>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Media

L 516

lipny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://www.pudelek.pl/artykul/86042/dziennikarka_tvp_zostala_zawieszona_po_wywiadzie_z_glinskim_wasza_stacja_uprawia_propagande/
ogladalem wczoraj kilka minut tego,
twardo z nim szła momentami jak unikał odpowiedzi, pieprzył bajki
prawidłowo jak dziennikarz powinien
a dzis zawieszona,
ja pieprze...
&quot;To jest program propagandowy, tak jak wasza stacja uprawia propagandę i manipulację od kilku lat. I to się zmieni.&quot;
Media kłamią ale publiczna bedzie prawiła proPISowską prawdę????
jedyną słuszną bo każda inna to bezczelna manipulacja i prowokacja hehe
To teraz dla przykładu obejrzyj sobie, rozmowę z jakimś politykiem PO i odpowiedz na pytanie czy jest ostra jak brzytwa czy kaja się przed swoim gościem.
Sorry ale sposób przeprowadzania rozmów w TVP Info z politykami PIS jest po prostu nie do obronienia, niezależnie od poglądów. Tak atakowani nie są posłowie inni niż PIS w Republice czy Trwam. A to TVP jest publiczną telewizją i tu ma być obiektywizm, w prywatnych stacjach typy Polsat czy TVN niech robią co chcą, TVP ma konkurować z tymi stacjami prawdą i wtedy zobaczymy kto będzie miał większą oglądalność.
odnosze sie tylko co wczoraj chwile widzialem, nie ogladam TV wiec faktycznie nie mam porównania
natomiast ataki czy prowokacje to jedno a odpowiedzi to drugie
panna do niego o tym spktaklu we Wrocławiu (protestach / jego zakazie jako ministra?) a on ze to wina PO i PO robil zamach na demokracje
odpowiedz kompletnie z kosmosu wiec docisnela śrube
moze slyszalem wyrwane z kontekstu albo przestawiłem szyk czy cos
ale fakt ze rozmawia stanowczo i zostaje zawieszona jest mocno dyskusyjny i niepokojący,
no powinienes sie z tym zgodzic
w stylu &#39;rozmawia mocno za PO&#39; - atak
dalej rozmawia mocno za PiS - zostaje odsunieta
reszta dziennikarzy - bójcie sie o chleb
e: moze faktycznie troche poleciałem hehe

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
To teraz dla przykładu obejrzyj sobie, rozmowę z jakimś politykiem PO i odpowiedz na pytanie czy jest ostra jak brzytwa czy kaja się przed swoim gościem.
Sorry ale sposób przeprowadzania rozmów w TVP Info z politykami PIS jest po prostu nie do obronienia, niezależnie od poglądów. Tak atakowani nie są posłowie inni niż PIS w Republice czy Trwam. A to TVP jest publiczną telewizją i tu ma być obiektywizm, w prywatnych stacjach typy Polsat czy TVN niech robią co chcą, TVP ma konkurować z tymi stacjami prawdą i wtedy zobaczymy kto będzie miał większą oglądalność.

aliant 531

aliant

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
odnosze sie tylko co wczoraj chwile widzialem, nie ogladam TV wiec faktycznie nie mam porównania natomiast ataki czy prowokacje to jedno a odpowiedzi to drugie panna do niego o tym spktaklu we Wrocławiu (protestach / jego zakazie jako ministra?) a on ze to wina PO i PO robil zamach na demokracje odpowiedz kompletnie z kosmosu wiec docisnela śrube moze slyszalem wyrwane z kontekstu albo przestawiłem szyk czy cos ale fakt ze rozmawia stanowczo i zostaje zawieszona jest mocno dyskusyjny i niepokojący, no powinienes sie z tym zgodzic w stylu &#39;rozmawia mocno za PO&#39; - atak dalej rozmawia mocno za PiS - zostaje odsunieta reszta dziennikarzy - bójcie sie o chleb e: moze faktycznie troche poleciałem hehe
Niech ona się cieszy, że przeprowadzała wywiad z Glińskim a nie z Kopaczową albo Tuskiem, bo po takiej rozmowie &quot;na poziomie&quot; już dzisiaj pewnie znalezionoby w jej mieszkaniu jakieś materiały zoofilskie albo odkrytoby taśmy jak molestuje Kraśkę ????????????.

