>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa Europy 2019

Status
Zamknięty.
D 224

dboniem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiadomo czy to ta sytuacja z podróżą i ogólnie konieczność kolejnej zmiany hali i lot kilkaset kilometrów tak nas zdekoncentrował, czy nieco rozbił fizycznie, ale to była słaba gra w naszym wykonaniu 

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
cytat z dnia 26 września 2019 19:38 przez cinas89Polska wygra + Leon najlepiej punktujący zawodnik w meczu 1,6 betfan

Praktycznie wszystko zostało opisane wyżej , nie chce się powtarzać. Grają na Leona , Polak must win innej opcji nie widzę . A kibice ? Kibice jak kibice ? Nie przy takiej publiczności się grało i się wygrywalo. 

Teraz dopiero przeczytałem twoj wpis. W betclic dzis zagralem Leon najlepiej punktujacy po 2.15. To bylo spore value

paga 318

paga

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli ktoś ma niskie ciśnienie i źle się czuję to polecam poczytać pomeczowe wypowiedzi tych przeciętnych graczy z Słowenii.  Natychmiastowe przyspieszenie przepływu krwi gwarantowane. Jakim trzeba być bezczelny chamem, żeby wypowiadać takie słowa, mając na uwadze fakt, że Słowenia w siatkówce nigdy nic nie znaczyła i nie znaczy. I będę się tego trzymać. Poważniejszy turniej, kiedy nie trafią na słabszy dzień Polaków i nie będzie co zbierać z tych leszcz i taka jest prawda. 
Od wieków wiadomo, że na takich turniejach, w każdym sporcie zespołowym, każda z ekip ma jeden słabszy występ. Wczoraj Nasi wyglądali jak dzieci we mgle. Nawet nie chce mi się o tym pisać, ale nie mówmy, że Słoweńcy zagrali super ekstra mecz i dlatego wygrali! A Oni kreują się kozaków siatkówki, małego tego, libero tej śmieszne ekipy mówi: W końcu pokazaliśmy arogancki Polakom kto jest lepszy... Szybko, lekarza. Drugi geniusz wyjeżdża, że nawet naturalizowanie Leona, Nam nie pomogło. Życzę tym ogórom największego wpierdzielu w finale. Takiego, że zrozumieją gdzie tak naprawdę się znajdują jeżeli chodzi o siatkówkę.

PS. Nigdy nie przepadalem za tym narodem. Najdroższe winiety na świecie, aby jechać austostradami których nie mają.

M 220

mm25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 27 września 2019 14:57 przez pagadiJeżeli ktoś ma niskie ciśnienie i źle się czuję to polecam poczytać pomeczowe wypowiedzi tych przeciętnych graczy z Słowenii.  Natychmiastowe przyspieszenie przepływu krwi gwarantowane. Jakim trzeba być bezczelny chamem, żeby wypowiadać takie słowa, mając na uwadze fakt, że Słowenia w siatkówce nigdy nic nie znaczyła i nie znaczy. I będę się tego trzymać. Poważniejszy turniej, kiedy nie trafią na słabszy dzień Polaków i nie będzie co zbierać z tych leszcz i taka jest prawda. 
Od wieków wiadomo, że na takich turniejach, w każdym sporcie zespołowym, każda z ekip ma jeden słabszy występ. Wczoraj Nasi wyglądali jak dzieci we mgle. Nawet nie chce mi się o tym pisać, ale nie mówmy, że Słoweńcy zagrali super ekstra mecz i dlatego wygrali! A Oni kreują się kozaków siatkówki, małego tego, libero tej śmieszne ekipy mówi: W końcu pokazaliśmy arogancki Polakom kto jest lepszy... Szybko, lekarza. Drugi geniusz wyjeżdża, że nawet naturalizowanie Leona, Nam nie pomogło. Życzę tym ogórom największego wpierdzielu w finale. Takiego, że zrozumieją gdzie tak naprawdę się znajdują jeżeli chodzi o siatkówkę.

PS. Nigdy nie przepadalem za tym narodem. Najdroższe winiety na świecie, aby jechać austostradami których nie mają.

A ja sie nie zgadzam, Słowenia gra dobry turniej. Wg mnie Wezmie Finał 3-1 , bynajmniej wygrać na pewno wygra kursy okolo 2.50 i spadają juz

Q 95

quma1964

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mówisz wygra na pewno??Słowenia grała u Siebie z kibicami.Teraz zabraknie kibiców i hala zupełnie inna.Ja gram Serbow czysty win i mysle nad Serbią -1.5 seta

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj Polacy pięknie zagrali i zdobyli brązowy medal - Brawa dla Naszych, że podnieśli się po tym gorszym meczu ze Słowenią czego nie zrobili np. Francuzi..
Dziś wielki finał dość niespodziewany Serbia - Słowenia

Jakie typy na to spotkanie?
Najprościej chyba było by iść w over 181,5 po dobrym kursie
Słowenia na pewno zdaje sobie sprawę, że długo może nie powtórzyć takiego sukcesu i jest to ich może jedyna okazja dlatego myślę, że kurs ponad 2,5 jest do pobrania.
Słoweńcy przeszli bardzo trudną drogę do finału i to nie jest przypadek jeśli na swojej drodze pokonali Bułgarię, Rosję i Polskę

Stawiam win Słowenia 2,42
powyżej 181,5 1,75

K 61

kriksus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też jestem za opcją over bardziej niż handicap dla Serbii. Być może Słowenia nie powtórzy już takiego sukcesu, ale za to Serbia też ma motywację w postaci podwójnego złota. W spotkaniu ME Serbia Turcja choć sam finał był zacięty, to kibice nie pomogli.

Status
Zamknięty.