>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Media

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale kogo obchodzi jakas impreza dla moherow? Przeciez to jest taki Rydzyk zdolny biznesmen kapuche trzepie na naiwniakach i ma miec darmowa reklame?

suvi 107

suvi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Materiał o relacjonowaniu rekolekcji na Stadionie Narodowym w mediach(...)
Nie żebym chciał bronić tefałenów... ???? ale widziałem krótki reportaż na, którymś z kanałów informacyjnych i akurat w moim odczuciu przekaz nie był negatywny. A te &quot;krzyki, spazmy i omdlenia&quot;, o których mowa w tym filmiku to jakaś tragedia? Przynajmniej wiadomo, że ludzie mocno to przeżyli i nie jest to wcale takie rzadkie zjawisko przy okazji spotkań z jakimiś religijnymi autorytetami.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

A na deser order państwowy dla dyrektora Biedronki.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Ten Sikora to jakiś troll?&quot;, &quot;Matka się ciebie nie wstydzi?&quot; i &quot;Ile płaci ci PO?&quot;. Odpowiadam na pytania komentatorów
http://natemat.pl/150133,ten-sikora-to-jakis-troll-matka-sie-ciebie-nie-wstydzi-i-ile-placi-ci-po-odpowiadam-na-pytania-komentatorow#comments-150133
Ani śmieszne, ani specjalnie bystre. Totalnie nie trawię gościa, zresztą chyba nie tylko ja, bo powstał nawet szyderczy profil na fejsbuku Czytam artykuły Kamila Sikory dla beki https://www.facebook.com/pages/Czytam-artyku%C5%82y-Kamila-Sikory-dla-beki/893699750694931?fref=ts
szef działu politycznego i od czasu do czasu wydawca strony głównej ????

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Kontynuując trend odpowiedzialności zbiorowej: &quot;Zrzut ekranu powyżej pokazuje jak lewicowe dziennikarstwo manipuluje przekazem&quot;

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Paweł Rybicki, piszący m.in. do &quot;Gazety Polskiej&quot; i serwisu Niezalezna.pl, znany też jako bloger Rybitzky, odpowiadał za media społecznościowe Andrzeja Dudy w jego kampanii prezydenckiej. Jednocześnie w swoich publikacjach krytykował prezydenta Bronisława Komorowskiego. Uważa, że wszystko jest w porządku, a swojej pracy dla sztabu Dudy nie ujawniał, bo nikt go o to nie pytał. (http://www.press.pl)
http://www.press.pl/newsy/internet/pokaz/49556,Rybitzky-godzil-prowadzenie-mediow-spolecznosciowych-dla-Dudy-i-role-felietonisty

D 40

dynioglowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież to wiadomo, że media pierwszego nurtu okłamują ludzi na każdym kroku, żadna nowość. Lepiej już mieć wgląd w niezależne media.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Nie ma w Polsce niezależnych mediów. U nas rynek mediów, informacji to ciągła walka o pieniądze, których ciągle ubywa. Tygodniki, dzienniki potrzebują kasy od polityków, spółek skarbu państwa, więc włażą władzy aktualnej, albo przyszłej w cztery litery. Tabloidy można czytać jak ktoś lubi, ale to jest żaden głos w debacie o poważnych sprawach.

yam 93

yam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Klakiery znow jedno i to samo, jak dawniej:

i teraz:

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Wam się nie wydaj, że on odpowiedział na pytanie przygotowane wcześniej, o ile w ogóle zadane.
Dlaczego nie odpowiedziała na którekolwiek z powtarzających się pytań np. o Stonogę? Zresztą pytań była masa, Duda poleciał w banał i ominął kontrowersję. #SłabeToByło

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wam się nie wydaj, że on odpowiedział na pytanie przygotowane wcześniej, o ile w ogóle zadane.

Dlaczego nie odpowiedziała na którekolwiek z powtarzających się pytań np. o Stonogę? Zresztą pytań była masa, Duda poleciał w banał i ominął kontrowersję. #SłabeToByło

Spotkales sie kiedys z taka sytuacja , ze sedzia komentuje sprawe przed zapoznaniem sie z aktami ? Bo ja nie ;)

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
Spotkales sie kiedys z taka sytuacja , ze sedzia komentuje sprawe przed zapoznaniem sie z aktami ? Bo ja nie ;)
hehe blady to było blade. pytania dostał bardzo dobre od profilu &quot;beata przestań kłamać&quot; ???? czekamy na odpowiedzi.

Żeby nie było : modlę się za A. Dudę żeby mu się udało. Naprawdę chcę żeby był dobrym prezydentem. nie będę pierdolił jak jakieś cfele, że nie jest moim prezydentem - JEST. Dlatego życzę mu jak najlepiej i liczę, że będzie po prostu dobry. jak chciałem żeby WSZYSCY Polacy szanowali Komora, tak chcę żeby wszyscy szanowali Andrzeja.

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe blady to było blade. pytania dostał bardzo dobre od profilu &quot;beata przestań kłamać&quot; czekamy na odpowiedzi.
Moglbys podac te pytania , bo wlasnie szukam i nie moge znalezc zadnych.
Co do samego profilu wstawiaja same teksty zmanipulowane przez GW i natemat.pl . I w komentarzach ludzie je prostuja a onie dalej swoje .

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
jeszcze tokfm tak z ostatnich źródeł zapomniałeś dodać.. ????

Ten obrazek co wstawiłem w temacie obok też jest zmanipulowany? chodzi mi oczywiście o ten nt. rzecznika pis