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ogladalem wczoraj kilka minut tego,
twardo z nim szła momentami jak unikał odpowiedzi, pieprzył bajki
a dzis zawieszona,
ja pieprze...
&quot;To jest program propagandowy, tak jak wasza stacja uprawia propagandę i manipulację od kilku lat. I to się zmieni.&quot;
Media kłamią ale publiczna bedzie prawiła proPISowską prawdę
jedyną słuszną bo każda inna to bezczelna manipulacja i prowokacja hehe
ty nie masz po prostu mozgu czy udajesz glupiego, typiara jak ma zamiar z kims prowadzic rozmowe/wywiad, to niech najpierw zapozna sie z elementarnymi podstawami dobrego wychowania i kultury osobistej, bo takie zachowanie to niczym rodem z jakiejs gimbazy, a to rzekomo jest &#39;telewizja publiczna&#39; dobry zart.
zreszta podobnych pozytecznych idiotow juz wczesniej do prowadzenia &quot;debat&quot; nasprowadzali, banda cwiercinteligentow i szrot ktory nie wiadomoo co tam robi, bo miejsce takich pustakow to nawet nie na kasie w biedronce sie znajduje (bo tam trzeba posiadac jakakolwiek kulture osobista w kontakcie z klientem).

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak ktoś chce to niech sobie zrobi porównanie tej rozmowy i rozmowy Macierewicza z Kraśką (&#39;Dziś wieczorem&#39;, tak z 6 tygodni temu, dostępne na vod online). Zarówno Macierewicz jak i Gliński mówili nie do końca na temat, na pewno nie pod dyktando prowadzącego. Kraśko zadawał pytanie na jeden temat a dostawał odpowiedź o czymś luźno związanym z tym o co pytał. Kraśko też dostał po łapach od swojego gościa, ale potrafił to znieść, i jeszcze na koniec chyba dodał z uśmiechem na twarzy że to była przyjemność jak zawsze etc.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak ktoś chce to niech sobie zrobi porównanie tej rozmowy i rozmowy Macierewicza z Kraśką (&#39;Dziś wieczorem&#39;, tak z 6 tygodni temu, dostępne na vod online). Zarówno Macierewicz jak i Gliński mówili nie do końca na temat, na pewno nie pod dyktando prowadzącego. Kraśko zadawał pytanie na jeden temat a dostawał odpowiedź o czymś luźno związanym z tym o co pytał. Kraśko też dostał po łapach od swojego gościa, ale potrafił to znieść, i jeszcze na koniec chyba dodał z uśmiechem na twarzy że to była przyjemność jak zawsze etc.

Racja, obie rozmowy ogladalem i jest jedna roznica ktora zauwazylem. Pomimo tego , ze rozmowa Kraski i Macierewicza byla smieszna hihihahy, wszyscy sie posmiali i mowili o ,, zaoraniu &#39;&#39; Kraski potrafil on jednak z szacunkiem sluchac co mial Macierewicz do powiedzenia , nie wcinal mu sie co 30 sekund i nie zadawal kolejnych pytan tylko czekal na jakas tam odpowiedz i dal czas Macierewiczowi na odpowiedz.

Co do wczorajszego wywiadu Lewickiej mozna go skrocic tak o :

KL: Czy kazal pan wstrzymac przygotowania do spektaklu?
PG: Tak ,ale tylko na podstawie informacji . I tutaj sie wcina Lewicka i mowi
KL: Nie odpowiada mi Pan na pytanie, chce Pan robic wyklady to prosze sobie zwolac konferencje prasowa.

Ot taka sobie rozmowa. Zreszta bylo widac po niej, ze nie radzila sobie z sytuacja i chyba pierwszy raz miala po 2 stronie osobe, ktora sie bronila i nie chciala sie wciagac w te je manipulacje.
Wystarczy spojrzec na dzisiejsza rozmowe z Sawickim by zobaczyc , ze kobieta potrafi, tylko ze ma za zadanie ponizac i manipulowac opinia publiczna. I tutaj juz nie chodzi o to czy ona robi wywiady czy nie robi, jak sie kogos zaprasza to trzeba dac mu szanse odpowiedziec i to nie 12 sekund , tylko z minute, by mogl rozwinac mysl i potem dojsc do odpowiedzi. Zreszta sam Glinski poszedl chyba do programu po to by pokazac manipulacje telewizji skoro mial ze soba ten list i chcial go czytac by udowodnic co bylo w liscie ,a co media pokazaly ;)

L 516

lipny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
????
chyba gubicie wątek
tu nie chodzi o kulture rozmowy
jak nowopowołany minister kultury moze powiedziec na wizji &quot;To jest program propagandowy, tak jak wasza stacja uprawia propagandę i manipulację od kilku lat. I to się zmieni.&quot;
po czym babka zostaje zawieszona
przeciez to wieksza prywata w &#39;publicznej telewizji&#39; niz w TVNie...
bardziej bije po oczach niż ułaskawienie czy zmiany w TK...
e:Track ja ani jej nie bronie a ich TV nie bronie ani nie twierdze ze nie macie racji, wrecz przeciwnie, napewno lepiej sledzicie ode mnie co na scenie sie dzieje
niemniej ta sytuacja, akcja-&gt;reakcja mnie rozyebała, poprostu;)

