Korea - Litwa
Krótko na temat. Dzisiaj Azjaci stoją przed szansą zbliżenia się do miejsc dających awans do Elity, bo ktoś z dwójki Kazachstan - Białoruś będzie musiał się obejść bez kompletu punktów. Po dzisiejszej kolejce zostanie do rozegrania ostatnia runda, która zadecyduje o awansie. Dzisiaj to zdecydowanie mecz z kategorii "must win" dla Koreańczyków i myślę, że poradzą sobie z niezbyt mocną Litwą.
Korea -1,5 @1,61 Fortuna

Nie będę pisał w drugim temacie bo oba zdarzenia gram na jednym kuponie. Jako drugi mecz wybrałem starcie Polaków z Japończykami. Japonia już do wyższej dywizji nie awansuje i musiałby się zdarzyć kataklizm żeby spadli niżej. Polacy natomiast muszą koniecznie wygrać swój mecz jeśli myślą o awansie. Azjaci są do ogarnia, bo Nasza reprezentacja gra całkiem nieźle choć zdarzają się spore błędy w obronie. Japończycy ostatnio ulegli Holendrom do których dojechali dodatkowo zawodnicy mimo to nie sądzę, żeby to aż tak bardzo poprawiło siłę ofensywna Oranje i myślę, że Japonia zagrała poprostu gorsze spotkanie.
Polska '60 @1,55 Fortuna

AKO @2,50