>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

"mieć mogłem więcej mam za to dziś mniej nie bój się wystarczy nam" by (L)egionista87

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Zakładam tutaj swój temat tylko dla tego że chcę sobie zrobić wpis swoich kuponów.Swoje zakłady zawieram tylko u buków naziemnych głównie są to William Hill i Coral.Gram tylko w funtach Brytyjskich.Gram tylko rozstrzygnięcia 1x2 jak i typy obie strzelą.Dla tego tak a nie inaczej że Ci bukmacherzy mają taką ofertę a nie inną (dla mnie to dobre bo mniej kombinuje).Gram samą piłkę nożną.Ligi które gram to : Angielska, Polska, Niemiecka, Hiszpańska, Francuzka, Holenderska, Portugalska, Belgijska, Turecka, Grecka oraz Europejskie puchary, mecze reprezentacji czy krajowe puchary z wyżej wymienionych lig.
Kupony będą numerowane a stawki wpisywane pod zamieszczanym kuponem.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Zakład nr 1 Poniedziałek-Wtorek 11/10/10 - 12/10/10

Brazylia - Ukraina
W poniedziałkowy wieczór w mieście Derby dojdzie do towarzyskiego meczu pomiędzy drużynami Brazylii i Ukrainy.Stało się tak dla tego że obie ekipy nie mogły na ten termin zakontraktować sobie przeciwnika.Nie powiem tutaj nic nowego jak powiem że Canarinhios są zdecydowanym faworytem tego spotkania.Ukraińska reprezentacja jest w przebudowie.Według mnie z roku na rok grają coraz gorzej.Nie wystąpi Szewczenko_Ostatni mecz i męczarnie z Kanadą.Nie mogę znaleźć żadnych argumentów przemawiających za Ukrainą.Według mnie mecz pod dyktando Brazylii.Myślę że się nie zawiodę na tym typie.
Holandia - Szwecja
Holandia przed własną publicznością będzie gościć reprezentacje Szwecji.Jak żyje to pamiętam że Oranje przechodziło każde eliminacje jak burza tracąc mało punktów na własnym terenie.Drużyna trzech koron jest mocną ekipą ale czy aż tak żeby zagrozić wicemistrzom świata??Wydaje mi się że nie za bardzo.Pod znakiem zapytania stoi występ Van Bommela gdyż nabawił się lekkiej kontuzji w Kiszyniowie.Myślę że podopieczni Van Marwijka będą chcieli swoją klasę potwierdzić przed własną wspaniała pomarańczową publicznością na Amsterdam Arena. VIVA Holandia!!!
Anglia - Czarnogóra
Spotkanie o przodownictwo w grupie.Czarnogóra 3 mecze i 9 punktów.Anglia 2 mecze i 6 pkt.Anglicy nie tracą punktów na Wembley z byle kim.Czarnogóra 3 zwycięstwa wymęczone po 1-0.Głównym zmartwieniem selekcjonera, a także kibiców są liczne kontuzje.Ponownie niezdolny do gry w kadrze jest John Terry.Największym osłabieniem może okazać się jednak brak Darrena Benta.Napastnik, który strzela jak na zawołanie w Sunderlandzie, skarży się na ból pachwiny i jego występ z Czarnogórą został definitywnie wykluczony.Mimo tych licznych osłabień jestem niemal pewny że w tym spotkaniu synowie Albionu spokojnie sobie poradz.
Szkocja - Hiszpania
O trzecie zwycięstwo w eliminacjach do Euro 2012 będą we wtorek walczyć piłkarze reprezentacji Hiszpanii.Na Hampden Park w Glasgow zagrają ze Szkocją, która w trzech spotkaniach zdobyła cztery punkty.W zespole gospodarzy pod dużym znakiem zapytania stoi występ Alan Huttona, którego w podstawowym składzie może zastąpić Phil Bardsley, dla którego byłby to debiut w drużynie narodowej.Z powodu kontuzji nie wystąpi Darren Fletcher, natomiast zawieszony jest Barry Robson.Trener reprezentacji Hiszpanii Vicente del Bosque będzie miał do swojej dyspozycji pomocnika Xabiego Alonso, który w meczu z Litwą nie wystąpił z powodu choroby. Gotowy do gry jest także Sergio Ramos, który po ostatnim spotkaniu narzekał na uraz kostki.Szkoci jak dla mnie bezbarwni.Myślę że spokojny win mistrzów świata.

