>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega promocja w Betfair - 30 euro dla Ciebie

S 0

saszarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bukmacher zdecydowanie na minus nie polecam nikomu niby ma wyższe kursy ale ma pewne haczyki np. prowizja od wygranego zakładu 4.99% , wyplata na konto 5Euro minimalny zakład za 4 Euro no i jeszcze Moneybookers używając nie dostaniesz konusa tak więc wypłacam wszystkie sodki i nikomu nie polecam.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Bukmacher zdecydowanie na minus nie polecam nikomu niby ma wyższe kursy ale ma pewne haczyki np. prowizja od wygranego zakładu 4.99% , wyplata na konto 5Euro minimalny zakład za 4 Euro no i jeszcze Moneybookers używając nie dostaniesz konusa tak więc wypłacam wszystkie sodki i nikomu nie polecam.
Po pierwsze to giełda a nie bukmacher.
Po drugie zanim gdzieś zacznie się grać to trzeba poczytać zasady. Jako, że to giełda to z czegoś muszą żyć. I żyją między innymi z prowizji.
Jak potrafi się grać na BF to można grać za mniejszą stawkę niż 4 €.

T 0

tomaszbytom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Przeczytałem posty i jest tutaj jedna niejasność. Niektórzy piszą, że można zagrać za 30 euro po kursie 1,01 dostanie się bonus 30 euro i można wypłacać już 60 euro a niektórzy piszą, że nie można tak. Jak to jest?

esek14 35

esek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłacasz 30 euro (ale musisz zarejestrować się z linka podanego na początku tego tematu, wpisując kod promocji - inaczej dostaniesz tylko 10 euro.) Grasz obojętnie jaki zakład po obojętnie jakim kursie byleby stawka wynosiła 30 euro. Po 24 h dają ci bonusowe 30 euro, które należy jednokrotnie obrócić, po obojętnie jakim kursie i możesz wypłacać! Tak wynika z mojej rozmowy z supportem. Ja jeszcze nie wypłacałem, bo chcę trochę pograć u nich.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
czy betfair pobiera oplate za przewalutowanie ?
Opłatę to nie... Jedynie tracisz kasę na kursie wymiany przy przewalutowaniu.
Jeśli dobrze rozumiem Twoje pytanie...
Wpłacasz pieniądze i jedynie tracisz na kursie wymiany...
Pozdr.

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam przelalem 130 zl dostalem w sumie 29:86euro ????
wystarczy jak postawie ta kwoe czy musze 29 +1 euro postawic aby dostac bonus ?

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
yhy, a musze im pisać jakiegoś @ czy sami po 48h wyślą?

D 16

djorkaef

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3.Według warunków promocji, aby otrzymać darmowy zakład o wartości przewidzianej w promocji należy obstawić pojedynczy zakład lub kilka zakładów o łącznej wartości równej (lub większej) przewidzianego w promocji bonusa. Firma Betfair zobowiązuje się wpłacić na konto użytkownika w http://www.betfair.com bonus przewidziany w promocji w ciągu 48 godzin (dwóch dni roboczych) od momentu rozstrzygnięcia zakładu. Bonus może być wykorzystany tylko i wylącznie do obstawiania dalszych zakładów na stronie http://www.betfair.com. Użytkownik nie może go od razu wypłacić ze swojego konta - obowiązuje jednokrotny obrót bonusa przed ewentualną wypłatą.

Czyli rozumię że wpłacam 30 euro gram np. 5 kuponów kombinacyjnych po 6 euro.Po rozliczeniu tych kuponów mam załóżmy 38 euro(30 wpłaty + 8 euro zysku z 5 kuponów).Dostaję bonusa 30 euro (czyli mam na koncie 68 euro).
Następnie jest taki zapis w regulaminie:Bonus może być wykorzystany tylko i wylącznie do obstawiania dalszych zakładów na stronie http://www.betfair.com. Użytkownik nie może go od razu wypłacić ze swojego konta - obowiązuje jednokrotny obrót bonusa przed ewentualną wypłatą.
Czyli gram np znów 5 kuponów kombinacyjnych po 6 euro czyli w sumie za 30 euro(jednokrotny obrót bonusem).Z tych kuponów wyszedłem np 5 euro na minusie(czyli na koncie mam 63 euro).Czy w tym momencie mogę wypłacić już te 63 euro.

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Witam, zmaierzam wplacic tam pieniadze, mam pytanie co do weryfikacji, w tym temacie czytalem ze nalezy przeslac skany dowodu osobistego, karty bankowej (?) i rachunku. Karta - rozumiem ze chodzi o karte bankomatowa ? Jesli zas o kredytowa to co jesli takowej nie posiadam ? A co do rachunku to co jesli jestem uczniem bez stalego dochodu i rachunki nie przychodza na mnie ?
I jeszcze w kwestii prowizji, jak sprawdzic wartosc prowizji dla poszczegolnych rynkow i jakis przyklad w jaki sposob to dziala poprosze.

D 16

djorkaef

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem 30 euro kartą kredytową obróciłem raz dostałem 30 euro bonusu,obróciłem raz, miałem trochę powyżej 60 euro. Na kartę kredytową mogłem maksymalnie 30 euro wypłacic,więc wpłaciłem 30 euro przez moneybookers i całośc czyli około 90 euro wyplacilem na moneybookers.
Wogole nie zadali ode mnie zadnych skanow.

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie ale wy mowicie ze daja dodatkowe 30 Euro. Ja rozumiem ze to FREEbet cos jak w betclicku tak ? No bo co sie stanie jezeli przegram to 30 euro ? Doleją mi nastepne 30 i jak postawie za niego raz to moge wyplacic ?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Czemu masz przegrać depozyt? Zagraj sobie cokolwiek na live po kursie @1.01 i masz już obrót i dostajesz kolejne 30 Euro.

romanov 0

romanov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wplacilem 17€ i gralem kupony po 2€, i jak obrocilem te 30€ to dostalem ten bonus. Chyba nie ma co ryzykowac te 30 od razu, mozna wplacic 15 i obracac

K 4

kumpel_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli można zrobic normalny przelew z Mbanku wpłacając złotówki ??? Po wpłaceniu kwota na koncie pojawia się w euro( po jakimś ich kursie) i te pieniądze muszą byc obrócone tyle razy, aby kwota obrotu wynosiła 30 euro??
Później po otrzymaniu bonusu i obróceniu go jednokrotnie można wypłacic pieniądze przelewem z powrotem na swoje konto w mbanku??

Przyjmując, że euro będzie po kursie 4 zł, wpłacam na konto 100 zł to pojawia mi się 25 euro?? Czy od przelewów pobierane są jeszcze jakieś prowizję??