>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega promocja Expekt - Podwój swoje środki!! Nawet do 200zł!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
[center:731967b84f]Promocja w Expekt

SUPER PROMOCJA: 100% Bonus od pierwszego ZAKŁADU – Podwój swoje środki!

&lt;script language=&quot;javascript&quot; src=&quot;http://ads.expekt.com/affiliates/ad.aspx?pid=31193&amp;bid=1377&quot; &gt;&lt;/SCRIPT&gt; [/center:731967b84f]

Oferujemy bonus 100% stawki od pierwszego zakładu aż do 50 EUR (200PLN) dla Nowych Klientow.
Złóż swój pierwszy zakład za stawkę 10-50 EUR (40-200PLN) za kurs min. 1.5 a my zwrócimy Ci 100% zainwestowanej stawki, bez względu na to czy Twój zakład okaże się przegrany czy wygrany.
Poniżej przedstawię małą instrukcję co należy wykonać, aby zostać zakwalifikowanym do przyznania bonusu

1. Promocja dotyczy tylko osób które nie mają jeszcze konta w Expekt lub nie dokonywali jeszcze wpłaty.

2. [you:731967b84f] zarejestruj się ze specjalnego linku:

[you:731967b84f]&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; ZAREJESTRU SIĘ TUTAJ &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;.

2. Złóż depozyt w kwocie minimum 40zł i zawrzyj wymagany zakład.

3. Wyślij email na adres [email protected] załączając swój numer ID gracza oraz kwotę wpłaconego depozytu.

4. Bonus 100% aż do kwoty 50€ (200 PLN) zostanie aktywowany na Twoim koncie gracza w ciągu 48 godzin.

5. Kwota bonusu musi zostać trzykrotnie obrócona w zakładach sportowych w naszym serwisie, po kursie conajmniej 1.50 bądź wyższym przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza lub transferem do innych produktów.

[center:731967b84f] [/center:731967b84f]

Przepisy i Warunki dla promocji 100% bonus
- Oferta jest ważna wyłącznie dla pierwszego zakładu złożonego w zakładach sportowych Expekt.com pomiędzy 30 listopada a 31 stycznia 2007.
- Promocyjny zakład musi zostać zawarty po kursie 1.50 bądź wyższym.
- Klienci, którzy zawierali zakłady przed 30 listopada 2006 NIE SĄ uprawnieni do wzięcia udziału w promocji.
- Klienci, którzy kiedykolwiek otrzymali już bonus promocyjny w naszym serwisie NIE mogą skorzystać z tej oferty.
- Tylko jeden bonus może zostać przyznany na jedną osobę/jedno domostwo.
- Promocja ta nie może być łączona z innymi promocjami oferowanymi w naszym serwisie.
- Minimalna stawka za zakład promocyjny wynosi 10 EUR (40 PLN).
- Maksymalny bonus do uzyskania to 50 EUR (200 PLN).
- Kwota bonusu musi zostać trzykrotnie obrócona w zakładach sportowych w naszym serwisie, po kursie conajmniej 1.50 bądź wyższym przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza lub transferem do innych produktów.
- Jakiekolwiek złamanie przepisów promocji będzie skutkowało zamknięciem konta gracza. W takich przypadkach wniesiony depozyt nie będzie refundowany.
- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wstrzymania wypłaty w przypadku kiedy zostanie stwierdzone naruszenie zasad promocji bądź regulaminu.
-Oferta ważna jest do 31 grudnia 2006 do godziny 23:59 CET.
- Jeżeli wypłata zostanie zlecona przed dokonaniem wymaganego w promocji obrotu, po kursie conajmniej 1.50 gracz utraci prawo do bonusu.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Promocja przedłużona do 31 stycznia 2007 ???? ???? :jupi: :jupi:

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nierozumiem. &quot;należy obrócić X3 po kursie 1,50&quot;

to znaczy, że załóżmy z 200 zł trzeba zrobić 600, za każdym razem po kursach 1,50 lub wyższych, a co jeśli dam jakiś zakład za kurs mniejszy niż 1,50. Może mi to ktoś dokładnie przedstawic?

Z góry dziękuje za wyjaśnienie

szary 0

szary

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przysucha
To znaczy że musisz postawić kupony (dowolną ilość) za sumę przynajmniej 600zł po kursie na kupon minimum 1.50

grehor 0

grehor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moge na ten kupon promocyjny dac kilka typow o łacznym kursie 1,5? czy to musi byc singiel? i druga sprawa.... jesli ten pierwszy kupon zagram za 10zl to bede musial obrocic tylko 30zl ? bo mam wplacone 50zl i nie wiem jak to zagrac

szary 0

szary

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przysucha
Poczytaj regulamin promocji , tam na pewno jest wszystko dokładnie wyjaśnione.

