>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mecze międzypaństwowe

rybitwa 134

rybitwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rosja U18 vs Turcja U18
Mecz o drugie miejsce w turnieju towarzyskim rozgrywanym w Wałbrzychu. Rosja wczoraj po tragicznym meczu w ataku, gdzie zdobyli w pierwszej połowie 20 pkt, a w całym 50pkt, przegrali z Niemcami. Ogólnie ich gra się opiera na rzucie, czy to za trzy, po zasłonach czy grze 1on1. Wczoraj mieli wielkie problemy na deskach z Niemcami, fizycznie odstawali. Za to reprezentacja Turcji wczoraj bardzo pewnie pokonała słabiej dysponowanych tego dnia Polaków. Dobre warunki fizyczne i naprawdę twarda obrona. W ataku pełen bilans pomiędzy grą inside i outside. Wczoraj jak siedli na Polakach na całym to byłem pod wrażeniem, naprawdę dobrze zorganizowany team. Myślę że dzisiaj z Rosja potwierdzą swoją dobrą dyspozycję na tym turnieju i wygrają mecz w miarę spokojnie. Przewaga fizyczna będzie bardzo pomocna, deska powinna zostać zdominowana.
Turcja U18 @ 1.465 ✅
Wyścig do 50 punktów @ 1.50✅
Sportingbet

luxik23 191

luxik23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
USA u18 - Dominikana u18
Półfinałowy mecz w Mistrzostwach Ameryki kandydat do zwycięstwa tego spotkania jak i całego turnieju jest jeden-USA ! ????
W nocy zagrają z ekipą Dominikany,która wyszarpała zwycięstwo w końcówce spotkania z Brazylią. W starciu z USA nie daję im szans w żadnym aspekcie gry.
Dominikana gra małą rotacją w składzie przez co ich liderzy grają ponad 30min ,a przy grze dzień po dniu na pewno to odczują i mogą zachować siły na mecz o 3 miejsce.
USA u18 - 48.5 @ 1.90
USA u18 1 kwarta -12.5 @ 1.90

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj chciałbym przeanalizować i polecić meczyk z ME do lat 20 kobiet które się odbywają we Włoskim Udine. Na celownik głównie wziąłem mecz Słowaczek z Holenderkami
Słowacja u20 - Holandia u20
Reprezentacja Słowacji idzie jak burza w tym turnieju przegrywając tylko 1 mecz z Serbkami (67-70) jednak w pozostałych meczach grają naprawdę świetnie, pokonując kolejno Szwecje, Ukraine i Polskie. Reprezentacja Słowacji opiera się głównie na 3 zawodniczkach (Hruscakova, Slamova, Balintova) w ostatnim meczu z Polkami te 3 zawodniczki rzuciły 56 z 58 wszystkich punktów dla Słowacji.. Może to być problem ponieważ wyłączenie tych zawodniczek spowoduje wyraźne osłabienie drużyny no ale nie tyle o ataku co obronie chciałem napisać. Słowaczki bronią strefowo i co ważne robią to całkiem dobrze, reprezentacja Polski nie mogła sobie poradzić ze strefą rywalek i często oddawała piłke rzucając z nieprzygotowanej pozycji bądź robiąc błąd 24s. Natomiast reprezentacja Holandii gra na tym turnieju w kratke. Po wygranej z gospodyniami Włoszkami i słabiutką Białorusią przyszły dwie porażki, kolejno z Polkami i Ukrainkami. Nie wiem na ile to Holenderki wygrały z Włoszkami a Włoszki same przegrały ten mecz bo niestety nie oglądałem co pozostałe wyniki dają do myślenia i myśle, że reprezentacja Holandii tak silna nie jest.
Podejrzewam, że mecz będzie underowy i linia 112.5 chociaż niska to do grania..
Typy główne:
Słowacja -5 (1.85) 7/10 ✅ ✅ ✅
Under 112.5 (1.85) 4/10
✅ ✅ ✅

Dodatkowo gram:
Francja vs Turcja 1 (-5.5) ⛔ Francja co grała przez 3 kwarty to jest WIELKIE nieporozumienie
I coś takiego :cool::cool::cool:
http://www.iv.pl/images/80773946483515018611.png

