>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega Promocja: Zgarnij 800zł bonusu w Bet-at-home na EURO 2012

Status
Zamknięty.
pasiasty 1

pasiasty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć , jestem w tych sprawach zielony ????
Jeżeli przegram bonus , to będę go musiał jakos oddac?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zostały 22 godziny do zakończenia akcji promocyjnej!
Ostatnia chwila na zgarniecie tego ekstra bonusu!
13.06.2012 o godzinie 12:00 promocja wygasa.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja przedluzona do 20 czerwca ale wyplaty nie mozna zlecic!!!A takie cos dostałem w e-mailu:
Witaj xxx
Z chęcią odpowiemy na Pana pytanie.
Obecnie możliwość wypłaty na Pana koncie gracza została już aktywowana.
Może Pan dokonać zlecenia.
W przypadku jakichkolwiek pytań, bet-at-home.com służy pomocą.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet-at-home.com

J 17

jjflores

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I co jesli zalozmy wplacilem dzis chajsik to go do 20 czerwca nie wyplace nawet jesli wykonam nalezyty obrot??

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozna wyplacic jednak mi sie udalo........Przed chwila zlecilem wyplate pozwolili ale powiem ze troche mnie zdenerwowali.....Tak nie powinno byc przy zmianie regulaminu!!!

panas89 95

panas89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bierutów
wypłacał może ktoś dzisiaj/wczoraj z Bet-at-home korzystając wcześniej z promocji 50% ważnej do 13 czerwca? Trzeba do 20 czerwca czekać żeby móc wypłacić?

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłacał może ktoś dzisiaj/wczoraj z Bet-at-home korzystając wcześniej z promocji 50% ważnej do 13 czerwca? Trzeba do 20 czerwca czekać żeby móc wypłacić?
Tak ciezko napisac do supportu ja wyplacalem po 1,5h wyplata zostala zrealizowana ale musialem 2 razy do supportu napisac.
I jeszcze jedno kolega wyzej ModTeam napisal ze jak przegra sie bonus nie trzeba go obracac guzik prawda trzeba!!!Przykladowo wplacisz 1000 i dostajesz 500zl i nawet jak je przegrasz 500zl musisz wyrobic 6k!!!

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jeszcze jedno kolega wyzej ModTeam napisal ze jak przegra sie bonus nie trzeba go obracac guzik prawda trzeba!!!Przykladowo wplacisz 1000 i dostajesz 500zl i nawet jak je przegrasz 500zl musisz wyrobic 6k!!!
proponuję przeczytać jeszcze raz na spokojnie pytanie i odpowiedź
hint: &quot;oddać&quot; &lt;&gt; &quot;obracać&quot;

panas89 95

panas89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bierutów
Tak ciezko napisac do supportu ja wyplacalem po 1,5h wyplata zostala zrealizowana ale musialem 2 razy do supportu napisac.

tak wiem, po napisaniu postu napisałem do supportu, i zlecili wypłate z rana w kilkanaście minut

Y 23

yapa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
5 stów freebetu; to by było coś ????

W 0

witoldinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Cześć wszystkim!

Gdybym wcześniej poświęcił minutę na przeczytanie regulaminu to podziękowałbym za ten bonus.

Jako niedzielny fan piłki kopanej wpłaciłem 10 zł na postrzelanie sobie na ERŁO, a że wcześniej rzucił mi się w oczy dział z bonusami to znalazłem odpowiedni wątek dla BaH i oto mam na koncie 15 zł.

I teraz: nawet, gdyby moje przypuszcenia się potwierdziły (ha-ha) i na moim koncie znajdzie się 90 zł za dwa obstawione kupony, to nie widzę szans na wypłatę tego ????

Post napisałem chyba ku przestrodze podobnym mi niedzielnym typerom.

EDIT: Jeżeli nie postawię łącznie minimum 60 zł przy kursie minimum 1.7 to W OGÓLE nie wypłacę pieniędzy, wypłacę moje 10 złotych czy wypłacę ile chcę minus bonus - w tym przypadku minus pięć złotych?

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć wszystkim!
Gdybym wcześniej poświęcił minutę na przeczytanie regulaminu to podziękowałbym za ten bonus.
Jako niedzielny fan piłki kopanej wpłaciłem 10 zł na postrzelanie sobie na ERŁO, a że wcześniej rzucił mi się w oczy dział z bonusami to znalazłem odpowiedni wątek dla BaH i oto mam na koncie 15 zł.
I teraz: nawet, gdyby moje przypuszcenia się potwierdziły (ha-ha) i na moim koncie znajdzie się 90 zł za dwa obstawione kupony, to nie widzę szans na wypłatę tego ????
Post napisałem chyba ku przestrodze podobnym mi niedzielnym typerom.

EDIT: Jeżeli nie postawię łącznie minimum 60 zł przy kursie minimum 1.7 to W OGÓLE nie wypłacę pieniędzy, wypłacę moje 10 złotych czy wypłacę ile chcę minus bonus - w tym przypadku minus pięć złotych?
powiedz, że robisz sobie z nas jaja ....

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego tak sądzisz? Chciałem tylko zwrócić uwagę, że bonus nie jest tak atrakcyjny jak mogłoby się z początku wydawać.

ok więc postaram się dodać coś od siebie
skoro wpłaciłeś CAŁE 10 PLN (5 PLN bonusa) - wybacz że troszkę szydzę ale zakładam że np amator lodów wydaje tyle na nie przez tydzień, tyle kosztuje paczka papierosów, 4 piwa itp.... - to oznacza że musisz zrobić obrót na 60 PLN z kursem 1,7
teraz zakładając że uda Ci się zrobić z tego 90 PLN to nie widzę jakiegoś kosmicznego problemu w odzyskaniu swoich wpłaconych pieniędzy. Postawisz z tego co wygrałeś 60 PLN na 1 mecz po kursie &gt;=1,7 i masz obrót z głowy.
Nawet jak nie wejdzie to jesteś do przodu 20PLN.
Co do atrakcyjności promocji - tu problemem nie są warunki obrotu bo są one raczej średnio wymagające (możesz grać single, 1,7 umożliwia granie handicapów koszykarskich itp) ale dość uboga oferta baha i olbrzymie ich marże w stosunku do innych buków.

W 0

witoldinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
ok więc postaram się dodać coś od siebie (...)

Wpłaciłem tyle a nie więcej żeby sobie poobstawiać mecze euro - lepiej mi się ogląda mecz na który się postawiło - a nie zbić na tym fortunę. Niemniej głupio byłoby trafnie obstawić kilka spotkań i nic z tego nie mieć. Nigdy nie interesowałem się piłką ani bukmacherką i żebym wiedział jak to działa to bym się nie połasił na te pięć złotych :razz: Oczywiście żal mam tylko do siebie, bo nie przeczytałem regulaminu.

teraz zakładając że uda Ci się zrobić z tego 90 PLN to nie widzę jakiegoś kosmicznego problemu (...)

Dzięki za wskazówkę, będę musiał zgłębić temat handicapów edit: cokolwiek to jest ;).

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
jak stawisz 2zl na mecz to CI sie lepiej oglada?

J 17

jjflores

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe co wy napisaliscie do supportu ze zlecili wam wyplate bo mi n live chacie(ale ciezko sie do nich dostac) powiedzieli mi ze musze czekac do 20go czerwca...no nic musze ogarniac kolejny bonus ????

Status
Zamknięty.