>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega Promocja w Expekt - zakład bez ryzyka do 222zł (oferta bez obrotu)

P 0

prince84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Czy moim pierwszym zakładem bez ryzyka, może być obstawienie dokładnego wyniku meczu? Czy wówczas w razie przegranej zaliczam się do promocji?
I drugie pytanie: jak szybko w razie przegranej zostanie mi zwrócony cashback?
Dziękuje

D 0

damian545

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Mozna postawic: Gospodarz wygra, a suma bramek wyniesie powyzej 2,5? Jakby nie patrzeć mozliwych wynikow jest 6.

bialyz 129

bialyz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Dokładnie mam podobne pytanie co użytkownik kilka postów wyżej, czy jeżeli zagram np na tej promocji singla za 222zł na mecz z możliwym wynikiem 1/x/2 i postawię np X2 czyli podwójną szansę, to czy w wypadku przegranej zwrócą mi kase??

K 46

karny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy dobrze rozumiem - wpłacam moim MasterCard&#39;em 222zł, stawiam np. na wygraną Meksyku: jak wygram to mogę sobie bez obracania wypłacić a jak przegram to dostaje z powrotem 222zł, które mogę od razu przelać z powrotem na swoje konto ? Tak prosto bez żadnych kruczków itp. ?

A 0

aigor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobrze wygląda ta promocja na tle innych aż dziw mnie bierze że tak tutaj cicho. Przejrzałem regulamin i nie trafiłem na cokolwiek odnośnie obracaniu bonusem. Trzeba iść do operatora i wykupić własny adres IP żeby nie było potem rozczarowania podobnego do tego, które przeżyłem dzisiaj o czym wspomnę poniżej.
Tak przy okazji witam wszystkich. To mój pierwszy post. Zdenerwowałem się dzisiaj ponieważ chciałem skorzystać z cashbacku Betssona ale niestety dawno temu założyłem tam konto, czego nawet nie pamiętam (chodź mam dobrą pamięć do takich spraw), z którego w dodatku kompletnie nie korzystałem. No trudno, błąd z młodości. I to dosłownie, bo widzę, że musiałem wówczas minąć się z prawdą przy rejestracji - podałem rok urodzenia 1991 a nie 1992, a kończę w tym roku 22 lata.

pnc 0

pnc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lbn
Witam, czy w przypadku a) wygranej, b) przegranej przed wyplata potrzebny jest obrot?

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, czy w przypadku a) wygranej, b) przegranej przed wyplata potrzebny jest obrot?

W przypadku wygranej - nie wiem, w przypadku przegranej nie - grałem na Ghane w meczu z Portugalią ,wieczorem się nie logowałem,rano kasa była z powrotem .Wypłata zlecona i zaakceptowana, na koncie jeszcze nie ma,no ale jest weekend.Także promocja wygląda jak najbardziej ok.

A 0

aigor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj wpłaciłem 222zł przez przedpłatę na przelewach24 ponieważ mojego banku nie było na liście ale i tak kasa doszła w kwadrans. Postawiłem na Argentynę i Niemcy. Z wypłatą nie było problemów żadnych, loguję się i jest 222 zł z powrotem. Pierwszy raz gram w internetowym bukmacherze, po meczu trochę się bałem czy całkiem nie zbankrutowałem jednak gorąco polecam.

D 0

damiannn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Czy ktoś z was także miał problemy z wypłatami z expekta? Poleciłem dwóm znajomym tego bukmachera, zagrali. Jeden znajomy postawił 200 zł, zakład nie wszedł, otrzymał z powrotem kase (cashback) i zlecił wypłatę w niedzielę, tydzień temu (!), pieniądze do tej pory nie dotarły. Drugi znajomy wygrał około 900 zł, zlecił wypłatę we wtorek tydzień temu i także do tej pory nie ma pieniędzy. Tym bardziej nie rozumiem tej sytuacji ponieważ mi na moje konto w mBanku pieniądze z expekta docierały w ciągu 2 dni góra, a na ich konto w ING idzie już tyle czasu.

X 23

xalivir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazowieckie
Koledze wyżej ,polecam przekazać znajomym aby wysłali odpowiednie dokumenty tj. dowód itd.

