>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega Promocja w Expekt - zakład bez ryzyka do 400zł (oferta bez obrotu)

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nie tylko przelew bankowy. Skrill i inne e-portfele są wykluczone, z tego względu że multikontowcy przeważnie korzystają z e-portfeli. Ale możesz skorzystać z przelewy24, kasa w ciągu kilkunastu minut dostępna na koncie.

P 0

pjano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódz
Skorzystałem już z CASHBECKA na Expektcie i BetClicu i teraz moje pytanie.
Czy mogę skorzystać z CASHBECKA na dowód mojego ojca skoro ma inny adres zameldowania niż ja? Z góry zaznaczam, że użyje innej karty kredytowej, innego komputera i IP.

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Skorzystałem już z CASHBECKA na Expektcie i BetClicu i teraz moje pytanie.

Czy mogę skorzystać z CASHBECKA na dowód mojego ojca skoro ma inny adres zameldowania niż ja? Z góry zaznaczam, że użyje innej karty kredytowej, innego komputera i IP.

Na początku - na forum wyznaje się zasadę, jeden gracz = jedno konto.

A teraz:
1. Nie, ponieważ bonus przypada na jedno IP, domostwo, rodzine, itd.
2. Z konta może korzystać wyłącznie właściciel, a więc twój tata, a jak zaznaczyłeś, ty chcesz robić konto &quot;na ojca&quot;.

Odpowiadam, nie - nie możesz! A jak zaryzykujesz, nie płacz potem, że expekt to oszuści ;).

P 0

pjano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódz
Źle to wszystko ująłem. Czy mój tata, może sobie zrobić konto z innego komputera, IP, inny adres zameldowania, inna karta bankowa. skoro ja już korzystałem z CASHBECKA jako jego syn ale mając inny adres zameldowania jak wspomniałem wcześniej?

kubust 40

kubust

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bez przesady... Wspólne nazwisko to Kowalski miałby przesrane ????

Jeśli łączy Was tylko nazwisko to sądzę, że nie powinno być problemu.

michal86 1

michal86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pjano może, to że ktoś ma takie same nazwisko to nie zabrania mu do korzystania z promocji. Każdy ma dowód i jego numer a także PESEL którym się indyfikuje bukmacher

P 0

pjano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódz
Panowie i Panie mam prośbę. Czy mogliby Ci którzy zagrali CASHBECKA na Expektcie 400 zl i im się nie udało wygrać sprawdzić czy mają w zakładach ten przegrany kupon?
Bo mój kolega zagrał, przegrał, ma pieniążki na koncie ale nie ma tego zakładu w rozliczonych i nie jest pewny czy dobrze obstawił. Inny kolega zagrał, przegrał i ma przegrany zakład na koncie i pieniążki również. Z góry dziękuje ????

S 0

shadow1926

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam dwa pytania. Jest jakis minimalny kurs po ktorym musze postawic to 400 zl? I czy jak dajmy na to postawie sobie remis w jakims meczu po kursie 3zlx400 to bede mial 1200 odrazu do wyplaty? Czy w przypadku wygranej trzeba bedzie ja obrocic? Wie ktos? Pozdrawiam

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wie ktoś. Nic nie trzeba obracać. Grasz zakład za swoje pieniądze. Jak wygrasz wszystko twoje. I nie ma minimalnego kursu. Ale szkoda marnować taki mega bonus na jakiś marny kurs. Minimum kurs 2.0 bym grał. Szkoda że już od dawna mam konto w expekt. A dla stałych graczy to nic nie dają. Wykorzystaj promocję dobrze :)

P 0

pancerz21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
małe 2 pytanka, jakie to są zakłady pre live? W zakłądce bonusy nie wyswietla mi ze mam ten bonus, czy nie dostałem go?

C 0

cudek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, założyłem konto i wygrałem pieniądze, więc nie skorzystałem z cashbacka to mam pytanie, czy może ktoś z rodziny korzystając z tego samego adresu IP założyć konto i w razie niepowodzenia otrzyma cashback? I jeszcze drugie pytanie czy to , że wpłata pieniędzy byłaby z mojego konta internetowego (wypłata na inne) stanowi jakiś problem?

D 30

danielqs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, nie może.
W warunkach tej promocji widnieje jasny zapis:
Expekt przyznaje tylko jeden cashback na dane konto, adres IP, komputer, rodzinę, adres, numer telefonu lub kartę kredytową/debetową.

S 0

serge

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja z kolei mam inne pytanie, od maja nie grałem na expekcie i teraz jak chce się zalogować wyskakuje mi komunikat:
Twoje konto ze względów bezpieczeństwa pozostanie zamknięte. Jeżeli chcesz je reaktywować, prześlij dokumenty identyfikacyjne do działu obsługi klienta.
czy mogę założyć nowe konto i ubiegać się o tą promocje, czy też dawne, nieaktywne konto, z góry przekreśla moją szanse?

D 30

danielqs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nowe konto chyba odpada także, ponieważ tak jak sam napisałeś, kiedyś już tam obstawiałeś i to nie będzie Twój pierwszy zakład na Expekcie, no ale możesz dopytać tam na chacie.
A tak poza tym, jak ktoś pierwszy raz się rejestruje to najkorzystniej zrobić to jednocześnie u 2-3 buków, którzy akurat oferują freebety lub zwrot stawki bez obrotu. Obstawiając w tym wypadku np. 1 u pierwszego buka, X u drugiego i 2 u trzeciego - i tak jesteśmy jednorazowo na plusie, i to całkiem niemałym jeśli np. wejdzie remis.

C 0

cudek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, nie może.

W warunkach tej promocji widnieje jasny zapis:

Expekt przyznaje tylko jeden cashback na dane konto, adres IP, komputer, rodzinę, adres, numer telefonu lub kartę kredytową/debetową.

Tak widziałem ten zapis, tylko ja nie skorzystałem z tego cashbacka skoro zakład mi wszedł, stad moje pytanie. Chyba , że tak to liczą , że był cashback do mnie przypisany i dalej już nikt nie mogę z niego skorzystać.