>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MEGA Promocja w Betsafe - 2 bonusy na START: Darmowe zakłady i bonus 100% do 120PLN!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
MEGA Promocja w Betsafe

Forum.bukmacherskie.com i Betsafe przedstawiają:

DWA BONUSY PRZY JEDNEJ WPŁACIE!

1. DARMOWE ZAKŁADY - 150PLN
2. BONUS NA START - 120PLN

150PLN + 120PLN przy pierwszej wpłacie!

Nie znajdziesz takiej oferty u konkurencji!

Co dla Ciebie mamy? Dwa darmowe zakłady do 150 PLN oraz (lub)
Bonus od Pierwszej Wpłaty
100% do 120PLN

Jak aktywować swoje ekstra bonusy:

Promocja z Darmowymi Zakładami:

&lt;section class=&quot;promocontent&quot;&gt;
Wszyscy nowi* klienci w Betsafe mają prawo do odebrania 150 zł w formie dwóch Darmowych Zakładów bez Ryzyka w Zakładach Sportowych. Ta ekskluzywna oferta jest przeznaczona dla wszystkich nowych graczy, którzy otworzą konto i wpłacą pierwszy depozyt w wysokości minimum 75 zł.
&lt;/section&gt;

1. Zarejestruj się w Betsafe ze specjalnego linku:
====&gt; SUPER PROMOCJA na Betsafe&lt;====

=====&gt;KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;=====

(Tylko rejestracja z tego linku upoważnia do otrzymania BONUSU!)
(przed wejściem zalecamy wyczyszczenie ciasteczek w przeglądarce!)

2. Dokonaj minimalnego depozytu 75 zl i sprawdź na kuponie z zakładami swój pierwszy Zakład bez Ryzyka 75 zl.

3.
Aby otrzymać drugi Zakład Bez Ryzyka musisz obrócić kwotę 300zł. Dopiero później będziesz mógł go postawić.

4.
Aby móc skorzystać z Darmowego Zakładu bez Ryzyka, po prostu odśwież stronę i zaznacz pole dotyczące Zakładu bez Ryzyka podczas składania zakładu za prawdziwe pieniądze.

5. Jeśli Twój zakład będzie przegrany, fundusze zostaną zastąpione po rozstrzygnięciu zakładu.

Twój Darmowy Zakład bez Ryzyka może być wykorzystany na dowolnym rynku pre-live lub w Zakładach Sportowych na żywo.

Promocja 100% do 120PLN:

1. Zarejestruj się w Betsafe ze specjalnego linku:
====&gt; SUPER PROMOCJA na Betsafe&lt;====

=====&gt;KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;=====

(Tylko rejestracja z tego linku upoważnia do otrzymania BONUSU!!!)

2. Kliknij na depozyt w prawym górnym rogu i wybierze metodę płatności

3. Wyślij zgłoszenie na adres e-mail: [email protected] wpisując w tytule &quot;BONUS Betsafe - 120PLN&quot; podając następujące dane:
- login ( w postaci adresu e-mail)
- datę rejestracji konta
- kwotę depozytu

WAŻNE:

Bonus 100% do 120PLN zostanie dopisany w ciągu 7 dni od momentu wysłania loginu na adres e-mail (tylko dni robocze)
Bonus należy obrócić tylko 6 x 1,50 przed możliwością wypłaty w zakładach sportowych

Oba bonusy można łączyć ze sobą (skorzystać z obu).

Nie zwlekaj!!&gt;&gt; ZAREJESTRUJ SIE JUŻ DZISIAJ!! &lt;&lt;

Dodatkowe Informacje:

• Darmowy Zakład bez Ryzyka dostępny jest w koszyku zakładów w określonym czasie oraz będzie widoczny po wybraniu dyscypliny sportowej, wydarzenia lub rynku.
  • Aby skorzystać z oferty, po prostu zaznacz pole darmowego zakładu bez ryzyka w trakcie składania zakładu za prawdziwe pieniądze, a jeśli przegrasz, stawka zostanie automatycznie zwrócona na Twoje konto.
  • Jeśli Darmowy Zakład bez Ryzyka będzie przegrany, otrzymasz zwrot stawki nie podlegający wymaganiom obrotu.
  • Obroty dotyczące Darmowych Zakładów Bez Ryzyka muszą być wykonane przy kursie 1.5 lub wyższym.
  • Wygrane z Darmowego Zakładu bez Ryzyka muszą zostać obrócone jeden raz przy kursie 1.50 lub wyższym w serwisie Zakładów Sportowych zanim będzie możliwa ich wypłata lub ich wykorzystanie w innym produkcie.
  • Rodzaj bonusu: Podlega zasadzie uwolnienia. Darmowe Zakłady bez Ryzyka zostaną uwolnione oraz dodane do salda pieniężnego po spełnieniu wymagań obrotu.
  • Wymagania związane z uwolnieniem bonusu mogą być spełnione wyłącznie za grę w ZAKŁADACH SPORTOWYCH.
  • Aby odebrać kolejny Darmowy Zakład be Ryzyka, poprzedni dostępny Darmowy Zakład bez Ryzyka musiał być już wcześniej odebrany.
  • Darmowy Zakład bez Ryzyka traci ważność po upływie 7 dni od momentu dodania go do koszyka zakładów.
  • Darmowy Zakład bez Ryzyka może być użyty w formie jednego zakładu pojedynczego lub łączonego.
  • Darmowy Zakład bez Ryzyka nie może być użyty w formie zakładów systemowych.
  • Cały Darmowy Zakład bez Ryzyka musi być wykorzystany w całości. Oznacza to, że nie można go podzielić na mniejsze stawki.
  • Darmowy Zakład be Ryzyka traci ważność po upływie określonego okresu.
  • Kurs wymiany Darmowego Zakładu be Ryzyka wynosi: 1 EUR = 10 KR/ 1 GBP/ 1 USD/ 3 PLN.
  • Wszelkie dowody wskazujące na naruszenie zasad dotyczących korzystania z bonusu, takie jak obstawianie dwóch stron tego samego wydarzenia w obrębie serwisu Betsafe oraz jego marek siostrzanych spowodują anulowanie bonusu oraz wszystkich wygranych z niego wygenerowanych.