Brazylia - Ukraina
Typ : 1
Kurs : 1/2
Holandia - Szwecja
Kurs : 8/15
Anglia - Czarnogóra
Kurs : 1/5
Szkocja - Hiszpania
Typ : 2
Kurs : 4/11

Stawka : 10 GBP
Wygrana : 37,64 GBP

⛔ 10 GBP
Po wygranych z Bułgarią i Szwajcarią wydawać się mogło że reprezentacja Anglii się odradza.Że tak powiem brzydko ***** prawda!!!Capello ma ten sam problem co my z reprezentacją.Otóż problemem jest sam Capello jak i u nas Smuda.Po prostu się panowie do tego nie nadają.Co innego piłka klubowa co innego reprezentacyjna.Szkoda tylko że nadjarałem się na ten mecz bo wywaliłem przez to z kuponu Danie.​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Zakład nr 2 Piątek 15/10/2010
Widzew Łódź - Legia Warszawa

W inaugurującym dziewiątą kolejkę spotkaniu, Widzew Łódź przed własną publicznością zmierzy się z Legią Warszawa. Pojedynek zapowiada się niezwykle ciekawie. Obie drużyny wierzą w zdobycie trzech punktów.
Postawa Legii Warszawa jest jednym z największych rozczarowań obecnego sezonu. Podopieczni Macieja Skorży odnieśli dopiero trzy zwycięstwa i doznali już pięciu porażek. Teraz na kolejną wpadkę nie mogą sobie pozwolić. Każda strata punktów w kolejnych spotkaniach może kosztować trenera drużyny posadę. Legia w tym sezonie punkty przywiozła z zaledwie jednego z czterech wyjazdowych meczów w tym sezonie, wygrywając na wyjeździe ze Śląskiem Wrocław. W pozostałych pojedynkach z Polonią Warszawa, Ruchem Chorzów i Zagłębiem Lubin schodziła z boiska pokonana. Legii o zdobycie trzech punktów w Łodzi może być bardzo trudno, bowiem Widzew w tym sezonie doznał tylko jednej porażki, u siebie z Wisłą Kraków. Podopieczni Andrzeja Kretka dwukrotnie cieszyli się ze zwycięstwa i aż pięciokrotnie dzielili się punktami z rywalami. W ostatnim meczu u siebie Widzew rozbił 5:2 Śląsk Wrocław. Wysokiej formy nie potwierdził jednak w dwóch kolejnych wyjazdowych spotkaniach, remisując z Ruchem Chorzów i Polonią Bytom. Teraz piłkarze łódzkiego klubu zamierzają wykorzystać słabość Legii i zapisać na swoje konto trzy punkty. Trener Legii Maciej Skorża w piątkowym meczu nie będzie mógł skorzystać z usług kontuzjowanych Srdji Kneżevica, Dicksona Choto i Takesure&#39;a Chinyamy. Do dyspozycji trenera będą natomiast wracający do zdrowia Sebastian Szałachowski, a także Artur Jędrzejczyk, który dopiero co wrócił zza Oceanu, gdzie przebywał z reprezentacją Polski. W drużynie gospodarzy nie mogą natomiast wystąpić Prejuce Nakoulma, Przemysław Oziębała i Krzysztof Ostrowski. Za drużyną Legii zdecydowanie przemawiają statystyki ostatnich pojedynków z Widzewem. Legia wygrała bowiem osiem ostatnich meczów z łódzkim zespołem w Ekstraklasie.Ja uważam że zespoły podzielą się punktami.Od inauguracji sezonu tj od meczu Legia Warszawa - Arsenal Londyn Legioniści nie odnieśli żadnego remisu.Albo wygrywali albo przegrywali wliczam w to także spotkania sparingowe i myślę że jutro będzie przełamanie na remis. Widzew Łódź - Legia Warszawa (krótka historia) : Bilans spotkań: Ogółem: 18-17-25 (58:89)
W Łodzi: 15-9-6 (37:two:cool:
W Warszawie: 3-8-19 (21:61)

