>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega bonus w unibet do zakladów sportowych....

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Dostalem informacje na Live Chacie ze jest &quot;problem techniczny&quot; z bonusem, i zeby poczekac do wieczora przed wplaceniem hajsu. Wie ktos ocb ?

Tak haha na czacie powiedzieli mi to samo, dodam że to podobno błąd ta promocja ???? , powiedzieli by nie wpłacać pieniędzy bo pewnie nie chcą większych strat :cool:. A bonus który ktoś obraca nie zostanie mu odebrany, dlatego korzystać póki można ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
wziąłem jeden, skończony, chcę wziąć następne a tu ich nie ma !!
więc jakieś jaja !

K 59

kita

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale draka. Kto miał refleks, ten się wzbogacił..

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
szkoda, bo chciałem jeszcze jeden wziąć dzisiaj wieczorem, a z tego co babeczka na czacie mówiła, wystarczyło zaakceptować warunki i wtedy tylko wpłacić później, z tym że obrót do 29 września.
niemniej jednak coś tam z bonusu jest ;)

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
.

mi babka na czacie powiedziała, że trzeba obrócić do końca sierpnia.

No to Cię pani okłamała.Wejdź sobie w &quot;aktywne bonusy&quot; i tam masz licznik ile % obróciłeś i ile Ci zostało dni na obrócenie.Ja mam 29 dni napisane ????

K 12

kichu-71640

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to bonus zniknął.
Miałem oferty jeszcze przed godziną, ale niestety usunęli.
Nie wiem czy u wszystkich ale u mnie zniknęło, a warunki byly bajeczne.

H 28

henka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
?
U mnie też zniknęły nie ma co być chytrym dobry i jeden ale za to jaki ;)

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wygląda na to że kolega Amigo miał rację. Ja specjalnie dziś rano miałem sprawdzane konto przez konsultantkę, która się zarzekała że to nie jest żadna pomyłka i to na anglojęzycznym czacie gdzie z reguły wiedzą lepiej. Zdążyłem obrócić największy i aktywować kolejny.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
superfrank +1 Punkty
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Był błąd systemu, kto, co aktywował, to jego i tego nie zabiorą. kto nie zdążył ten trąba. koniec kropka.
Przy okazji :zoltakartka: dla dotychczas mojej ulubionej konsultantki. &quot;Niech się Pan cieszy, że wykorzystał jakikolwiek bonus&quot; powinni pracownicy supportu pozostawiać dla siebie, bo nie interesują mnie ich osobiste odczucia, a jedynie to co oferuje firma...

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Kurde szczęściarze co skorzystali, dobrze podejrzewałem błąd. Ale sądziłem, że do jutra jednak będzie można te bonusy odebrać. W końcu tylko 3 dni na odbiór bonusów dali. Jak widać nawet tego nie dotrzymali. A miałem jutro skorzystać. Za późno :-(

D 134

_danonek_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Też wydawały mi się nierealne bonusy na takich zasadach. Trzeba korzystać a nie pisać do tych supportów itp. Teraz widzę, że jak próbuje wejść w obrót bonusu to wyskakuje mi jakiś błąd.

B 178

becks-59091

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Był błąd systemu, kto, co aktywował, to jego i tego nie zabiorą. kto nie zdążył ten trąba. koniec kropka.

Przy okazji :zoltakartka: dla dotychczas mojej ulubionej konsultantki. &quot;Niech się Pan cieszy, że wykorzystał jakikolwiek bonus&quot; powinni pracownicy supportu pozostawiać dla siebie, bo nie interesują mnie ich osobiste odczucia, a jedynie to co oferuje firma...
Wczoraj w nocy sobie aktywowałem już na śpiąco po całym dniu, jak widać chyba dobrze zrobiłem, lecz wziąłem tylko jeden bonus ;)

Pocisnęła Ci nieźle - jak piszesz, powinni dla siebie takie uwagi zostawiać.

Też wydawały mi się nierealne bonusy na takich zasadach. Trzeba korzystać a nie pisać do tych supportów itp. Teraz widzę, że jak próbuje wejść w obrót bonusu to wyskakuje mi jakiś błąd.

Z tego co kojarzę to dawali jakiś czas temu bonus na podobnych zasadach. Wtedy nie skorzystałem ale kojarzę, że było podobnie.

H 28

henka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
?
Ponoć trwają prace nad aktualizacja.
coś czuje że pozabierają.

C 8

carlosmarc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiscie musza sie znalezc cwaniaki co w 5 godzin obrócą 6000zl i potem łapia nastepny bonus, zeby sie tylko nachapać. A potem sie dziwic, ze nie chca nam nic dawac.

act 327

act

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie biora dzieci?
Oczywiscie musza sie znalezc cwaniaki co w 5 godzin obrócą 6000zl i potem łapia nastepny bonus, zeby sie tylko nachapać. A potem sie dziwic, ze nie chca nam nic dawac.
unibet dawał darmową kasę, a Ty masz pretensje, że ktoś z tego skorzystał?