• Promocja od pierwszej wpłaty dotyczy tylko Użytkowników zarejestrowanych przez serwis forum.bukmacherskie.com po 01 marca 2015..
  • Promocja jest ważna do 26.03.2015 i można z niej skorzystać tylko raz na jednego Użytkownika/domostwo/adres IP
  • Zastrzegamy sobie prawo do zakończenia promocji promocji przed czasem oraz do zmian warunków promocji.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
A co jeśli się zapomniało o tym kodzie przy rejestracji FORUMBUK ?
Bonus 100% do 120pln nie obowiązuje mimo rejestracji z reffa ?
Edit: tam przy rejestracji nigdzie nie ma miejsca na żaden kod.

K 29

kiczny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Przy wpłacie 75zł otrzymam 75zł bonusu?
a przy wpłacie 120 to 120 bonusu?
tego za rejestrację z forum

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A co jeśli się zapomniało o tym kodzie przy rejestracji FORUMBUK ? Bonus 100% do 120pln nie obowiązuje mimo rejestracji z reffa ? Edit: tam przy rejestracji nigdzie nie ma miejsca na żaden kod.
Nie trzeba kodu wpisywać. Najważniejszy jest link, najlepiej przed rejestracja wyczyścić ciasteczka, bo w poprzednich edycjach dużo osób nie było w systemie promocyjnym.
Wpłata poprzez Skrill upoważnia do otrzymania bonusu?
Tak
Przy wpłacie 75zł otrzymam 75zł bonusu? a przy wpłacie 120 to 120 bonusu?
Tak

F 0

festence

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Promocja 100% do 120PLN obejmuje tylko nowo-zarejestrowanych graczy?

lars19 272

lars19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W tej promocji z darmowymi zakładami depozyt, również może być przez skrilla? W zasadach na stronie nie widzę nigdzie metody depozytu.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W tej promocji z darmowymi zakładami depozyt, również może być przez skrilla? W zasadach na stronie nie widzę nigdzie metody depozytu.

Kilka postów wyżej masz napisane, że tak, wpłata przez Skrill również upoważnia do bonusu ;)

K 29

kiczny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bonus otrzymałem dziś,więc Wy też powinniscie mieć.

Dziekuje bardzo! świetna promocja, polecam.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak, zgłoszenia z weekendu zostały dzisiaj zasilone.
Promocja do końca lutego, więc nie ma co zwlekać ;)

dip 0

dip

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę, że to najlepsze miejsce na krótki opis moich przygód.
7 Lutego założyłem konto w Betsafe. Pierwszy zakład nie wszedł. Chyba następnego dnia dopłacałem pieniądze i puściłem kolejny typ. Też nie wszedł. Na następny dzień zleciłem wypłatę. Od razu dostałem info o wymaganych dokumentach. Po ok 4 godzinach dodatkowy e-mail :
1) Kopię dokumentu tożsamości (wszystkie 4 rogi dokumentu widoczne)
2) Kopię rachunku z widocznym nazwiskiem (Może być to rachunek za internet, telefon, wodę, gaz lub inne media), który nie jest starszy niż 6 miesięcy, celemcelem potwierdzenia adresu zamieszkania
3) Zdjęcie Pana twarzy trzymając obok niej dowód osobity.
Podpisał się pod tym jakiś Wiesław.
Zarejestrowałem się na forum specjalnie po to aby ostrzec polskich graczy że Betsafe dołącza do grupy firm stosujących haniebne sposoby weryfikacji. Kiedyś podobna sytuacja chciała mieć miejsce w Bet365, ale wybiłem to z głowy supportowi po kontakcie telefonicznym. Tu nie mam ochoty walczyć bo wypłacić chciałem UWAGA : 150 zł ???? Miało być na kwiaty na walentynki ;/

dip 0

dip

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dodam jeszcze, że problem mają przy rejestracji z akceptacją nr. tel. niektórych sieci . Nie zaakceptowało mojej komórki ani z Orange ani z Play. Jak jeszcze mi się coś przypomni i zbierze na narzekanie to się odezwę ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zgłoszenia wysłane do wczoraj godziny 20:00 zostały dzisiaj zasilone.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie zarejestrowały się z promocyjnego linku i nie ma ich w systemie bonusowym.

D 56

daymon23996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znin
to jest niemozliwe, zarejestrowaly sie na 100% z tego promocyjnego linku, ten system jest chory, ja zapomnialem sie zarejestrowac z tego linku i dostalem bonus, to sa jakies jaja, zrobily wszystko jak trzeba, zarejestrowaly sie przegraly pieniadze i teraz nawet tego bonusu pocieszenia nie dostana