>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa świata w piłce ręcznej mężczyzn - Szwecja 2011

Status
Zamknięty.
marjol 102

marjol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac pieniadze?
Ghionea jakąś kontuzje złapał czy co? W pierwszej połowie wogóle nie pojawił się w relacji tekstowej. Przed ostatnim meczem miał tyle samo bramek co Stamatu, 4 więcej od Florea&#39;y. W pierwszej połowie Florea 7 bram, Stamatu 3 i po kuponie:?

D 0

dkowka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Polska - Serbia) Karol Bielecki under 4,5
Kurs : 1,95 (tobet)
Co tu dużo ukrywać - mimo mojego wielkiego podziwu dla Karola za powrót do sportu muszę przyznać że nie są to dobre mistrzostwa w jego wykonaniu. To co wczoraj wyprawiał w pierwszej połowie to chyba nawet on sam nie wie co to było. Mimo, że nadal jest jednym z najważniejszych ogniw w polskiej ekipie, to sądzę, że po wczorajszym świetnym meczu Jurkiewicza to właśnie ten drugi dostanie razem z Tkaczykiem szanse na dłuższy pobyt na boisku, co będzie się odbywać kosztem Karola. Na pewno Karol odpali kilka ze swoich bomb, ale nie będąc zawodnikiem podstawowego składu nie strzeli 5 goli. Niby ma coś do udowodnienia, ale wczoraj im bardziej chciał tym gorzej wychodziło. W 2-giej połowie miał kilka ładnych asyst i oby dziś również podawał a nie rzucał na pałę.
Typ po takim kursie jak najbardziej do zagrania, ale oby za Karola wstrzelili się tak jak wczoraj w 2-giej połowie Jurkiewicz z Tkaczykiem i może Lijewski da coś więcej od siebie i sądzę, że dziś polska wygra ok.3-5 bramkami. Nerwowym końcówkom mówię stanowcze NIE!

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
-

Mecz Mistrzostw Świata w piłce ręcznej (Szwecja 2011)
Polska - Serbia 27:26 ✅
Typ: Serbia (+3,5)
Kurs: 1,8
Unibet
Nasi piłkarze, są na tych mistrzostwach tylko dobrym zespołem. Nie mamy tego błysku i polotu gry co na poprzednich imprezach, nie możemy również użyć stwierdzenia że ta ekipa jest w stanie zniszczyć przeciwnika. Drużyna ma za duże przestoje, a mankamentem gry podopiecznych Bogdana Wenty jest tradycyjnie pierwsza połowa. Począwszy od pierwszego meczu ze Słowacją, a skończywszy na wczorajszym z Danią, nasza reprezentacja nie zagrała ani razu bardzo dobrej pierwszej połowy. Potem następuje zryw i próba odrobienia strat. To się udało ze Słowakami, Chile i Koreą. Z Duńczykami już nie. Dzisiaj przeciwnikiem jest ekipa z Bałkanów, bardzo niewygodny rywal, zarazem silny fizycznie i twardo broniący (podobnie jak Chorwacja z którą Serbia zremisowała) Polska, jeśli chce mieć szanse na awans do półfinałów musi dzisiaj pokonać Serbie. Jednak podobne cele ma również Serbia. Przysłowiowy &quot;nóż na gardle&quot; dla obu drużyn sprawi, ze gra będzie obfitowała w dużą ilość błędów, niedokładności oraz twardej i nieustępliwej gry z obu stron. Osobiście bardzo bym chciał żeby z parkietu z tarczą schodziła nasza reprezentacja, ale styl w jakim gra, przekonuje mnie do typu na przeciwników po handicapie (+3,5). Tutaj żadna z drużyn nie pozwoli na odskoczenie rywalowi. Asy Bogdana Wenty nie błyszczą, a lepiej grają ich zmiennicy i młodzi zawodnicy z kadry, to jednak może być za mało na silnych i dobrze poukładanych Serbów. Na kole z pewnością zobaczymy Rastko Stojkovica, który doskonale wie jak zagrać przeciwko swoim kolegom z Vive. Osoba Marko Vujina daje dużo w grze Serbów, mimo iż zdarzają im się słabsze spotkania. Uważam, ze handicap wystawiony przez bukmacherów w takim meczu, gdzie wynik może oscylować w granicach remisu, jest spory, a kurs na Polskę w okolicach 1,35 stanowczo za mały. Warto zatem spróbować z drugiej strony, bo Serbia to groźny rywal, prezentujący wysoki poziom sportowy i nie leżący naszej reprezentacji. Gorąco polecam​

