>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ME grupa A (Polska, Chorwacja, Czechy, Słowenia)

Status
Zamknięty.
Z 0

zuber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na Polskę Słowenie i Danie można zagrać ???? Chorwacji bez Balicia i Dzomby. Czesi bez najlepszego strzelca. Dania znakomicie przygotowana (wygrana z Niemcami)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
ME grupa A
ciekawe czy Polacy dadza rady Chorwatom ?! serce podpowiada ze tak ale umysl sie zdaje myslec ze beda mieli ciezko ... Jednak aby sie o tym przekonac zasiadzmy przed tv w czwartek o 20:15 polsat sport i kibicujmy naszym w drodze po Mistrza Europy ;) skoro jestesmy wice mistzrem swiata ???? Bracia Lijewscy a takze Bielecki Karol znajda z pewnoscia sposob na Chorwatow . Jednak z przyczyn patriotalnych odradzalbym typowanie tego meczu ;)

POLSKA BIAŁO CZERWONI !!

jamajus 0

jamajus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
na Polskę Słowenie i Danie można zagrać ???? Chorwacji bez Balicia i Dzomby. Czesi bez najlepszego strzelca. Dania znakomicie przygotowana (wygrana z Niemcami)

Na Polske mozna grac :spokodfhgfh:

Trener Chorwatów przyjechał jednak do Norwegii aż z osiemnastoma zawodnikami. To oznacza, że aż dwóch z nich nie będzie grało w pierwszej fazie Euro? Czy wśród nich będzie Balić? Tego dowiemy się zapewne dopiero podczas rozgrzewki przed meczem.

Chorwacja na Euro:
Bramkarze: Vjenceslav Somic (Croatia Osiguranje Zagreb), Mirko Alilovic (Ademar Leon), and Dragan Jerkovic (Croatia Osiguranje Zagreb)
lewe skrzydło: Nikša Kaleb (Croatia Osiguranje Zagreb), Ljubo Vukic (Croatia Osiguranje Zagreb)
prawe skrzydło: Zlatko Horvat (Croatia osiguranje Zagreb), Ivan Cupic (Octavio Pilotes Posada)
lewe rozegranie: Blazenko Lackovic (Flensburg), Davor Dominikovic (Portland San Antonio), Drago Vukovic (Gorenje Velenje), Tonci Valcic (Ademar Leon)
środek rozegrania: Ivano Balic (Portland San Antonio), Domagoj Duvnjak (Croatia Osiguranje Zagreb), Josip Valcic (Croatia Osiguranje Zagreb)
prawe rozegranie: Petar Metlicic (Ciudad Real), Denis Spoljaric (Croatia Osiguranje Zagreb)
kołowi: Igor Vori (Croatia Osiguranje Zagreb), Renato Sulic (Celje Pivovarna Lasko).

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W pierwszym meczu zagramy z mistrzami olimpijskim,Chorwatami.Ja w tym spotkaniu postawię na Polaków z kilku względów.Po pierwsze trzon naszej kadry został nie naruszony.Bielecki,Tkaczyk i Marcin Lijewski na rozegraniu.Szmal na bramce,Bartek Jurecki na kole,Tłuczyński z Jurasikiem na skrzydłach.W takim składzie zdobyliśmy wice mistrzostwo świata i wierzę ,że teraz na Euro w Norwegii nasz zespół będzie grac podobnie efektownie.

W sparingach przed Euro dwukrotnie wygraliśmy z Białorusią,wcześniej w kapitalnym stylu wygywając turniej &quot;Superpuchar&quot;(finał ze Szwecją-najlepszy mecz wg mnie).Chorwaci to znakomita ekipa jednak wobec kilku osłabień (Zrnic,Dzomba na pewno,trudno powiedziec czy zagra gwiazda Ivan Balic.) to Biało-Czerwoni są fawortem.

Polska - Chorwacja --------&gt; 1

Co do innych grupowych rywali to wydaje się ,że nasi wygrają bardzo pewnie.Słoweńcy przyejchali osłabieni brakiem Luki Scurka,Bostjana Kavasa(ma trenowac z zespołem),poa tym choroba zdrowotna dopadła Dragana Gajica.