Widzew Łódź - Legia Warszawa
Typ : x
Kurs : 11/5

Stawka : 5 GBP
Wygrana : 16 GBP

⛔ 5 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Zakład nr 3 Wtorek 19/10/2010
Bayern Monachium - CFR Cluj Ważne spotkanie dla Bayernu.Po ostatniej wygranej w lidze i po przerwaniu złej passy piłkarze z Niemiec zagrają w lidze mistrzów.Różnica klas tych zespołów jest duża a zwycięstwo praktycznie zagwarantuje wyjście Bayernowi z grupy.Aby nie było komplikacji w dalszej części rozgrywek liczę na pewne zwycięstwo Bayernu. AS Roma - FC Basel Roma jeśli myśli o wyjściu z grupy powinna ten mecz wygrać.Za dwa tygodnie wybiorą się bowiem do Bazylei na rewanżowe spotkanie i jeśli w dzisiejszym meczu nie zdobędą kompletu punktów o wyjście z grupy będzie ciężko.Pozostanie walka z Cluj(wyjazd) i Basel (wyjazd) o wyjście z grupy.Tak więc remis czy porażka Rzymian w dzisiejszym meczu może skomplikować im sprawę awansu. Ajax Amsterdam - AJ Auxerre Mecz można by rzec o Ligę Europy bo dwa pierwsze miejsca w tej grupie zarezerwowane raczej dla Realu i Milanu.W drużynie z Auxerre we wtorkowym meczu zabraknie kontuzjowanych Ireneusza Jelenia i Alaina Traore. W składzie francuskiego zespołu zabraknie także Stevena Langila, Yayi Sanogo, Anthony&#39;ego Le Talleca, Alexandra Licaty i Jeana-Pascala Mignot. Kolejną szansę występu w pierwszej jedenastce być może otrzyma reprezentant Polski Dariusz Dudka.Atut własnego boiska i fantastycznych kibiców oraz kadrowa sytuacja Auxerre pokierowały mnie do postawienia na Ajax. Bayern Monachium - CFR Cluj
Kurs : 1/4
AS Roma - FC Basel
Kurs : 1/2
Ajax Amsterdam - AJ Auxerre
Kurs : 4/6 Stawka : 5 GBP Wygrana : 15,63 GBP
⛔ 5GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Zakład nr 4 Wtorek 19/10/2010 AS Roma - FC Basel Roma jeśli myśli o wyjściu z grupy powinna ten mecz wygrać.Za dwa tygodnie wybiorą się bowiem do Bazylei na rewanżowe spotkanie i jeśli w dzisiejszym meczu nie zdobędą kompletu punktów o wyjście z grupy będzie ciężko.Pozostanie walka z Cluj(wyjazd) i Basel (wyjazd) o wyjście z grupy.Tak więc remis czy porażka Rzymian w dzisiejszym meczu może skomplikować im sprawę awansu.Ku typowi obie strzelą pokierowałem się sugerując się dwoma bezpośrednimi spotkaniami tych drużyn. Real Madryt - AC Milan Hit dzisiejszych spotkań w lidze mistrzów.Zmierzą się Real który nie zaznał jeszcze porażki w tym sezonie z Milanem który w ostatnich 7 meczach chociaż raz strzelał bramkę.Wielkie gwiazdy na boisku powinny zadbać o to że emocji nie zabraknie.W ostatnim pojedynku pomiędzy tymi zespołami w Madrycie padło aż 5 bramek.Według mnie dzisiaj może być podobnie .W kadrze Milanu na wtorkowe spotkanie w Madrycie zabrakło Massimo Oddo, Massimo Ambrosiniego i Marka Jankulovskiego. Z drużyną udał się natomiast Brazylijczyk Thiago Silva, który narzeka jednak na kontuzję i jego występ stoi pod dużym znakiem zapytania.
Trener Realu Jose Mourinho nie będzie mógł natomiast skorzystać z usług kontuzjowanych Kaki, Ezequiela Garaya oraz Fernando Gago. Do składu wraca natomiast Sergio Ramos, który w meczu z Malagą nie zagrał z powodu kontuzji, której doznał w meczu reprezentacji Hiszpanii.
Arsenal Londyn - Szachtar Donieck
Wszyscy w tym meczu liczą na Arsenal.Ja po cichu liczę na niespodziankę.Szachtar to taka moja ulubiona pucharowa drużyna.Szachtar, który wygrał siedem ostatnich meczów z rzędu (licząc ligę i puchary), liczy teraz na wywiezienie przynajmniej jednego punktu z Londynu.Myślę że remis bramkowy jest w ich zasięgu.Smaczku całej rywalizacji dodaje fakt, że w składzie lidera ukraińskiej ekstraklasy znajdzie się Eduardo.Były snajper Arsenalu ma szansę na występ we wtorek z powodu absencji Douglasa Costy. Kontuzjowani są także Yaroslav Rakitskiy i Fernandinho. Większe problemy kadrowe mają z pewnością gospodarze. Do treningów powrócili co prawda Cesc Fabregas i Nicklas Bendtner, ale niezdolni do gry są w dalszym ciągu Thomas Vermaelen, Laurent Koscielny, Bacary Sagna oraz Robin van Persie. Z urazem łokcia zmaga się natomiast Manuel Almunia, dzięki czemu w bramce zobaczymy ponownie Łukasza Fabiańskiego.
Sporting Braga - Partizan Belgrad Tutaj widziałem że sporo osób stawiało na Bragę.Zrobiła się masówka i osobiście odstąpiłem od typowania rozstrzygnięcia gdyż zwyczajnie mecz zaczął mi &quot;śmierdzieć&quot;.Może być jakaś wtopa.Z racji tego postanowiłem zagrać typ obie strzelą no bo skoro ma być niespodzianka to pewnie Partizan coś ustrzeli. AS Roma - FC Basel
Typ : obie strzelą
Kurs : 8/11 Real Madryt - AC Milan
Kurs : 4/5 Arsenal Londyn - Szachtar Donieck
Kurs : 8/11 Sporting Braga - Partizan Belgrad
Kurs : 5/6 Stawka : 2 GBP Wygrana : 19,69 GBP
⛔ 2GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Zakład nr 5 Czwartek 21/10/2010
Karpaty Lwów - FC Sevilla
Kurs : 5/6
Napoli - FC Liverpool
Kurs : 5/6
Young Boys - Odense
Kurs : 4/7
Aris Saloniki - Bayer Leverkusen
Kurs : 1/1
Red Bull Salzburg - Juventus Turyn
Kurs : 4/5