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
szelech +2 Punkty
X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
09.07 17:00 Szwecja- Niemcy u20 1 +10,5 - ME U20
Nieporozumienie , w turnieju przygotowawczym Szwedzi równe boje ze Słowenia i Włochami (wygrana i porażka) w składzie : Spires z Barcy , Lofberg ze Sieny czy Lindstrom z Realu . Słabiutko na backupie - ale Niemcy dupy tez nie urywaja oraz są zdecydowanie underowi i poza Ogbym i może Lockhaartem nie maja super gwiazd w tym roczniku . Nasze ziemniaki ok 1,4 na Szkopków i to uważam za prawidłowy kurs , więc +10,5 biore z pocałowaniem w łapke (250 gbf +/- w pre b365 na to bierze)

ted +23 Punkty (izi)
sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolejny dzień Mistrzostw i kolejna porcja meczy. Już wczoraj przeglądając terminarz meczy rzucił mi się w oczy kolejny mecz Holenderek tym razem z reprezentacją Serbii.
Serbia u20 vs Holandia u20

O Holandii już pisałem wyżej. Grają w kratke a ostatnimi meczami dziewczyny pokazały że jednak zwycięstwo w meczu otwarcia z Włoszkami to był przypadek. Porażka w 3 ostatnich meczach kolejno z Polską, Ukrainą i wczoraj ze Słowacją. Natomiast Serbki pokonały Słowację, pokonały Ukrainę i pokonały zdecydowanie Polskę na tym turnieju. Niepokoi mnie jedynie porażka ze Szwecją która odpadła w pierwszej fazie wygrywając tylko jeden mecz właśnie z Serbkami.
Typ główny:
Serbia -7 (1.85) ✅ ✅ ✅

Dodatkowo gram:
Rosja vs Łotwa 1 (-9.5)
i na LIVE w stronę Słowacji i Francji (nie da się gorzej zagrać jak wczoraj)​

ilprincipino +1 Punkty (Serbia U20 - dzięki!)
X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Kolejny dzień Mistrzostw i kolejna porcja meczy. Już wczoraj przeglądając terminarz meczy rzucił mi się w oczy kolejny mecz Holenderek tym razem z reprezentacją Serbii.

Serbia u20 vs Holandia u20

O Holandii już pisałem wyżej. Grają w kratke a ostatnimi meczami dziewczyny pokazały że jednak zwycięstwo w meczu otwarcia z Włoszkami to był przypadek. Porażka w 3 ostatnich meczach kolejno z Polską, Ukrainą i wczoraj ze Słowacją. Natomiast Serbki pokonały Słowację, pokonały Ukrainę i pokonały zdecydowanie Polskę na tym turnieju. Niepokoi mnie jedynie porażka ze Szwecją która odpadła w pierwszej fazie wygrywając tylko jeden mecz właśnie z Serbkami.

Typ główny:
Serbia -7 (1.85)

Dodatkowo gram:
Rosja vs Łotwa 1 (-9.5)
i na LIVE w stronę Słowacji i Francji (nie da się gorzej zagrać jak wczoraj)​

Serbki pograne bardzo mocno przeze mnie - podstawowy typ na dzisiaj , ML 1.30 - wczoraj 15-25 z Polkami , oraz 32-33 ht przy 6/10 naszych dziewczyn za 3 - potem demolka 3 i 4qw . Strasznie mocny ten rocznik serbek , a wydaje mi sie , że będą chciały powalczyć o miejsce 1-2 ze słowaczkami (graja jako pierwsze dzisiaj) . Porażka , przy wygranej Włoszek ze Słowacja odpowiednia ilościa punktów może zepchnąc serbki na 3 miejsce a to oznacza Hiszpanki lub Francje w ćwierćfinale a tego chyba nie chcą - Turcja i Rosja wygląda na łatwiejszego przeciwnika . Ten rocznik serbek to brązowe medalistki u18 sprzed 2 lat - gdzie w meczu o brąz pokonały one grając w 7 właśnie holenderki (wcześniej uległy im w grupie -2).

Przewaga na desce , oraz więcej opcji rzutowych powinno zadecydować

E 107

emile44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fajnie że też ktoś gra te mistrzostwa udało mi się zarobić już spore sumy więc może podzielę się przemysleniami na dziś.
Kobiety
Kursy Bet 365
Serbia - Holandia 1 1.3 ✅
Pewniak gdyby nie ta porażka ze Szwecją ale moze to bylo wkalkulowane bo i tak się nie wliczyla ta porazka .

Polska - Ukraina 2 3.0 ⛔ Feralna 4 kwarta...
Złapalem juz za 3.3 i teraz gram coraz mocniej Ukrainki maja liderki Uro-Nile punkty , zbiorki Antonyuk i trojki Gorobets to wystarczy.