2. Szary zarejestruj się ze specjalnego linku:

Szary&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; ZAREJESTRU SIĘ TUTAJ &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;
Czyżby ten punkt był skierowany do mnie? ;-)

grehor 0

grehor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie w tym problem ze nie ma tam wyjasnione ;/

namber31 0

namber31

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
prawie Bydgoszcz :)
wszystko jest napisane jak na dłoni:
* moze być singiel moze być kilka meczów, liczy się AKO m.in 1.50
*jak postawisz na pierwszy kupon (czytaj ten promocyjny) 10 złotych to wysyłasz im mejla a oni Ci dają kolejną dyszkę, z tym że ją musisz obrócić trzykrotnie po kursie 1.5 czyli musisz pozawierać ileś tam (ile chcesz) zakładów których suma wyniesie co najmniej 30 złotych , każdy po minimalnym kursie 1.50 (może być singiel może być kilka zdarzeń)

A 0

aare

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wtrace swoje 3 grosze ???? Minimalny zakład wynosi 10EURO lub 40PLN. Jak postawisz 10PLN to nic nie dostaniesz.

rykos 0

rykos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przasnysz
@up: No co ty? ????

&quot;Złóż swój pierwszy zakład za stawkę 10-50 EUR (40-200PLN) za kurs min. 1.5 a my zwrócimy Ci 100% zainwestowanej stawki, bez względu na to czy Twój zakład okaże się przegrany czy wygrany. &quot;

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legia Warszawa
Witam, moglby mi ktos podac nr telefonu do Expekt jak maja , poniewaz wczoraj sie zarejerstrowalem i do dzis mi nie przyslali maila potwierdzajacego , pomimo ze wyslalem juz 3 maile do supportu :/ i mnie to denerwuje

A 0

aare

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@up: No co ty? ????

&quot;Złóż swój pierwszy zakład za stawkę 10-50 EUR (40-200PLN) za kurs min. 1.5 a my zwrócimy Ci 100% zainwestowanej stawki, bez względu na to czy Twój zakład okaże się przegrany czy wygrany. &quot;

No serio ???? Niemożliwe ? A jednak ! ????

michal1090 A o której wysyłałeś te maile ? Ja na odpowiedź czekałem jakieś 15-20min jak miałem problem wpłatą która zaginęła. Może piasałeś po godzinach pracy suportu?

rykos 0

rykos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przasnysz
Postawilem zaklad za 100 przy kursie 2,1. Oczywiscie mi nie weszlo ... Wyslalem im maila o zwrot stawki, ale narazie cisza(minelo 48h rowno :|). Wysylam jeszcze raz a jak kasa nie dojdzie do trzeba bedzie z supportem pogadac.

rykos 0

rykos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przasnysz
To na pewno jest promocja z tego roku? Czekam juz ponad 72h i nadal nic nie dostałem T.T. Ciekawe jak mam obrocic to w terminie skoro nie chca nic odpisac.

EDIT: Mail do polskiego supportu -&gt; 6 minut czekanie -&gt; 100 PLN na koncie :p

POLSKI SUPPORT ROX ????

rykos 0

rykos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przasnysz
@Gostyniak : Czekaj 48h, a jak nie dostaniesz zwrotu to pisz do polskiego supportu ;). Zwrot gwarantowany w 10 minut ???? .

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gostyn
Rykos -juz dostalem zwrot- dzis rano ;-)

A co do wplaty pieniedzy to wplacalem w BPH w poniedzialek o 10:30 a we wtorek o 09:00 juz byly na koncie ????

antykac 0

antykac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak szybko wam support odpisuje ?
i jeszcze jedno pytanko bonusa nie musze obrócic do 31 stycznia ?

P 0

precious-one

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Monki/Bialystok
mam pytanie, jesli załozyłem konto juz duzo wczesniej, ale nie grałem zadnego zakładu bo nie wpłacałem kasy, ani nie kozystałem z zadnego bonusu, poprostu miałem czyste konto. Czy w takim wypadku mi takze przysługiwac bedzie bonus?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
jak szybko wam support odpisuje ?
Ostatnio mieli podobno problemy i wolnej odpisywali. Teraz chyba wszystko wróciło do normy i odpisują do 2 godz.
i jeszcze jedno pytanko bonusa nie musze obrócic do 31 stycznia ?
Nie jest to bliżej określone. Najlepiej jednak bonus obrócić w jak najkrótszym czasie
Czy w takim wypadku mi takze przysługiwac bedzie bonus?
Oczywiście