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Szybko do meczu już niedługo. Właśnie skończyły nam się możliwości awansu (praktycznie) ... matematycznie zawsze są (choć ja w cuda nie wierzę). To zmienia moim zdaniem delikatnie nastawienie wszystkich do meczu. Mamy silniejszą ekipę niż Serbowie i chyba lepiej rozkładaliśmy siły. Tam jest koło i 2 skrzydła. Moim zdaniem powinniśmy ale jak to wpłynie na chłopaków ? czy nie ujdzie z nich powietrze ? Kurs 1,37 nie do przyjęcia... Gram na Serbów.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Fakt szanse na awans praktycznie zerowe ale kolega wyżej nie zauważył chyba , że jest o co grać jeszcze. Toczy się walka o prawo gry w kwalifikacjach do IO tak więc warto wygrać dziś. Szanse na awans minimalne , pierwsze to Argentyna musiała by wygrać z Danią. Szwecje pokonali więc może pokuszą się ???? i mecz jest równolegle z naszym tak więc sądzę , ze Polacy wierzą w cud jeszcze i jak mają odpaść to przez to , że Dania wygrała a nie przez to , że przegrali z Serbią.

puczi 0

puczi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Szybko do meczu już niedługo. Właśnie skończyły nam się możliwości awansu (praktycznie) ... matematycznie zawsze są (choć ja w cuda nie wierzę).

Możesz przybliżyć?? jakie są jeszcze szanse??

haftus 140

haftus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Możesz przybliżyć?? jakie są jeszcze szanse??

Są takie:

DLACZEGO ARGENTYNA MUSI WYGRAĆ JEDNYM GOLEM I MAX 23-22

ODPOWIEDŹ:

POL - ARG 24-23
POL - DEN 27-28
ARG - DEN ???

Jak widać wszystkie mecze kończą się przewagą jednego gola. Jeżeli na koniec fazy grupowej Polska będzie mieć 6 punktów, Argentyna i Dania również, to będzie liczyć się bilans bezpośrednich spotkań. I tak oto wszystkie 3 zespoły mają taki sam bilans (0). Wtedy liczy się liczba zdobytych goli, a Polska zdobyła ich najwięcej (biorąc pod uwagę wynik ARG - DEN 23-22). jeżeli Argentyna wygrałaby powiedzmy większą ilością goli, wtedy ona awansuje.

Wszystko to może się stać pod warunkiem, że Polska wygra z Serbią i Chorwacją, Argentyna z Danią (max 23-22) i Serbią, a Dania przegra też ze Szwecją.