Czesi natomiast tak jak kolega wcześniej zauważył bez najlepszego strzelca.Wg mnie grupę Polacy przejdą jak błyskawica.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lebork
Spotkanie: Chorwacja - Polska
Typ: Polska +1.5
Kurs: 1.65
Bukmacher: Sportingbet

Analiza:
Witam wszystkich! tym razem przegladajac oferte mistrzostw europy w pilce recznej rozpoczynajacych sie w Norwegi w oko wpadlo mi spotkanie naszej kadry z zespolem Chorwacji a konkretnie +1.5 bramki dla naszej kadry. Nie bede sie rozpisywal w statystykach obydwu reprezentacji bo jak wiemy nie maja one i tak wiekszego znaczenia w wiekszych imprezach taki jak wlasnie mistrzostwa europy czy swiata tam gra sie na maximum swoich umiejentnosci. Nasi kadrowicze sa bardzo zmotywowani przed tym 1 wystepem co mozna zauwazyc w roznych telewizyjynch wywiadach widac, ze beda walczyc w kazdym meczu o zwyciestwo a, ze wygrywac potrafia co udowodnili na nie dawnych mistrzostwach swiata w niemczech typ +1.5 moim zdaniem dosc pewny po srednim kursie 1.65 jaki wystawil Sportingbet.

jamajus 0

jamajus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
W grupie eliminacyjnej nasi zawodnicy spotkają się jeszcze ze Słowenią (piątek) i Czechami (niedziela). Do drugiej fazy grupowej awansują trzy zespoły, a wyniki spotkań między nimi zostaną zaliczone.

Trener Wenta nie chciał zdradzić, kto z jego podopiecznych wyjdzie w czwartek o godz. 20.15 na boisko Stavanger Idrettshall. Zgodnie z zasadami obowiązującymi podczas ME 2008 w Norwegii, każdy szkoleniowiec musi zgłosić listę 16 zawodników na godzinę przed meczem, a na 10 minut przed pierwszym gwizdkiem skreśla z niej jeszcze dwóch graczy. W polskiej ekipie wszystko powinno być jasne po porannym treningu.

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3miasto
Ivano Balic, najlepszy piłkarz świata dla Reczna.pl - &quot;Zagram dziś w meczu z Polakami&quot;!

wiecej informacji bedzie mozna uzyskac po godzinie 14 na portalu reczna.pl

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
Powiem tak jeśli Polacy zagrają dobry mecz w obronie to mamy pierwsze zwycięstwo na ME!! współczesna piłka ręczna opiera sie przede wszystkim na obronie! i szybkim ataku. W składzie mamy bardzo ale to bardzo dobrych zawodników grających w ataku rzucających bardzo dużo bramek ale nic nam to nie da jak w obronie zagramy jak &quot;cip*i&quot; ???? wiadomo już ze zagra niby super ekstra Balic ale co to da Chorwatom jeśli go wyeliminujemy z gry? Myślę ze to spotkanie jest do wygrania i ze to spotkanie wygramy, liczę tu na grzeska tkaczyka on musi poprowadzić ta drożynę do wygranych na tych mistrzostwach a wiem ze on to doskonale potrafi robić!
Polska - Chorwacja 1 // 2,15 bwin
co do reszty spotkań to nie ma co stawiać bo albo niskie kursy albo spotkania bardzo wyrównane ???? ale gdybym miał juz stawiać to na Danie, Islandię i Słowenię

POLSKA!!

J 19

jajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
stawiającym na Danie, przypominam o porażce Polaków z Norwegami i tym, że są oni gospodarzem tego turnieju.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
Polacy przegrali z Norwegia,ale to byl taki turniej rozgrzewkowy,jedynym argumentem przemawiajacym za Norwegia jest wlasna hala,nic wiecej.Sa slabsi od Dani i podejrzewam ze przegraja dzis wyraznie, Niemcy gladko ograja Bialorus , Polska Chorwacja to ciezki mecz,co prawda gra Balic ale i tak nie bedzie w 100% jesli chodzi o fizyczne przygotowanie a to zabiera 50 % atutów Chorwackiemu gwiazdorowi,badz co badz bazuje na niesamowitej sile i dynamice,a tego moze po kontuzji zabraknąc.Nie ma tez paru innych graczy,aczkolkwiek jak ktos madrze napisal wczesniej , mecz mozna wygrac tylko i wylacznie obroną ,licze ze zagramy konsekwentnie,z zębem , stawiam wiec na Polske. Hiszpanie moga miec ciezka przeprawe z Wegrami ale i tak wygraja , mysle ze faworyzowana Szwecja przegra z Islandia , Slowenia rozbije Czechów a Francja zdemoluje wręcz Slowacje,licze na swietny wystep Nikoli Karabatica.Rosja wygra takze z Czarnogora :jezora:
a wiec :
Niemcy - Bialorus 1
Hiszpania - Wegry 1
Chorwacja - Polska 2
Szwecja - Islandia 2
Dania - Norwegia 1
Slowacja - Francja 2
Slowenia - Czechy 1
Rosja - Czarnogóra 1

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Są poza Polsatami Sport gdzies transmisje? Kurde jestem zniesmaczony, bo kiedys słyszałem, że mecze Polski bedą na Polsacie otwartym, pozostałe na Polsacie Sport i Extra, a poza tym na DSF wszystkie, a dzisiaj chce ogladac mecz Polski, na Polsacie nie ma, na DSFie tez, na jutro patrze i także nie ma :/ Dopiero niedzielny mecz z Czechami na DSFie, w sumie mecz z najsłabszym rywalem... :/ Jest jakiś kanał jeszcze, na telewizji N na przykład?