Stawka : 4 GBP
Wygrana : 76,06 GBP
⛔ 4GBP
Bez analiz ponieważ spieszę się na mecz City - Lech​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Zakład nr 6 Piątek 22/10/2010

Korona Kielce - Legia Warszawa W najciekawiej zapowiadającym się spotkaniu dziesiątej kolejki Ekstraklasy, Korona Kielce przed własną publicznością podejmować będzie Legię Warszawa. Obie drużyny liczą na odniesienie zwycięstwa w tym spotkaniu. Gospodarze będą mieli jednak utrudnione zadanie, bowiem zagrają poważnie osłabieni.
Korona Kielce bardzo dobrze spisuje się w obecnym sezonie. Podopieczni Marcina Sasala po dziewięciu rozegranych spotkaniach zajmują drugie miejsce w tabeli Ekstraklasy. W ostatnich siedmiu meczach tylko raz stracili punkty, remisując na wyjeździe z Wisłą Kraków. W pozostałych pojedynkach kielecka drużyna cieszyła się ze zdobycia kompletu punktów. W ostatnim ligowym meczu Korona pokonała 3:1 przed własną publicznością GKS Bełchatów. Teraz kibice Korony liczą, że drużyna potwierdzi wysoką formę i pokona również zespół Legii. Zespół Legii plasuje się na dopiero ósmym miejscu w tabeli. W ostatni weekend drużyna Macieja Skorży, którego przyszłość w klubie stała pod znakiem zapytania, pokonała skromnie 1:0 na wyjeździe Widzew Łódź. Teraz Legię czeka kolejne trudne zadanie. W Warszawie zdają sobie jednak sprawę, że aby myśleć o powrocie do walki o europejskie puchary w tym sezonie, Legia musi takie spotkania wygrywać. Obie drużyny dotychczas mierzyły się ze sobą w Ekstraklasie osiem razy. Bilans tych spotkań jest korzystny dla Legii, która triumfowała pięciokrotnie, przy dwóch zwycięstwach Korony. Warszawski zespół wygrał trzy ostatnie pojedynki z Koroną. Gospodarze w piątek wystąpią poważnie osłabieni. Z powodu kontuzji na boisku nie będą mogli się pojawić Nikola Mijalović oraz najlepszy strzelec Ekstraklasy Andrzej Niedzielan. Za kartki pauzować musi z kolei Aleksandar Vuković, który liczył na występ przeciwko swojej byłej drużynie. Z najsilniejszego składu nie będzie mógł również skorzystać trener Legii Maciej Skorża. W Kielcach zabraknie przede wszystkim kontuzjowanych Dickona Choto, Macieja Rybusa i Takesure&#39;a Chinyamy. W kadrze meczowej może znaleźć się natomiast miejsce dla Jakuba Wawrzyniaka i Macieja Iwańskiego, którzy w trakcie tygodnia zostali przywróceni do pierwszego zespołu. Ja liczę w końcu na pierwszy remis Legii w tym sezonie.Przy teraźniejszej dyspozycji taki wynik w Kielcach byłby dobrym wynikiem. Korona Kielce - Legia Warszawa
Kurs : 21/10

Wygrana : 15,50 GBP
⛔ 5GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Zakład nr 7 Sobota 23/10/2010

Tottenham Londyn - Everton Liverpool Typ : 1
Kurs : 10/11
FC Valencia - RCD Mallorca
Kurs : 8/15
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk
Kurs : 4/5

Wygrana : 26,35 GBP​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
&quot;złotówkowe wypociny&quot; by legionista87
Postanowiłem założyć tutaj drugi temat (podobno można mieć dwa) żeby pobawić się trochę grając w złotówkach za mniejsze stawki.Grał będę w betathome.Początkowo wpłaciłem 40 zł zobaczymy co z tego wyniknie.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Kupon 1 Widzew Łódź - Jagiellonia Białystok
Kurs : 3,20