Słowacja - Włochy 1 1.6
2 mocne słowaczki Balintova i Hruscakova i to wystaczy na bezbawne Włoszki.
Tak jak przypuszczalem Polska grupa byla najslabsza i trzeba korzystac .
Na live ostro gram na Francje np wygrana 1 kwarta. I z dywizji B Niemcy - Litwa 1 1.42 ✅Litwinki z meczu na mecz gorzej , Niemki bez blysku ale wydaje sie jakby kontrolowaly mecze i same przody łapią

ted +23 Punkty (Ekstra włoski typ)
X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
09.07 17:00 Szwecja- Niemcy u20 1 +10,5 - ME U20

Nieporozumienie , w turnieju przygotowawczym Szwedzi równe boje ze Słowenia i Włochami (wygrana i porażka) w składzie : Spires z Barcy , Lofberg ze Sieny czy Lindstrom z Realu . Słabiutko na backupie - ale Niemcy dupy tez nie urywaja oraz są zdecydowanie underowi i poza Ogbym i może Lockhaartem nie maja super gwiazd w tym roczniku . Nasze ziemniaki ok 1,4 na Szkopków i to uważam za prawidłowy kurs , więc +10,5 biore z pocałowaniem w łapke (250 gbf +/- w pre b365 na to bierze)

dla fanów bezpieczeństwa i middlowania - w tym momencie handi -8 w b365 , więc można złapać lekkiego middlea (ja zostawiam jak jest)

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj przerwa od rozgrywek kobiecych także wybieram sobie jeden meczyk panów.
Po pierwszych dwóch meczach można już co nieco wywnioskować i wybrać ????
Słowenia u20 vs Szwecja u20
Wydaje mi się, że są to dwie najgorsze drużyny tej grupy. Jednak to Słoweńcy znajdują się w tym momencie półkę wyżej od słabiutkiej Szwecji. Pierwsze dwa mecze Słowenii to niezbyt wysoka (co do kursów) porażka z Serbią, w drugim meczu jednak będąc strasznym dogiem Słoweńcy powalczyli i wygrali z wyżej notowaną Hiszpanią. Szwecja natomiast rozegrała tylko jedno spotkanie i została zmasakrowana przez reprezentacje Niemiec aż 82-47.. Myśle, że nie tak łatwo będzie się podnieść po takich bęckach i dzisiaj Słowenia na fali (po wygranej z Hiszpanią) łatwo rozprawi się ze Szwecją.
Główny typ:
Słowenia -19 (1.85) 4/10
⛔ ⛔ ⛔
Jednak Słowenia nie taka silna (albo po prostu grali żeby spokojnie wygrać ten mecz)
Dodatkowo gram:
Słowenia vs Szwecja under 134.5 (1,85) 3/10 ✅ 128
Wydaje mi się że Słowenia swoje 75/80 rzuci natomiast Szwecja z 50 nie wyjdzie.​

K 170

krejos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Jestem tu od lat, ale praktycznie nie udzielam się w ogóle. Postanowiłem jednak spróbować swojej analizy. Zainteresowałem się meczem koszykówki u20 pomiędzy Francją i Izraelem. Koszykówka na poziomie młodzieżowym jest nieobliczalna, o czym sam się przekonałem stawiając wczoraj grubo na Ukrainki w meczu z naszymi (ostatnia kwarta 7-23). Wracając do tematu : Francuzi rozegrali dwa spotkania w roli faworytów – pierwsze przegrali 1 punktem z Rosją, natomiast drugie wygrali 1 punktem z Bułgarią. Izraelczycy wygrali natomiast pewnie z Polską (74:49), która dzień wcześniej pokonała 7 punktami Bułgarię. Porównując te wyniki wydaje się, że kursy na Izrael są mocno niedoszacowane.
Kurs 3,50 w Expekcie można śmiało pograć za niewielką stawkę.

