra 1,09
Rumunia nie przegra 1,33
Holandia 1,54
Ako @ 2,37 8/10

Dla odwazniejszych
Czarnogora 1,42
Francja/Francja HT 1,33
Holandia - Niemcy over 53,5 1,68
AKO @3,17 4/10
Norweżki według mnie nie będą się oszczędzać, to mogą być ich ostatnie mecze w turnieju więc nie ma sensu. Hiszpania zostanie zmiażdżona.

strzala 377

strzala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przy takiej samej ilości punktów na co patrzą? Bezpośredni mecz czy bilans bramkowy? Bo jak bilans bramkowy to byłoby wyśmienicie, Norwegia ma bilans ( na tą chwilę ) lepszy od Holandii i Rumuni czyli Norwegia w razie gdyby wygrała i zrównała się punktami to miałaby o niebo lepszy bilans bramkowy i Holandia i Rumunia musiałaby zagrać swój ostatni mecz na pełnej urwie bo w razie porażki 3 miejsce... Tylko czy dobrze rozumuję? ???? Bilans bramkowy?

Status
Zamknięty.