Z 2

ziutek11113

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Gadałem teraz z kobietą na czacie w expekcie, i powiedziała mi że Cashback 222zł ma być stałą promocją taką jak w betclicku, nie planują jej wycofać, więc ja osobiście zaczekam z obstawianiem tego na ligę ????
I jescze takie pytanie, czy mam jakiś określony czas na wykorzystanie tego bonusa od momentu rejestracji?

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś z was także miał problemy z wypłatami z expekta? Poleciłem dwóm znajomym tego bukmachera, zagrali. Jeden znajomy postawił 200 zł, zakład nie wszedł, otrzymał z powrotem kase (cashback) i zlecił wypłatę w niedzielę, tydzień temu (!), pieniądze do tej pory nie dotarły. Drugi znajomy wygrał około 900 zł, zlecił wypłatę we wtorek tydzień temu i także do tej pory nie ma pieniędzy. Tym bardziej nie rozumiem tej sytuacji ponieważ mi na moje konto w mBanku pieniądze z expekta docierały w ciągu 2 dni góra, a na ich konto w ING idzie już tyle czasu.

tydzien temu wplaciłem 200 zł, zagrałem - wygrałem coś koło 600, wyslalem zdjęcia dowodu z obu stron, zleciłem wypłate i w ciągu 3 dni roboczych kasa wpłyneła na konto, nie mam nic do tego buka

teraz czekam na zwrot kasy w betclick poniewaz przegrałem te dwie stówki. Oba buki to jedna firma wiec nie powinno byc problemu

yaszura 55

yaszura

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska B
Ktoś mi powie czy mogę obstawiać tenisa, snookera, mlb czy tylko piłka nożna 1, X lub 2? Czy mogę że np Brazylia zakwalifikuje się dalej czy tylko konkretny typ na mecz? I czy mają jakieś minimum z kursów, że np zakłądy tylko &gt;1.50 kurs?

firel 142

firel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Czytałem regulamin i tak sie zastanawiam.
mecz Brazylia vs Niemcy, zakład: Niemcy i BTS/ Niemcy i nieBTS
Na Expekcie Niemcy i BTS po kursie bodajze @6, a na betclic Niemcy i nieBTS po @4,8? Zakładając, że Niemcy wygrają, wygrywamy troche pieniędzy tak czy inaczej. Oczywiscie wymaga to utraty ofert cashback na obu bukach.
Można tak zagrać? Z tego co wyczytałem w regulaminach, nie powinno być z tym problemu, ale wolalbym sie upewinc

K 0

kuba112004

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy założenie konta z tego samego komputera z którego było zakładane kiedys inne konto unieważnia bonus ?
W regulaminie tak jest a w praktyce ?

Jesli założyłem konto ze swojego komputera, inny internet inne dane inna karta płatnicza to nie dostanę zwrotu ?

Ma ktoś doświadczenie ?

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy założenie konta z tego samego komputera z którego było zakładane kiedys inne konto unieważnia bonus ?
W regulaminie tak jest a w praktyce ?

Jesli założyłem konto ze swojego komputera, inny internet inne dane inna karta płatnicza to nie dostanę zwrotu ?

Ma ktoś doświadczenie ?

Napisze krotko jesli masz zmienne ip i wyczyszczone cookies powinno przejsc...Ale jesli stale to lepiej nie kombinuj bo nawet zwrotu ci depozytu nie dadza tyle w temacie????

K 0

kuba112004

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zmienne ip, bo przeprowadziłem sie do innego miasta.
Tylko komputer ten sam
A jak jest z przelewem zwrotnym ? Jak juz &quot;wygram&quot; moge zgłosić swoje konto na które juz kiedys wysylali

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zmienne ip, bo przeprowadziłem sie do innego miasta.

Tylko komputer ten sam

A jak jest z przelewem zwrotnym ? Jak juz &quot;wygram&quot; moge zgłosić swoje konto na które juz kiedys wysylali

Za takie cos masz bana z miejsca na konto wlasciciela wyplac i tyle pytasz sie glupio jakbys nie wiedzial

K 0

kuba112004

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzieki, ale na inna osobę niż Wlasicicel mozna wypłacić ?

Numer konta moge podać inny? Np kolegi a dane innej osoby i tak przelew dochodzi po numerze konta a nie imieniu czy nazwisku