>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Milenium - opinie

U 0

uzytkownik-94287

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubuskie
Zwabiony na dzień dzisiejszy trochę większymi kursami na moje zdarzenia niż w Totolotku poszedłem wysłać kupon za 800 zł. Usłyszałem odpowiedź: "Ja nie mogę tego przyjąć, analityk tego nie puści". Poszedłem do Totolotka nie było żadnego problemu, jak zawsze zresztą.

N 0

najmann

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bukmacher dno, słabe kursy ,słabe metody wpłaty, częśto zaniżone kursy na live meczch w porównaniu do innych , długa wypłata , nie polecam      

D 479

dior.sauvage

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Strona internetowa to koszmar, zarówna mobilna jak i na laptopie, a do tego wiadomo - kursy strasznie niskie, grałem w kilku innych polskich bukmacherach ale te kursy z Milenium to jest kpina, z krajowych firm z którymi mialem kontakt zdecydowanie ostatnie miejsce.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 8 grudnia 2019 21:35 przez dior.sauvageStrona internetowa to koszmar, zarówna mobilna jak i na laptopie, a do tego wiadomo - kursy strasznie niskie, grałem w kilku innych polskich bukmacherach ale te kursy z Milenium to jest kpina, z krajowych firm z którymi mialem kontakt zdecydowanie ostatnie miejsce.

I lepiej nie będzie, bo nie szanują nawet własnych ludzi, i tych którzy dla nich pracują i tych co współpracują

O 30

outlawzzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na ich stronie pisze że wstrzymują przyjmowanie zakładów w internecie do odwołania. ktoś coś wie z jakiego powodu?

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
Zdechli na amen, ale zanosiło się na to od dawna. Jedyną ich szansą była zmiana właściciela ale w obecnej sytuacji nikt o zdrowych zmysłach (koronawirus, odwołane ligi, przełożone EURO, olimpiada) nie zainwestuje złotówki w firmę bukmacherską, która na dodatek nigdy nie była jakimś istotnym graczem na rynku...

B 172

bmoran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdechli na amen, ale zanosiło się na to od dawna. Jedyną ich szansą była zmiana właściciela ale w obecnej sytuacji nikt o zdrowych zmysłach (koronawirus, odwołane ligi, przełożone EURO, olimpiada) nie zainwestuje złotówki w firmę bukmacherską, która na dodatek nigdy nie była jakimś istotnym graczem na rynku...
Wlasnie w takich momentach kupuje sie firmy, gdy maja problemy, by kupic tanio juz firme z gotowa licencja. Pewnie maja juz oferty odkupu.

erni1 16,3K

erni1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Myślę, że bardziej chodzi o przeczekanie obecnej sytuacji i wznowienie przyjmowania zakładów gdy ruszą ligi. Może, tak jak jeden z kolegów pisał wyżej, występują o środki z tarczy antykryzysowej w związku z przestojem. Z logowaniem na konto Milenium nie ma problemu, wypłaty środków też realizują.

Ostatnia edycja:
H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiadomo co z nimi?
Pokradli pieniadze klientom i nie oddadza ?