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tego to ja nie ogarniam.
Słowacja u20 Kobiety vs Francja u20 Kobiety Kursy na Słowacje 3.90
Myślę że aż takim dogiem nie są. Jutro coś więcej o tym napisze ale na bwinie taki kursik trzeba zagrać. Ciekawe jaki jutro bet365 wystawi

No to jedziemy z koksem z dziewczynami. Dzisiaj będzie więcej pograne.
Francja vs Słowacja
Nie rozumiem w ogóle kursów na Słowaczki.. Spodziewałem się tutaj max 2.50 w ich stronę a tutaj dostajemy 3.50 w bet365. Francja wygrywa na tym turnieju wszystko za koleją no ale w jakim stylu.. Dziewczyny przegrywały wyraźnie z Rosją by jedną kwartą 27-9 zapewnić sobie zwycięstwo 55-51 to samo tyczy się meczu z Turcją gdzie po 3q przegrywały 37-24 by w 4 kwarcie wygrać 28-13. Myśle, że Słowacja do tego nie dopuści i jak wypracują sobie przewagę w 1 połowie to w drugiej nie dadzą Francji dojść. O Słowacji było pisane wcześniej. Bardzo solidna drużyna z 2/3 czołowymi i punktującymi zawodniczkami, potrafią dobrze bronić. Kursy według mnie spowodowane ostatnią wygraną Francji nad Czeszkami 85-43 i przegraną Słowacji z Włoszkami 57-60. I tak kursy przesadzone według mnie i po 3.50 wchodzę.
Główne typy:
Słowacja (3.50) 5/10

Na żywo polecam zagrać coś na 1 połowę na Słowacje i za drobne Słowacja wygra 6 lub więcej.

Norwegia vs Węgry
Kolejny mecz Norwegii na Mistrzostwach B i kolejne bęcki. Norwegia wczoraj grała mecz o przeskoczenie równie słabej Rumunii i Norweżki wygrały ten mecz. Ale dzisiaj kolejny mecz z Węgierkami które zajmują 2 miejsce w tabeli za Niemkami i takie rywalki odprawiają z przewagą 40+. Jak z Rumunią gdzie wynik był 41-82. Norweżki dostają za koleją ostatnie 3 na 5 spotkań zakończyło się porażką 40 lub więcej punktami.
Norwegia vs Bośnia 47-94
Norwegia vs Portugalia 32-74
Norwegia vs Niemcy 23-72
Główny typ:
Węgry -32.5 (1.85)
8/10
Dodatkowo polecam śledzić live i łapać linie na kolejne kwarty.
Serbia vs Łotwa
O Serbkach było już napisane wyżej. Grają dobrze, mają świetny rocznik i po prostu powinny tutaj zajść wysoko. Natomiast z Łotwą nie miałem do czynienia na tym turnieju jeszcze. Wydają się dość silną ekipą, wygrana z Czeszkami, Turcją i Grecją i minimalne przegrane Rosją i Hiszpanią. Jedynie wyraźnie przegrały z Francuzkami. Na pewno łatwo skóry nie sprzedadzą no ale zagrać na Serbki zagram.
Główny typ:
Serbia -8.5 (1.85) 3/10

Chociaż tutaj tak naprawdę może być różnie ????
Wszystkie typy:
Słowacja win (3.50) 5/10 ⛔
Wegry -32.5 (1.85) 8/10 ✅
Serbia -8.5 (1.85) 3/10
✅
Wynik: ✅ 4.35j
Szkoda Słowacji bo brakło nie dużo ale ✅ jest ????​

bankroll 696

bankroll

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Typu nie neguję wręcz przeciwnie. Ja jednak zadowalam się suchym zwycięstwem Serbek. Grają nieźle, na pewno będą chciały zrewanżować się za porażkę z przed kilku dni, gdzie prowadziły cały mecz by w 4Q przegrać. Jeśli mają coś ugrać to na pewno dzisiaj.
Serbiau20- Włochyu20 1,55 b365
edit: Siadła trójka Włoszkom i zabiły. Serbki za to cegła za cegłą. ⛔

luken7 95

luken7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
mam pytanie bo ja wogole nie ogarniam tych mlodych rocznikow , kieruje sie obecna forma i tym &quot; reprezentacja seniorow jest dobra to mlode pokolenie pewnie tez &quot; a to moze byc zgubne .
mysle aby zagrac na zwyciestwo : Serbi , Słoweni i Francji no i ewentualnie Turcji na podbitke . wypowie sie ktos kto siedzi w tym roczniku kosza?

