>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Miesiączka

T 11

tyche

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wczoraj Monaco lekko mnie zdenerwowało, ale poniekąd jestem im wdzięczny, w chwili obecnej mam 100 j i z tej kwoty ugrać 33k j to będzie prawdziwe wyzwanie które kocham.
W tym momencie gram typy które będę absolutnie pewny system va bank

T 11

tyche

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
* Trafiam 5-6 kuponów z rzędu z AKO 3.00+ i wygrywam pojedynek. Nic prostszego.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
* Trafiam 5-6 kuponów z rzędu z AKO 3.00+ i wygrywam pojedynek. Nic prostszego.
@Tyche, z całym szacunkiem - ale to nie jest wcale jeszcze nasz pojedynek - a jedynie Ty sam robiąc pokaz swojej gry tu do niego aplikujesz.
Dopiero zdając ten test, będziesz do takiego pojedynku ze mną uprawniony.
Pozdrawiam

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Śpieszmy się czytać posty w tym temacie .. albowiem tak szybko odchodzą.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
addam44 +5 Punkty (Trafiles:))
T 11

tyche

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Podstawa to uwierzyć w siebie, uwierzyć w to ze mozna wygrać a wtedy wszystko jest możliwe. A zwracając sie do Pana destro-thai ( celowo użyłem małych liter przy twoim nicku ze względu na to ze jestes nikim ) co ty ugralees ze sie ze mnie śmiejesz ?

T 11

tyche

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W twoim temacie który prowadzisz każdy sie z ciebie śmieje , m.in kowal1980

sw4 13

sw4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ładnie poleciałeś z tą taśmą. Powodzenia.
Edit: Teraz zauważyłem, że jeżeli wejdzie Ci ten kupon to zapłacisz ponad 492.21zł podatku. Myślę, że to dużo zważywszy, na to że cel jaki sobie postawiłeś jest trudny do realizacji. Na przyszłość rozdziel taki kupon na dwa lub nawet trzy mniejsze, aby nie płacić tego ekstra podatku.

T 11

tyche

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dzięki, szczęście na pewno się przyda ????

homel +7 Punkty (nihuja)
M 1

marasco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Byłem pod wrażeniem, kiedy tamta tasiemka Ci weszła (same &quot;pewniaki&quot;, czyli kupon z gatunku &quot;nie wchodzi jeden mecz&quot; ;) ). Jeśli natomiast wejdzie Ci to, co pokazałeś to:
a) będę sobie pluł w ryj, że tego nie postawiłem ;)
c) graj w totka!
;)

T 11

tyche

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Powiedzcie mi dlaczego każdy mi złe życzy ? Czy to w Polsce jakaś tradycja czy co ? Zeby modlić sie o to zeby komuś sie nie powiodło

rzepin +3 Punkty
shady_7 13

shady_7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mediolan
Po prostu stajesz się celebrytą na forum... ja tam mam bekę ale i tak Ci kibicuję ;P

T 11

tyche

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie szukam rozgłosu , chce po prostu udowodnić ze mozna zrobić cos z czegoś :) ten ostatni kupon przygotowałem pod lekka presja, chociaż.... Presja ? Jaka presja, presje odczuwają tysiące matek, które nie maja za co wykarmić swoje dzieci, to jest presja. W obstawianiu nie ma mowy o presji.

K 22

kasztelan92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W bukmacherce kariery nie zrobisz ale z takimi tekstami jak o tej presji możesz śmiało ruszać w politykę ????

logicus 139

logicus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze kibicuję takim wariatom ???? Przy poprzednich kuponach trzymałem kciuki, ale z powyższą taśmą nie masz szans. Chyba nawet nie wiesz w co się wpakowałeś i nie mam tutaj na myśli ilości spotkań, kursów itd. ale twoje wybory przy tym kuponie są bardzo złe.
Lens, Torino, Celta to raczej spodziewane niespodzianki, 3 ewidentne miny na ten weekend, a ty władowałeś wszystkie 3 ???? Atletico z Realem w LM też może zrobić niespodziankę. Napoli w LE ma taką zaliczkę bramkową, że może przegrać 0:2 i przechodzi dalej.
Właściwie to dla jaj wezmę sobie te typy, których nie odrzuciłem i też puszczę tasiemkę żeby o tym nie zapomnieć. https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=OTk5MDI1MTExNjU4ODYwMDpxf2Pz%2BvIY372mIgo%3D&amp;amp;kind=MAIN
A tak naprawdę to jedyny typ do grania to ten Bayern.