>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Mistrz Typów

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Pierwszy kupon pojdzie po czubach:
Ludwigsburg⛔ + Cantu⛔ + Valencia✅ + Capo d&#39;Orlando✅ + Milano = 5,23 Betsson Stawka:15j Strata:15j⛔
+6 Cibona Zagrzeb + Under 152,5 points Union Olimpija⛔ - Fmp Belgrad = 3,42 Betsson Stawka: 10j Strata:10j⛔

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Zysk w tym miesiącu w temacie na forum wynosi 39j✅ Dzisiaj gorszy dzień ale to normalne są lepsze i gorsze dni w typowaniu u każdego z nas, pograne Nba więc wrzucam:

Oklahoma + Lakers + Portland⛔ = 3,53 Betsson Stawka 10j
Strata:10j⛔

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Na dziś tylko tenis ako morderca + darmowa koszykówka Hapoel Holon Haifa dzisiaj osłabiona kursy spadają na łeb na szyję, szykujemy siły na koszykówkę na jutro i pojutrze:
Andy Murray✅ + Kontinen/Peers✅ + Tommy Robredo✅ + Hapoel Holon✅ = 3,87 Betsson Stawka:20j
ZYSK:57,4j✅

Dodatkowa informacja:
http://www.eurobasket.com/Israel/news/468815/Hapoel-Holon-Sign-Alfrie-Kelley-for-One-Month
Można dać Holon w handicapie, ostatni mecz z Jerozolimą grali bez kontuzjowanego Delaneya i rozgrywał 19 letni Roi Huber a wynik to miazga
Ciężko powiedzieć co się działo w drugiej kwarcie meczu Hapoelu ale prawie wykręcili jeszcze handicap ???? Ja zagrałem bezpieczniejszą opcję w ako, wszystkich przepraszam za ten typ, liga Izraelska ligą odwrotek tak samo jak Francuska, typ jeszcze złapany na live oczywiście ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
komesbb +3 Punkty (po raz kolejny dzieki)
disaster0 +1 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Jeszcze jeden dobry typ :
Koszykówka Chorwacja
Kvarner - Cedevita WYNIK: 78:85✅
Typ: +15,5 Kvarner
Kurs: 1,85
Bukmacher: Betsson
Kvarner drużyna własnego parkietu, Cedevita grała w Sobotę mecz o 21 w Belgradzie, był to ciężki mecz, kolejny mecz w środę bardzo prestiżowy z Gran Canarią o 1 miejsce w grupie, sądzę że nie będą się tutaj wysilać i wygrają niewielką ilością punktów

dorzucam
Andy Murray 1,25✅

Typ Zakładu: Double
1,25 x 1,85= 2,31
Stawka: 15j
Zysk:19,65j✅

lamey +6 Punkty
jozzy22 +5 Punkty (extra typ)
nr69 +7 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Coś tam dzisiaj siadło, w sumie pograłem Nba, delikatniejsza stawka, jutro typy z koszykówki Europejskiej, będą petardy lecz muszę się z tym przespać:
Detroit Pistons✅+ New York Knicks✅ + Indiana Pacers✅ = 4,00 Stawka: 7,5j Betsson ZYSK:22j✅
Detroit drużyna własnego parkietu, przewaga pod koszem na tablicach i na obwodzie, nie rozumiem spadków kursów na Oklahome,Pistons powinni wystrzelać trójaczami Oklahome, pomagierzy Westbrooka bez komentarza, Nowy York moim zdaniem wygra w handicapie, Dallas to dramat dno i kupa mułu co z tego że Nowitzki gra jak to dziadek, Knicks mimo porażki w Toronto pozostawiali świetne wrażenie i przegrali mecz w końcówce, Carmelo sporo nawrzuca dzisiaj, pod koszem zmotywowany Noah któremu nie można odmówić ambicji + Porzingis jest w dobrej formie na własnej hali odpali z rzutami, Rose też będzie bardziej wykorzystywany, szanse dostanie również Kuzminskas który jest mało wykorzystywany na obwodzie ale coraz więcej minut w Nba w Żalgirisie i w Unicaji był świetnym strzelcem i trener Plaza ukształtował tego utalentowanego zawodnika do gry Nba, już podczas gry w Zalgirise wiedziałem ze zagra w Nba, Indiana po dwóch porażkach nie przegra z Orlando które miało dzień konia w pierwszej połowie a Oklahoma zagrała dramatycznie słabo, Pacers siłowa koszykówka + własna hala co będzie wielkim atutem a Orlando to jest europejski team bez żadnego pomysłu w ataku, przewiduje że Pacers będą prowadzili od początku spotkania a jeśli gracze z Orlando muszą gonić wynik to nie mają pomysłu w ataku i ich gra jest strasznie nierówna i szarpana, Orlando dzisiaj nie wygra

marianoveb +2 Punkty
matiak2894 +1 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Jest jeszcze ten challenger azjatycki w hali pograłem, stawka nieduża:

Amir Weintraub + Laurent Lokoli + Daniel Masur= 5,36 Betsson Stawka: 2,5j Strata:2,5j⛔
Weintraub jest lepszy niż Kibi, bazuje na serwisie i na szybkim skończeniu akcji, Kibi rzemieślnik bez serwisu nie widzę jego w hali, Weintraub penetrujący jednoręczny backhand potrafi wejść ten krok w przód i zaatakować linię, Lokoli trochę zapomniany zawodnik w poprzednim turnieju wyrównany mecz z Duckworthem który gra podobnie jak Smith bazuje na serwisie dojściu do siatki jednak w wymianach o wiele gorszy niż James i typowałbym Lokoliego który jest zawodnikiem lepszym w wymianach niż Smith, Daniel Masur młoda nadzieja Niemieckiego tenisa, pokazał się już ze świetnej strony w w meczu deblowym w Pucharze Davisa, agresywna gra niezłe podanie, świetny return, Chen Ti to zawodnik pogranicza Itf i słabo obsadzonych challengerów, Masur lepszy w wymianach do tego już raz pokonał zawodnika Tajwanu.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Koszykówka Europejska około 14 póki co tenis
Bryan/Bryan + Monfils = 3,15⛔ Betsson
Stawka:7,5j
Strata:7,5j⛔
Podobnie jak Kuchcik typowałbym Bryanów, mają większy wachlarz zagrań i więcej rozwiązań na konkretny punkt, od kiedy interesuje się tenisem to szybko odpadali w tym turnieju czas wreszcie coś wygrać, może ten sezon mniej udany jednak jest to najlepsza para wszech czasów w debla, Soares marne podanie wg mojej oceny, ratuje się zmysłem przy siatce i refleksem, przy returnach braci nie będzie na to czasu, kurs zachęcający na Mike i Boba i skłaniałbym się w ich stronę bo uważam ich za lepszą parę i bardziej stabilną, możliwy super tie break
Thiem jest słabym zawodnikiem na innych nawierzchniach niż ziemna i przegra ten mecz, urwanego seta Djokovicowi nie biorę pod uwagę bo Novak zagrał tamtego seta treningowo, przecież Thiem on nie chce tu być ma w dupie ten turniej jak to jeden geniusz napisał, a tak na poważnie to mecz rozegra się w wymianach, Monf obnaży słaby jednoręczny backhand Thiema i powinien omijać forhand Austriaka , mam nadzieję że nie przejdzie obok meczu i nie zacznie popełniać seryjnie błędów i się podpalać bo może szybko przegrać mecz, z tego co pamiętam Monf potrafi grać z zawodnikami operującymi jednoręcznym backhandem i typowałbym jego wygraną dzisiaj

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Koszykówka Champions League
Banvitspor - Monaco Wynik:79:65✅
Typ: Banvit wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,72
Nymburk-Aris Wynk: 87:79✅
Typ: Nymburk wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,86
Typ Zakładu: Double
1,72 x 1,86 = 3,20 Betsson Zysk:33j✅
Stawka:15j
---------------------------------------------------
Fiba Europe Cup
Sodertalje - Telekom Bonn Wynik:90:89✅
Typ: Sodertalje +5
Kurs: 1,87
Benfica - Chalon Wynik: 77:69✅
Typ: +7 Benfica
Champions League
Sassari-Besiktas Wynik: 74:75✅
Typ: Besiktas wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,47
Ako;5,14 Betsson Stawka: 7,5j ZYSK: 31,05j✅

kotlecikk +1 Punkty
izajasza53 +12 Punkty
qwerty10 +4 Punkty (szacunek)
koj7 +1 Punkty
grabarz01 +8 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Euroliga
Efes - Unics Kazan WYNIK:104:99✅
Typ: Efes wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,29
Armani Mediolan - Baskonia WYNIK: 88:76✅
Typ: Armani wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,59
Double: 2,05 Betsson Stawka:20j ZYSK: 21j✅

michalbvb +2 Punkty
zloty-11429 +11 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Ostatnia układanka:

Euroliga
Maccabi Tel Aviv - Fenerbahce WYNIK: 87:77✅
Typ: Maccabi Tel Aviv wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 2,30
Champions League
Kk Mornar - Avelino WYNIK: 67:76⛔
Typ: +7,5 Mornar
Kurs: 1,86
Lyon-Villeurbanne - Ventspils Wynik: 83:68✅
Typ: Lyon wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,30
Ako:5,56 Betsson Stawka:6j Strata:6j⛔

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Besiktas trójka z końcową syreną, 2 min przed końcem zona press i odrobienie 10 punktów straty ????

ehe +1 Punkty
B 0

bartol97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ładnie dziś powchodziło ???? Szkoda trochę tego kuponu z handi Mornaru ale zagrałem singla Maccabi na live za 2,05 także na duży plus dziś, dzięki mistrzu ???? Składasz jeszcze coś z NBA?

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Co do meczu Mornaru to niezrozumiałe decyzje sędziowskie i trochę pokrzywdzenie gospodarzy w wielu sytuacjach, nie zaliczenie prawidłowo zdobytych punktów i śmieszne faule gwizdane, nawet komentator się dziwił, jeszcze w ostatniej akcji piłka zatańczyła na obręczy i nie wpadła co wiązałoby się z pokryciem handicapu, właśnie myślę jeśli w przeciągu 30 minut nie pojawią się typy znaczy że odpuszczam.

kubarks +8 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Z Nba pograłem tak, nie mam już sił na analizę za dużo wrażeń dzisiejszego dnia, dzięki wszystkim za miłe wiadomości na priv.
Cleveland Cavaliers✅ + Minnesota Timberwolves⛔ = 2,58 Betsson Stawka:15j Strata:15j⛔

Co mnie podkusiło zagrać na ten śmietnik o nazwie Minnesota, drużyna ZEROWA w obronie, będzie bita wysoko poza własną halą

zaglebiak12 +3 Punkty
pajper91 +2 Punkty
K 0

kejmiolo0s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Wielki szacuneczek dla Ciebie za te meczyki z wczoraj! Dobre analizy, dobre kursy, dobre mecze i co najważniejsze dobre wyniki!!! Oby dzisiaj wieczór też na plus! Udanej nocki i obys jutro byl zdrow jak ryba i znalazł troche wolnego czasu bo wiele ciekawej koszykówki na jutro! A z miłą chęcią zagram grubo razem z Toba!

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Koszykówka Europejska koło 14 natomiast dzisiaj grają Chiny i mam pogranego dubla:

Jilin 2,07✅ + Zheijang Chouzchou +9 1,85✅ = 3,83 Betsson Stawka:6j ZYSK: 16,98j✅

szymon1989 +11 Punkty (zagrałem na fantazji, podziękował. śmieszna ta "chińska nba")
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Wrzucam teraz bo później nie będzie czasu, oferta bardzo duża ale BARDZO trudne mecze do wytypowania i dlatego z mojej strony mało dzisiaj propozycji, na siłę nie będę szukał
Raczej mordercze ako:
Champions League
Ludwigsburg-Aek Ateny WYNIK:
Typ: Aek Ateny wygrają mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,68

Champions League
Varese-Rosa Radom WYNIK:62:69⛔
Typ: Varese wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,30
Euro Cup
Bayern- Zenit WYNIK:88:99⛔
Typ: Bayern wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,31
Fuenlabrada-Alba Berlin WYNIK:105:80✅
Typ: Fuenlabrada wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,33
Ako: 3,81 Betsson Stawka:20j Strata:20j⛔
--------------------------------------
Ostatnia układanka:
Fiba Europe Cup
Kormend-Dunkierka WYNIK: 80:65✅
Typ:Kormend +3,5
Euroliga
Olympiakos-Barcelona WYNIK: 59:52✅
Typ: Olympiakos wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,42
Fiba Europe Cup
Tsmoki Minsk - Pardubice WYNIK: 78:82✅
Typ: Under 163,5
Kurs: 1,85
Champions League
Pinar Karsiyaka - Le Mans WYNIK:66:79⛔
Typ: Pinar Karsiyaka wygra mecz wliczając dogrywkę
Kurs: 1,35
Ako: 6,63 Betsson Stawka:7,5j Strata:7,5j⛔

