Zakład nr 1 Poniedziałek-Wtorek 11/10/10 - 12/10/10
Brazylia - Ukraina
W poniedziałkowy wieczór w mieście Derby dojdzie do towarzyskiego meczu pomiędzy drużynami Brazylii i Ukrainy.Stało się tak dla tego że obie ekipy nie mogły na ten termin zakontraktować sobie przeciwnika.Nie powiem tutaj nic nowego jak powiem że Canarinhios są zdecydowanym faworytem tego spotkania.Ukraińska reprezentacja jest w przebudowie.Według mnie z roku na rok grają coraz gorzej.Nie wystąpi Szewczenk

statni mecz i męczarnie z Kanadą.Nie mogę znaleźć żadnych argumentów przemawiających za Ukrainą.Według mnie mecz pod dyktando Brazylii.Myślę że się nie zawiodę na tym typie.
Holandia - Szwecja
Holandia przed własną publicznością będzie gościć reprezentacje Szwecji.Jak żyje to pamiętam że Oranje przechodziło każde
eliminacje jak burza tracąc mało punktów na własnym terenie.Drużyna trzech koron jest mocną ekipą ale czy aż tak żeby zagrozić wicemistrzom świata??Wydaje mi się że nie za bardzo.Pod znakiem zapytania stoi występ Van Bommela gdyż nabawił się lekkiej kontuzji w Kiszyniowie.Myślę że podopieczni Van Marwijka będą chcieli swoją klasę potwierdzić przed własną wspaniała pomarańczową publicznością na Amsterdam Arena. VIVA
Holandia!!!
Anglia - Czarnogóra
Spotkanie o przodownictwo w grupie.Czarnogóra 3 mecze i 9 punktów.
Anglia 2 mecze i 6 pkt.Anglicy nie tracą punktów na Wembley z byle kim.Czarnogóra 3 zwycięstwa wymęczone po 1-0.Głównym zmartwieniem selekcjonera, a także kibiców są liczne kontuzje.Ponownie niezdolny do gry w kadrze jest John Terry.Największym osłabieniem może okazać się jednak brak Darrena Benta.Napastnik, który strzela jak na zawołanie w Sunderlandzie, skarży się na ból pachwiny i jego występ z Czarnogórą został definitywnie wykluczony.Mimo tych licznych osłabień jestem niemal pewny że w tym spotkaniu synowie Albionu spokojnie sobie poradz.
Szkocja - Hiszpania
O trzecie zwycięstwo w eliminacjach do Euro 2012 będą we wtorek walczyć piłkarze reprezentacji Hiszpanii.Na Hampden Park w Glasgow zagrają ze Szkocją, która w trzech spotkaniach zdobyła cztery punkty.W zespole gospodarzy pod dużym znakiem zapytania stoi występ Alan Huttona, którego w podstawowym składzie może zastąpić Phil Bardsley, dla którego byłby to debiut w drużynie narodowej.Z powodu kontuzji nie wystąpi Darren Fletcher, natomiast zawieszony jest Barry Robson.Trener reprezentacji Hiszpanii Vicente del Bosque będzie miał do swojej dyspozycji pomocnika Xabiego Alonso, który w meczu z Litwą nie wystąpił z powodu choroby. Gotowy do gry jest także Sergio Ramos, który po ostatnim spotkaniu narzekał na uraz kostki.Szkoci jak dla mnie bezbarwni.Myślę że spokojny win mistrzów świata.
Brazylia - Ukraina
Typ : 1
Kurs : 1/2
Holandia - Szwecja
Kurs : 8/15
Anglia - Czarnogóra
Kurs : 1/5
Szkocja - Hiszpania
Typ : 2
Kurs : 4/11
Stawka : 10 GBP
Wygrana : 37,64 GBP
10 GBP
Po wygranych z Bułgarią i Szwajcarią wydawać się mogło że reprezentacja Anglii się odradza.Że tak powiem brzydko ***** prawda!!!Capello ma ten sam problem co my z reprezentacją.Otóż problemem jest sam Capello jak i u nas Smuda.Po prostu się panowie do tego nie nadają.Co innego piłka klubowa co innego reprezentacyjna.Szkoda tylko że nadjarałem się na ten mecz bo wywaliłem przez to z kuponu Danie.