Sam to wymyśliłem - nie wiem czy dobrze, ale to ma sens

Czyli jakby ich nie było.
Argentyna do przerwy 12-17

A 220

andrzej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Francja-Norwegia(+8,5) 2
Krótko, Francuzi jutro wygrywają i zapewniają sobie półfinał. Ale myślę że więcej pograją sobie rezerwy i co za tym idzie pogromu być może nie będzie. Handicap jest na tyle wysoki że moim zdaniem warto zagrać.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
Francja-Norwegia(+8,5) 2
Krótko, Francuzi jutro wygrywają i zapewniają sobie półfinał. Ale myślę że więcej pograją sobie rezerwy i co za tym idzie pogromu być może nie będzie. Handicap jest na tyle wysoki że moim zdaniem warto zagrać.
Dlaczego uważasz że zagrają rezerwy? Norwegia wysoko przegrała z Hiszpanią, a Francuzi mają podobny styl gry co drużyna z południa Europy, oparty na grze ofensywnej, jednak bronić też potrafią wspaniale. Można powiedzieć, ze nawet lepszy potencjał bo bardziej wartościowych graczy mają Trójkolorowi. Nauczeni niespodziewanym remisem w meczu z Hiszpanią zapewne do końca będą grać skoncentrowani. Owszem, przy wysokim prowadzeniu pewnie będą grać zmiennicy, ale mimo to powinni zdecydowanie pokonać Norwegów, którzy wyraźnie w tym etapie MŚ opadli z sil. Jednak mimo tego ten typ wydaje mi się ryzykowny

A 220

andrzej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Turniej jest długi, i każdy narzeka na zmęczenie, jakieś urazy itp... Dla Francuzów najważniejsze będą 2 ostatnie mecze. Dwa najbliższe są po to aby przyklepać awans. Jak dla mnie Norwegia(+8,5) dużo pewniejsze niż Francja(-8,5)

S 4

sokolpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Witam! A co sądzicie o zakładzie Japonia-Algieria under 52,5 o kursie 2.05? Z moich obliczeń wynika, iż w tym turnieju w meczach Japonii średnio padało 59 goli, natomiast w meczach z udziałem Algierii 43. Proszę o Wasze opinie.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Taka ciekawostka- W totolotku przyjmują m.in. dwudrogowe zakłady na zwycięzce meczu. Tylko troche śmieszna sytuacja bo w fazie grupowej przecież mecze mogą kończyć remisami. ????

marti 2

marti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
J-ów/Lbl
Taka ciekawostka- W totolotku przyjmują m.in. dwudrogowe zakłady na zwycięzce meczu. Tylko troche śmieszna sytuacja bo w fazie grupowej przecież mecze mogą kończyć remisami. ????
W przypadku remisu zakład jest wtedy liczony jakby spotkania na kuponie nie było ;)

K 0

keicam19888

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódz
Panowie ale pamiętajcie grając na Francję że oni w bezpośrednim meczu mają remis z Hiszpanią więc będą decydować bramki!!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Szwecja - Dania 2,50 24:27 ⛔
No i znowu według mnie value bet, a bukmacherzy niesłusznie faworyzują Danię. Dla mnie kursy powinny być rozdzielone w granicach 51% do 49% na korzyść Szwecji. Do tego przecież oni są gospodarzami i wcale nie odbiegają poziomem od Dani + atut własnego boiska = dobry bet. Mecz dla obu zespołów bardzo ważny bo pewnie każda z drużyn będzie chciała uniknąć półfinałowego starcia z Francją (o ile wyjdą 1 z grupy, ale to jest bardzo prawdopodobne).
Dla mnie Duńczycy spokojnie są do ogrania przez Szwedów. Polska gdyby nie skarciła I połowy mogłaby ten mecz nawet wygrać z Danią. Ale, że tak się stało, że nas rozwalili w I połowie to w II pozostało nam wyjść już tylko z twarzą i powalczyć o honor. Skoro Dania prawie przegrała swój mecz ze średniakami Polakami to Szwecja powinna ich pocisnąć i powalczyć o słabszego przeciwnika. Handi +2,5 na Szwecję to chyba peffunia.
Szwecja - Top 4 2,50 - Millenium
✅