bankroll 696

bankroll

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Indonesia - Japonia
typ: Japonia -38,5 1,83 b365⛔
Indonesia typowe knypy pod 1,70 i mniej. Oglądałem ich grę we wczorajszym meczu z Iranem i to była parodia. Rzuty za 3pkt z blisko 12m i 0 ogarnięcia w obronie. Iran wchodził pod kosz i rzucał do bólu, gdzie nie mogli trafić nic z dystansu...wynik 77-47 dla lepszych Iran grał sporą rezerwą. Mało tego, dzisiaj Indie zbiły Indonesie 91-55. Japończycy rozbili te same Indie 75-52. Japońce obok Chinoli i Iranu to trzeci ogarnięty zespół w grupie A, czego zupełnie nie można powiedzieć o amatorach z Indonesi.
edit: amatorka po 3Q przegrywa -41pkt by nagle w 4Q rzucić sobie 20pkt i wygrać 20-16...no ale

dawczan +14 Punkty (nie wiele brakło...róznica klas tak jak pisales, ale olewka IV kwarty)
bankroll 696

bankroll

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Filipiny - Iran -6,5 1,83 b365 ✅ 55-76
Oglądam te mistrzostwa Azji i powiem jedno. Przy wyniku zadowalającym, trzeba zamykać zakłady. Filipińczycy męczą się z półamatorami, wszystkie gwiazdeczki z ligi filipińskiej tak popularnej na forum, nie grają lub są pod formą. Iran ma kilku dobrych grajków i do momentu ich pobytu na parkiecie, będą wygrywać. Myślę, że linia nawet -10 i więcej wejdzie spokojnie. Filipiny nie grają nic ciekawego i męczą się z ogórami. Iran robi robotę pod koszem i tam wrzuca sporo pkt.
edit: nie ma to jak chcieć pomóc ludziom zarobić a starzy wyjadacze spinacze ... POLSKA z serdecznym pozdrowieniem dla znafców ...

szumek13 +7 Punkty
kidinho +2 Punkty
pf1920 +5 Punkty (Iran izzi:))
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Aaron Cel debiutuje dziś w reprezentacji Polski w towarzyskim spotkaniu z Czechami.
Mecz w Polsacie Sport News od 19:45.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pokusi się ktoś o dwa słowa na temat dzisiejszego meczu? Mi się udało obejrzeć tylko większość 1Q.
Oczywiście jest dużo za wcześnie aby wyciągać jakiekolwiek wnioski,jednakże z Czechami to trochę wstyd przegrać. Nawet pierwszy sparing.

bankroll 696

bankroll

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jordan-Japonia -4.5 1.83 ⛔
Mecz za 10min o miejsca 5-8. Japonczycy zespol o klase lepszy a handicap maly, spokojnie pokryja.
edit: Mam trochę więcej czasu, więc napisze odnośnie polaków dwa zdania. Wczoraj graliśmy pierwszy oficjalny mecz, skład nie powalał większości debiutanci. O ile wynik nie odzwierciedla jakiejś dominacji Czechów, to byli ekipą zdecydowanie lepszą. Czesi w odróżnieniu do naszych orłów, grali już w nowym zestawieniu i nawet bez Janka Veseleya i spółki, grali poukładaną koszykówkę. Nie można pominąć tego, że cegliliśmy wczoraj osobiste na potęgę i skuteczność w tym elemencie była wręcz tragiczna. Niby zasłanialiśmy się tym, że debiutanci (praktycznie drugi garnitur). Nasz nowy &quot;kołcz&quot;, mówił też o tyrce na siłowni. Coś w tym było bo po przerwie naszym brakło paliwa. Tak czy inaczej, bez naszych &quot;gwiazd&quot;, nie mamy czego szukać w starciu w eliminacjach z Niemcami,o ile nasi sąsiedzi zagrają w optymalnym zestawieniu.
edit2: No tak mecze o 5-8 i kitajce po przerwie wpuszczają nie wiadomo kogo i po co ... -5 do przerwy i mocny oklep po przerwie. Szkoda.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
jednakże z Czechami to trochę wstyd przegrać.
Bez przesady, że wstyd...Polska bez Gortata, a do tego Czechy to nie są peryferie koszykarskie, żeby mówić, że wstyd. Sam meczu nie miałem czasu obejrzeć, więc się nie wypowiem odnośnie samej gry.
Polska - Czechy 65:70 (16:17, 12:15, 19:18, 18:20)
Polska: Waczyński 13, Skibniewski 10, Karnowski 10, Hrycaniuk 7, Michalak 6, Cel 3, Zamojski 3, Dłoniak 3, Mokros 3, Łączyński 3, Gielo 2, Śnieg 2, Szewczyk 0.
Czechy: Svrdlik 19, Welsch 10, Auda 8, Palyza 6, Hruban 5, Pumprla 5, Sirina 3, Barton 3, Balvin 0, Pomikalek 0, Chan 0.