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Zysk w temacie Listopadowym wynosi 126,08j✅ Można zastanowić się nad Nba, jeśli chodzi o koszykówkę Europejską to najbardziej zawiódł mnie Pinar bo przegrać z tak bezpłciową drużyna jak Le Mans to wielka sztuka, fatalna gra w ofensywie a obrona to u nich bardzo mocno kuleje w tym sezonie chociaż wygrali mecz z Besiktasem kiedy nikt na nich nie stawiał który wygrywa w tym sezonie prawie wszystko lecz taka jest koszykówka bardzo nieprzewidywalna dyscyplina jednak w mojej opinii przynosząca największe zyski...

Nba: New York Knicks✅ + Clippers -11,5⛔ + Indiana Pacers✅ = 5,85 Betsson Stawka: 7,5j
Strata:7,5j⛔
O typy na Knicks i Clippers jestem raczej spokojny, Cleveland bez JBL-a tracą o polowe swojej wartości, Love jest nieporozumieniem w tej drużynie i jego forma jest bardzo przeciętna nie powiedzieć słaba, Irving będzie musiał sporo się napocić z Fryem aby wygrali a myślę że trener Cavs sięgnie głębi składu no i psychologiczna kwestia taka że będzie większa motywacja aby wygrać wiedząc że nie gra Lebron

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Euroliga
Unics Kazan + Milano = ⛔3,36 Betsson 15j
Strata:15j⛔
Unics w ostatniej kolejce zagrał up tempo i mimo porażki zostawił świetne wrażenie i przegrał mecz we fragmencie 3 kwarty, było sporo szybkich akcji penetracyjnych Langforda i szukanie na obwodzie strzelców Coloma i Johnsona, do zespołu nie dołączył Lorenzo Brown który nie przeszedł testów fizycznych i ciągle szukany jest zawodnik na pozycji silnego skrzydłowego wobec kontuzji Ponkrashova i Cotyego Clarka, Maccabi wygrało mecz z rozbitą drużyną Fenerbahce jednak zadecydowały tam indywidualności i trafne wybory Weemsa i dobry dzień rzutowy Ohayona, w formie legenda zespołu Devin Smith który zawsze dużo daje w ofensywie jak i defensywie i zostawia serce na boisku, Dj. Seeley to strasznie kaleczy to rozegranie i w obronie niewiele potrafi, Maccabi ma problemy duże z kreowaniem pozycji i obroną i grą na wyjazdach co potwierdza w rodzimej lidze, podsumowując Unics wygląda na chwile obecną dużo lepiej niż Maccabi własna hala będzie wielkim atutem + forma drużyny wydaje się stabilniejsza

Ja gram inaczej niż kształtują się kursy, Milano ma dużo lepszy skład lepszą rotację i na tę chwilę wygląda bardzo dobrze ich gra , lepszy starter Dragic, Gentile, Macvan, Radulica, Hickman więcej zawodników którzy potrafią z ławki wejść i podnieść wynik jak Sanders Simon McLean czy doświadczony Kalnietis, siła ofensywna jak i głebia składu jest ogromna, Crvena wygrywa te mecze które ma wygrywać jedyna niespodzianka to wygrana z osłabioną Barceloną reszta wyników na miarę siły zespołu, Bjelica Jenkins i Simonovic to będzie za mało na Armani, własna hala i doping będzie wielkim aututem jednak na ławce Armani Jasmin Repesza trener doskonale znający bałkańskie realia koszykarskie, prowadził już zespól Cedevity Zagrzeb w starciach z Crveną dwa sezony temu w lidze adriatyckiej i myślę że wie jak wygrywać w tej gorącej hali, myślę że to będzie mecz typu z Baskonią gdzie Crvena miała gładko wygrać i kursy spadały na łeb na szyję a skończyło się kompromitującą porażką i chyba nie muszę uświadamiać kto ma lepszy skład czy Baskonia czy Milano, wynik może być overowy jednak bezpieczniejszą opcją dla mnie jest postawienie na zwycięstwo mistrza Włoch

Status
Zamknięty.