K 23

kajzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zory
DaniaSzwecja

Typ:1
Kurs:1.75

A teraz dla odmiany coś z piłki ręcznej przyznam się szczerze, że bardzo rzadko zdarza mi się zajmować tą dyscypliną sportu ale oglądając trwające mistrzostwa świata postanowiłem podać jakiś typ. Oczywiście zajmę się grupą w której grają nasi reprezentanci, którzy niestety już stracili szansę na medal. Wybrałem pojedynek pomiędzy gospodarzami tego turnieju czyli Szwedami, którzy mimo wszystko trochę niespodziewanie wywalczyli awans do półfinału a Duńczykami, którzy od kilku ostatnich lat są drużyną ze ścisłej światowej czołówki i moim zdaniem dla nich nawet zdobycie brązowego medalu mistrzostw może być zawodem dlatego, żeby tak się nie stało to Duńczycy będą chcieli uniknąć meczu z doskonale grającymi na tych mistrzostwach Francuzami, którzy najprawdopodobniej zajmą pierwsze miejsce w swojej grupie, żeby tego pojedynku uniknąć Duńczycy powinni wygrać to spotkanie a, moim zdaniem są drużyna o wiele lepszą od Szwedów dla których już sama awans do półfinału jest ogromnym sukcesem.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Szwedów dla których już sama awans do półfinału jest ogromnym sukcesem.
Tu się nie zgodzę ;) Podobnie jak przed dwoma laty , gdzie Chorwaci byli gospodarzami tak i teraz od gospodarzy wymaga się tego najważniejszego , czyli Złota. Szwedzi to najbardziej utytułowany kraj jeśli chodzi o szczypiorniaka więc normalne jest , że złoto to ich cel ;)
Ale w pełni zgadzam się z tym typem. Oglądałem kilka spotkań Szwedów na tych MŚ , i mimo iż grają i wygrywają to czegoś mi u nich brakuje. Dużo przestojów mają w swojej grze , moga prowadzić 5 bramkami by zaraz mieć 1 gol przewagi. Tak na prawdę jutro czeka ich prawdziwy sprawdzian bo trzeba sobie przyznać , że wygrana z nami czy Chorwatami niczym wielkim nie była. Ani my ani Chorwaci nie grają na miarę oczekiwań. A i warto dodać , że zdarzyła się Szwecji pod drodze wpadka z Argentyną. Duńczycy natomiast grają bardzo widowiskowo. Ich siła to przede wszystkim bramkarz i jutro powinien skutecznie również Szwedów powstrzymywać. Dania jak dla mnie to kandydat do złota.

V 5

viper993

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Szwedzi, gospodarze mistrzostw świata piłkarzy ręcznych, będą grać do końca turnieju bez jednej ze swych gwiazd - Kima Anderssona. Lewoskrzydłowy Trzech Koron złamał kość kciuka w niedzielnym meczu z Chorwacją (29:25).
Andersson, grający na co dzień w THW Kiel, przejdzie operację w środę, a na parkiet wróci najwcześniej za sześć tygodni - poinformowała w poniedziałek ekipa szwedzka.
W drużynie gospodarzy zastąpi go Johan Jakobsson (Saevehof).

źródło: wp.pl

kocur100 23

kocur100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp
Dla mnie dzisiaj bardzo ciekawym typem jest wynik do przerwy w meczu Polska - Chorwacja. Polska na tych turniejach grała bardzo słabo pierwsze połowy i w niemal każdym meczu męczyli się okrutnie przez pierwsze 30 min spotkania, żeby w drugiej mocno zaatakować. Inaczej wyglądała sprawa z Chorwacją dla której jest to niebywale ważny mecz (jak i dla Polaków) ponieważ jeżeli przegrają nie wezmą udziału w kwalifikacjach do IO.
Zestawienie wyników HT.
Chorwacja vs. Rumunia 11:13 ⛔
Algieria vs. Chorwacja 11:11 ✅
Chorwacja vs. Australia 19:9 ✅
Serbia vs. Chorwacja 13:12 ⛔
Chorwacja vs. Dania 16:15 ✅
Chorwacja vs. Argentyna 19:9 ✅
Chorwacja vs. Szwecja 12:14 ⛔

Polska vs. Słowacja 15:17 ⛔
Argentyna vs. Polska 6:11 ✅
Polska vs. Chile 15:13 ✅
Korea Pld. vs.Polska 11:10 ⛔