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
ale on nie skłamał w tym wypadku wystarczy zobaczyć ile minut dostawało PO a ile inne partie i jak przedstawiali sytuacje przed wyborami czyli tvp info było tubą propagandową dla PO
za sam ten tekst:
Gliński:Mam do pani prośbę o umożliwienie przedstawienia mojego stanowiska
Lewicka:To proszę sobie zorganizować konferencję prasową
po co go w ogóle zapraszała?

a powiedział tak jakby co :
&quot;To jest program propagandowy. Wasza stacja uprawia propagandę i manipulację od kilku lat. Tak telewizja publiczna nie powinna funkcjonować&quot;

tylko nie wiem czego on się dał podpuścić a nie powiedział jej że dziękuje ale wychodzę i papap

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak zwana rozmowa trwała 16 minut, w trakcie której redaktorka przemawiała 8 minut. Nie dość, że sama zawłaszczyła tyle czasu, to przerywała swemu rozmówcy niemal każde zdanie; odbierała mu głos 50 razy, średnio co 9,6 sek.
http://www.prawy.pl/z-kraju/11423-lewicka-odbierala-glos-wicepremierowi-piotrowi-glinskiemu-50-razy-przerywala-mu-co-9-6-sekundy
Ale Lipny ja nie wiem gdzie ty widzisz zwiazek przyczynowo-skutkowy. Lewicka zostala tylko zawieszona w prowadzeniu programu minela 20 ona nadal pracuje w TVP i robila przeciez dzis wywiad z Sawickim. Dyrektor TVP zawiesil ja dzisiaj wlasnie z prowadzenia tego program, zreszta co uzasadnil w swoim pismie do mediow.
Kazda strona sceny politycznej zarzucila Lewickiej w tym wywiadzie brak kultury i manier i tyle. Oberwalo jej sie za ten wywiad i ja zawiesili w tym programie, ale powtarzam ona nadal pracuje i wykonuje swoje obowiazki w TVP.
Zreszta, nie wiem czemu mam karac Glinskiego za mowienie prawdy ? ;)
Ergo: Pomimo tego, ze Gugala tez do najwiekszych apolitycznych dziennikarzy nie nalezy, to dzisiaj prowadzil wywiad z Glinskim i jakos mozna bylo sie dowiedziec wszystkiego i rozmowa stala na wysokim poziomie ;) Polecam obajrzec.

duda 380

duda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież ta cała Lewicka to jest intelektualna upadłość ????

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Jedno i drugie za młode na to stanowisko - kilka lat więcej w przypadku tej od Tuska i wiek już OK.
Po za tym 20-lat to kpina by być doradcą w MON...chyba że chodzi o WoW&#39;a czy WoT&#39;a to tak.
Po za tym o czy my rozmawiamy , to jest Polska - tutaj się zatrudnia z wielu względów , ale nie ze względu na kompetencje

J 127

jester72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
@ MacieqLeo
Zrównałeś najbardziej niepokorny portal z portalem parówkowym. Uczyniłeś rzecz, której ja nie śmiałbym zrobić, zwłaszcza w obecnych czasach. Szacun.

L 516

lipny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedno i drugie za młode na to stanowisko - kilka lat więcej w przypadku tej od Tuska i wiek już OK.
Po za tym 20-lat to kpina by być doradcą w MON...chyba że chodzi o WoW&#39;a czy WoT&#39;a to tak.
Po za tym o czy my rozmawiamy , to jest Polska - tutaj się zatrudnia z wielu względów , ale nie ze względu na kompetencje
to ze kilku zatrudniło jakies małolaty do kancelarii czy cos to mnie nie boli, pokonczyly administracje, szybko piszą w Wordzie i wyglądają reprezentatywnie, co w tym złego;)
ale ten od Macierewica? to jakiś smutny żart... wyskoczy na jakies posiedzenie np do UE to pomyslą ze studenta z wymiany zabrał na wycieczke... ile on ma lat? 20? przynajmniej dupeczki zacznie wyrywac na posade:] jemu spoko ale Nam? dobre te Jestera memy...
@z niepokojem czekam na rozwój wydarzen
e: a moze to ten gość co sie pytał gdzie nalezy aplikowac o stołek po zmianie rządu ???? i wygrał na loterii..
BTW to też myślałem że żart...
http://joemonster.org/art/34278/W_sieci_mozesz_pobrac_deklaracje_otoczenia_modlitwa_ulubionego_polityka._I_to_tak_na_serio
#prayforliroy

????