Ja też KIEDYŚ tak robiłem i to było dobre 2 lata temu. Z tego co wiem to teraz musisz przynajmniej 1x obrócić wpłaconą kwotę.niekoniecznie. Parę razy wpłacałem np. na MB i od razu wypłacałem na konto bankowe i nigdy nie było żadnego problemu.
Ja też KIEDYŚ tak robiłem i to było dobre 2 lata temu. Z tego co wiem to teraz musisz przynajmniej 1x obrócić wpłaconą kwotę.niekoniecznie. Parę razy wpłacałem np. na MB i od razu wypłacałem na konto bankowe i nigdy nie było żadnego problemu.
Dla nowych do odwołania.Do kiedy jest oferta rejestracyjna 400PLN? nigdzie nie mogę znaleźć info
Bonus kusi, prawda? Nie zdziw się, jeśli będziesz mógł zagrać bety max po 200 złotych, lub co gorsza po 100. Obracanie będzie trwało w nieskończoność podczas gdy inne buki będą miały o wiele lepsze kursy. Na bonusach się traci nerwy, czas i pieniądze. Pozdrawiam.
Bez żadnego problemu. Nawet konto założyłem w funtach, bo mi tak wygodniej było. Wszystko się ładnie przeliczało, tyle że trzeba było czekać nawet kilkanaście godzin po rozliczeniu kuponu na aktualizację postępu bonusu. Wypłata bardzo szybka.Czy ktoś już skorzystał z tej oferty ? dokonał obrotu i wypłacił pieniądze bez żadnych problemów?
Minimalna kwota do wpłaty to 20 PLN (np. przelewy 24). Żeby dostać bonus musisz postawić po prostu zakłady za 2400 zł w ciągu 90 dni, wtedy dostaniesz od unibetu 400 zł.Jaka minimalną kwotę trzeba wpłacić na konto unibeta by dostać bonus 400pln?