>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega Promocja w Unibet - odbierz bonus 100% do 200PLN!

Status
Zamknięty.
F 52

fejser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Szczeże mówiąc to ten bonus jest kiepski. W Expekcie trzeba obrócić tylko 4 razy. Obrót 10 razy to ściema i naciąganie nowych klientów. Wiadomo jest, że żdane laik nie obróci taką sumą tyle razy.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Na pewno plusem tej promocji są wymogi obrotowe. Obrót liczy się już od zakładów po kursie 1,01. Jak ktoś preferuje grę po kursach do 1,50 w singlach lub dublach to nie musi na siłę szukać dodatkowych zdarzeń, aby nazbierać wymagane minimum np. 2.0. Obrót w Unibet wbrew pozorom nie jest trudny.

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marcin-Odra wszystko się zgadza, co nie zmienia faktu że w porównaniu z ich poprzednią promocją warunki drastycznie się zmieniły na minus.
Wtedy za obrót 2,4 k było 400 PLN bonusa teraz za 4k - 200 PLN

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zgadza się, ale ja nigdzie nie porównywałem tych dwóch promocji. Nie ma co o tym wspominać, bo poprzednia promocja była w rodzaju testowania i na pewno już nie wróci. Dla graczy okazała się bardzo dobrą promocją, dla bukmachera pod pewnym kątem nie, dlatego zostały zmienione zasady.
Dlatego trzeba ją porównywać z aktualnymi promocjami innych bukmacherów i ta według mnie dalej jest promocją atrakcyjną ze względu na łatwy obrót.

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlatego trzeba ją porównywać z aktualnymi promocjami innych bukmacherów i ta według mnie dalej jest promocją atrakcyjną ze względu na łatwy obrót.
bet365 200 PLN za 1,4 k PLN obrotu ;)
uni chce 2,5 x więcej

G 14

goldengate121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
google
Pisałem maila do Unibetu ale jakoś im się nie spieszy i wiem ze tutaj szybciej uzyskam odpowiedź a mianowicie na jaki @ trzeba wysłać skan dowodu osobistego aby potwierdzić tożsamość i zrealizować wypłatę i ile trwa weryfikacja i wypłata na MB? Jak bym wysłał im jutro skan dowodu i zlecił wypłate to jest szansa że dojdzie do PT? Bo coś tam czytałem że w PT i Weekendy nie zlecają wypłat na MB :O Troche mnie to zdziwiło.Z góry dzieki za odpowiedź

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co wiem to rzadko weryfikują (mnie co prawda sprawdzali kilka lat temu ale znajomi którzy u nich grali robili wypłaty bez weryfikacji)
wypłata zazwyczaj następny dzień roboczy po zleceniu
jak masz obrót i dziś zlecisz to powinno dojść jutro

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Chciałem zapytać czy bonus w dalszym ciągu aktywny, bo link z tematu nie działa

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Naturalnie, że bonus jest aktywny i link działa. Wyczyść ciasteczka i spróbuj ponownie.

B 0

bblacky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam czy jezeli moj brat ok3-4 lata temu zakladal tam konto i korzystal byc moze z jakiegos bonusu to czy ja moge tam teraz zalozyc konto i skorzystac z bonusu od pierwszej wplaty? brat juz jest zameldowany gdzie indziej... i nie wiem teraz czy moge skorzystac czy tez nie.

K 0

komar251

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
today
Założyłem dzisiaj konto , bo chciałem się przenieść z Expekta , ale nie ma bonusu do zakładów sportowych niestety. Jedynie można do kasyna coś tam wziąć .

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zaznaczyłeś przy rejestracji, że chcesz otrzymać bonus do 200PLN?

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Czy oferta jest wciąż aktualna? Link z pierwszej strony tematu chyba nie działa.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aktualna, wyczyść ciasteczka i powinno być ok ;)

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej, kiedyś założyłem konto na Unibet, ale od razu prosili mnie o dokumenty i kazali czekać, co mnie poirytowało, bo zależało mi na obstawieniu kilku rzeczy i wybrałem konkurencję.

Teraz chciałbym tam odnowić konto, ale jest zablokowane i nie wiem jak uzyskać do niego kontakt, ich support milczy.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Support odpisuje dosyć wolno, po 24 godzinach od napisania wiadomości. Na pewno Ci odpiszą.
Najlepiej użyć przypomnienie hasła na e-mail. Jak to nie pomoże to napisać maila, oni przeważnie oddzwaniają, aby zweryfikować dane do odblokowania konta.
Możesz spróbować napisać na czacie, aczkolwiek on rzadko jest online.

bambi 0

bambi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeżeli będę tracił pieniądze to pierw będę tracił zwykłe czy te bonusowe?

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i fajnie udało mi się w końcu aktywować konto, ale support powiedział, że mój bonus powitalny wygasł, mimo że ani razu nie udało mi się zalogować i tak naprawdę teraz było moje powitanie i ani 400 zł, ani 200 zł ????

Nie da rady nic z tym zrboić?

Status
Zamknięty.