>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega Promocja w Expekt - zakład bez ryzyka do 400zł (oferta bez obrotu)

J 30

jarekone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cytat:
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał jarekone -&gt;

Mam pytanie. Wpłaciłem 400 zł na konto w Expekcie, po czym spytałem się pani na czacie czy przysługuje mi bonus. Powiedziała, że tak, więc spokojnie obstawiłem sobie zakład. Zakład niestety okazał się przegrany, na moje konto Expekt zostało ponownie zaksięgowane 400 zł. Zleciłem wypłatę, po czym następnego dnia otrzymałem maila o następującej treści:

Czy miał już ktoś podobną sytuację i czy jest jakaś nadzieja na odzyskanie pieniędzy ?

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

tak. taka sama miałem sytuację. mają krętacki regulamin, ale tak jest wszędzie. ja z nimi piszę od tygodnia i nie potrafią mi napisać rzetelnej odpowiedzi mimo, że powołuje się na regulamin w każdym zdaniu.
A czy przed obstawieniem zakładu pytałeś się czy promocja Cię obowiązuje ? Bo ja się pytałem,pani z obsługi mi potwierdziła a potem nagle po przegranym zakładzie znaleźli u mnie jakieś nieprawidłowości.

przemkoo 26

przemkoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja zakończona.
Jak zakończona jak jest na stronie itd? i jeszcze jest wpis:
&quot;Z bonusu od depozytu do 400 zł mogą skorzystać tylko gracze, którzy zarejestrowali się w Expekt po 8 października 2013 r.&quot;

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
&quot;Z bonusu od depozytu do 400 zł mogą skorzystać tylko gracze, którzy zarejestrowali się w Expekt po 8 października 2013 r.&quot;
Ta konkretna promocja jest zakończona.
Od 8.10 jest nowa, która widnieje na stronie. Wcześniej była promocja zakład bez ryzyka, teraz jest bonus od wpłaty.
Pozdro.

S 2

sko.mac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli jak zarejestrowałem konto 8.10 to przysługuje mi bonus od depozytu? chcialem zapytac na czacie ale trzeba dlugo czekac

wersus 18

wersus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
górny slask
Panie Marcin-Odra a osoby które wpłaciły przed zakończeniem jakąś kwotę licząc na ten cashback - są dalej objęci tą promocją?
Pytam bo u mojego znajomego widnieje w bonusach dalej aktywny zakład bez ryzyka...wpłacił kasę z parę tygodni temu...miał zapytać ich mailowo czy go dalej to obejmuje ale może tu szybciej uzyskam odp.

kubust 40

kubust

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to niech żałują Ci co nie skorzystali, z świetnej promocji zostal bonus 100% z obrotem 6x po kursie 2 ????

Ładna lipa ;)

polishvodka 57

polishvodka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polmosu
Ale numer z tą promocją :/
Nie podali daty zakończenia i nagle z dnia na dzień się skończyła ????
Szkoda że tak zagrali...

manita 6

manita

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gadałem z panią na czacie i pytałem czy jesli ktoś zlecił wpłatę dokładnie 8.10 to obowiązuje go jeszcze cashback i dostałem odpowiedź, że liczy się data zarejestrowania więc luz.

wersus 18

wersus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
górny slask
Witam faktycznie jeśli ktoś wcześniej się zarejestrował i zlecił depozyt -ale jeszcze nie postawił 1 typu- to obowiązuje go cashback - według mnie to normalna sprawa tak powinno być..chociaż nie byłem pewny.

gontar3d 12

gontar3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie a jak założyłem konto tydzień temu i dokonałem wpłaty w poniedziałek i jeśli chce na weekend zagrać ten zakład bez ryzyka, to mi się to należy ? Pozdrawiam

S 1

smutna-zaba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Internetek
Panowie a jak założyłem konto tydzień temu i dokonałem wpłaty w poniedziałek i jeśli chce na weekend zagrać ten zakład bez ryzyka, to mi się to należy ? Pozdrawiam
Prawdopodobnie tak, zapytaj dla pewności na czacie i nie wyślą twoje zapytanie do działu marketingu o potwierdzenie.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak, należy Ci się zakład bez ryzyka.
Marcin-Odra Jak wpłacę przelewami24 to będę mógł wypłacić na Skrill ?
Nie. Możesz dopłacić przez Skrill, dokonać obrotu tej wpłaty i wypłacić całość na Skrill.

N 3

nevada-smith

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
URSYNUW
Zajebiście, że nie mogłem się tam w ogóle zarejestrować i tym samym nie skorzystałem z Cashbacku. A rozmowa mailowa w tej sprawie z supportem wyglądała tak jakbym pisał z jakimś botem ewentualnie z debilem.

B 3

bukmacher_88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zajebiście, że nie mogłem się tam w ogóle zarejestrować i tym samym nie skorzystałem z Cashbacku. A rozmowa mailowa w tej sprawie z supportem wyglądała tak jakbym pisał z jakimś botem ewentualnie z debilem.

Aaa pamiętam, że miałeś ten sam problem co ja ;) Ja to ominąłem prostym sposobem :p Po krótkim namyśle zrobiłem konto na komórce i od razu dało radę ;)

mateoosz 0

mateoosz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszow
jeśli założyłem konto w czasie trwania tej promocji, jednak jeszcze nie zrobiłem depozytu i zrobię go w tym tygodniu, to bonus będzie mnie obowiązywał? I czy ktoś kto przegrał i dostał cashback mógłby napisać czy bez problemu wypłacił kasę na konto? Bo niby tyle osób zagrało a w temacie tylko 2 osoby napisały, że miały jakieś problemy z wypłatą i nie wypłacili

fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
jeśli założyłem konto w czasie trwania tej promocji, jednak jeszcze nie zrobiłem depozytu i zrobię go w tym tygodniu, to bonus będzie mnie obowiązywał? I czy ktoś kto przegrał i dostał cashback mógłby napisać czy bez problemu wypłacił kasę na konto? Bo niby tyle osób zagrało a w temacie tylko 2 osoby napisały, że miały jakieś problemy z wypłatą i nie wypłacili

Marcin napisał wyraźnie ,że promocja się zakończyła więc nie można z niej skorzystać nawet jeśli założyło się wcześniej konto , zresztą równie dobrze możesz napisać na czacie do expekta i zapytać

mateoosz 0

mateoosz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszow
napisałem do nich i jednak obowiązuje mnie ta promocja, bo liczy się data rejestracji, ale mam jeszcze pytanie do tych którzy właśnie przegrali swój zakład, czy bezproblemowo wypłacili kasę z powrotem, bo z tego co widziałem to na temat wypłaty wypowiedziały się tylko 2 osoby i obydwie mialy jakieś problemy i chyba nie mogli wypłacić