>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega promocja w Gamebookers: 100zł za pierwszy zakład!

Status
Zamknięty.
miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
od takich pytań jest support buka, to zabierze wam pół minuty więcej niż napisanie tego posta, ludzie troche inwencji nie wszystko ktos za Was zrobi

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
od takich pytań jest support buka, to zabierze wam pół minuty więcej niż napisanie tego posta, ludzie troche inwencji nie wszystko ktos za Was zrobi
Chłop chce założyc konto prawdopodobnie z linka partnerskiego tego forum wiec chyba ma prawo wiedzieć czy łapie sie na promocje czy nie !! (nie ma info o wstrzymaniu promocji wiec chyba jest ok ale przezorny zawsze ubezpieczony)
Np.sportingbet nie tak dawno nie mial bezpośrednich promocji lecz z rejestrowan przez własnie pp min.stron bukmacherskich

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Aktualizacja promocji, wszystkie potrzebne informacje w 1 poście. Zapraszam do lektury!

G 0

grzex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ! wplacilem dzisiaj 100 zlotych na konto jaka jest dlugosc oczekiwania na bonus w gamebookers i czy bonus jest przyznawany automatycznie? Pozdro

S 0

sroczka83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi przyznali kase po ok. 6 godz. także nie trwa to aż tak długo ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Gdyby komuś zapomnieli dopisać bonusu, a rejestrował się z linku, podanym w 1 poście proszę o swoje dane na priv. Sytuacja zostanie sprawdzona, a bonus dopisany.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie. Co jeśli otrzymuje zwrot stawki?? Czy wtedy kupon liczy się do obrotu??

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Marcin promocja dalej aktualna bo na stronie ich NIC nie pisze...

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj zakładałem konto i promo nadal było aktualne

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
Wpłata za pośrednictwem systemu moneybookers
Minimalna kwota, jaką można przelać na konto za pomocą tej opcji wpłaty, to PLN 29.35.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja się zarejestrowałem, dokonałem depozytu przez mb i automatycznie bonus został dodany.

K 0

kamil6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
100%????????? A ja też bym się załapał? Jak konto mam już z rok ale dopiero teraz chcę wpłacić.

S 0

swiergi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Aby dokonać wypłaty, musisz postawić zakłady o wartości trzykrotnej sumy bonusu i depozytu (nie wyższej, niż maksymalna kwota bonusa), po kursie nie mniejszym niż 2.0.&quot;

Może mi ktoś powiedziec, o co chodzi w tym? w sensie że np mogę obstawic zaklad za 600zł z kursem 2 i juz mam obrócony bonus? Czy maksymalnie moge dac 6 kuponów za 100zł albo 3 za 200zł? (Wiem ze mogę dac 300 za 2zł itp ale chodzi mi żeby jak najszybciej dokonac obrotu)

Status
Zamknięty.