Promocja przedłużona o kolejny miesiąc, do końca czerwca!
Nie masz konta w Betsson?!>> ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZISIAJ!! <<
Nie masz konta w Betsson?!>> ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZISIAJ!! <<
Środki na koncie są podzielone na pieniądze możliwe do wypłacenia, zablokowane i bonusowe. Jak wpłacisz 400 zł to będziesz miał 400zł bonusowe i 400zł jako pieniądze zablokowane do czasu uwolnienia bonusu. W tym przypadku jak nie będziesz grał to stracisz 400zł bonusu, i zostanie Ci "uwolnione" drugie 400zł. W każdej chwili można również anulować bonus i tym samym odblokować zablokowane pieniądze.A co w wypadku kiedy wpłacę 400PLN, dodam bonus (400PLN) i przez 60dni nie będę grał ? Przepadnie mi tylko bonus czy cała kwota na koncie?
Tak to logiczne. Bo jak przegrasz najpierw 400zł, tzn. że przegrywasz swoją wpłatę. Późniejsza wygenerowana kwota pochodzi ze środków bonusowych, i do czasu zakończenia obrotu pozostaje bonusem. Jak nie zdążysz obrócić, to całość przepada. Ps. jak dla mnie to ten bonus to porażka, 2 zdarzenia każde minimum 2,25, to prosta droga do bankructwa. I czysty zysk dla betsson![]()
AKO 2,25 a nie każde zdzarzenie. Bonus jaknajbardziej możliwy do obrócenia.2 zdarzenia każde minimum 2,25
Każde zdarzenie 2.25 to nie to samo co AKO 2.25. Żeby obrócić bonus należy obrócić 10x400PLN stawiając co najmniej 2 mecze o kursach 2.25 lub wyższych. Sam kończę już bonusik więc polecam, bo można wyciągnąć nie tylko 400PLN, ale i dużo więcej.AKO 2,25 a nie każde zdzarzenie. Bonus jaknajbardziej możliwy do obrócenia.
A i jeszcze ważna informacja to jak wpłacasz 400 i z bonusem masz 800 to masz zrobić obrót 10x400, czyli sam bonus. Czyli nie tak tragicznie bo z tego co pamiętam to w niektóych bukach było 5x ale wpłata plus bonus, więc w sumie wychodzi podobnie, tylko trochę większe ako. Ja tam walczę z obrotem i nie jest źle pewnie dam radę![]()
Człowieku skończ gadać głupoty i wprowadzać innych w błąd.Każde zdarzenie 2.25 to nie to samo co AKO 2.25. Żeby obrócić bonus należy obrócić 10x400PLN stawiając co najmniej 2 mecze o kursach 2.25 lub wyższych. Sam kończę już bonusik więc polecam, bo można wyciągnąć nie tylko 400PLN, ale i dużo więcej.