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
Są poza Polsatami Sport gdzies transmisje? Kurde jestem zniesmaczony, bo kiedys słyszałem, że mecze Polski bedą na Polsacie otwartym, pozostałe na Polsacie Sport i Extra, a poza tym na DSF wszystkie, a dzisiaj chce ogladac mecz Polski, na Polsacie nie ma, na DSFie tez, na jutro patrze i także nie ma :/ Dopiero niedzielny mecz z Czechami na DSFie, w sumie mecz z najsłabszym rywalem... :/ Jest jakiś kanał jeszcze, na telewizji N na przykład?
oj ciezko bedzie zobacz na ZDF moze cos bedzie na DSF napewno poleca mecze Germanow. Pozostało Ci chyba tylko isc do jakiejś knajpy ????
POLSKA - CHORWACJA do przerwy 14:14

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lebork
Spotkanie: Chorwacja - Polska
Typ: Polska +1.5
Kurs: 1.65
Bukmacher: Sportingbet

Analiza:

Witam wszystkich! tym razem przegladajac oferte mistrzostw europy w pilce recznej rozpoczynajacych sie w Norwegi w oko wpadlo mi spotkanie naszej kadry z zespolem Chorwacji a konkretnie +1.5 bramki dla naszej kadry. Nie bede sie rozpisywal w statystykach obydwu reprezentacji bo jak wiemy nie maja one i tak wiekszego znaczenia w wiekszych imprezach taki jak wlasnie mistrzostwa europy czy swiata tam gra sie na maximum swoich umiejentnosci. Nasi kadrowicze sa bardzo zmotywowani przed tym 1 wystepem co mozna zauwazyc w roznych telewizyjynch wywiadach widac, ze beda walczyc w kazdym meczu o zwyciestwo a, ze wygrywac potrafia co udowodnili na nie dawnych mistrzostwach swiata w niemczech typ +1.5 moim zdaniem dosc pewny po srednim kursie 1.65 jaki wystawil Sportingbet.

32:27 ⛔

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
No chyba to się nie udało i przegraliśmy.
Powiem tak niestety Balic był dziś nie do zatrzymania nasza obrona pozostawia wiele do życzenia. Mecz ogólnie stal na wysokim poziomie praktycznie po 50min Chorwaci nam uciekli, myślę ze w grupie skończy sie tylko na tej porażce. Trener przeanalizuje błędy i jutro będzie juz znacznie lepiej. Aaa i nie moge nie napisac o sędziach według mnie w niektórych sytuacjach grali pod Mistrzów Olimpijskich.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
co do meczu POLAKOW to szkoda naszych bledów w obronie i w kontratakach ... bardzo nieskuteczny byl Marcin Lijewski , wogole niewidoczny nasz kolowy Bartek Jurecki . Na brawa zasluguje Mariusz Jurasik ktory zdobyl najwiecej bramek z naszego zespolu ???? nie udalo sie nam zneutralizowac Balica ale w nastepnych meczach bedzie juz tylko lepiej ;)

munez 0

munez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim skromnym zdaniem to Polska grała tragicznie w obronie, Chorwaci zbyt łatwo zdobywali bramki(za szybko...). Obrona była dla mnie bardzo słaba.A co do Balica to trzeba przyznać zagrał świetny mecz.Co do przyczyn porażki można tez dorzucić zbyt pasywny i długo rozwijający sie atak.Polacy atakowali za wolno,zaś Chorwaci grali bardzo agresywnie w obronie i Polacy po prostu nie mieli na nich lekarstwa.A trzecia sprawa to....sędziowie.Trzeba przyznać, ze sędziowie mieli malutki wkład w zwycięstwo Chorwatów.To tyle, mam nadzieje ze Polska wygra ze Słowenią i Czechami i awansujemy do dalszej rundy ???? .

Z 0

zuber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak taki niski zawodnik może z podłoża rzucać? mowa o Balicu ???? jest dobry;p ale wychodzi się kasacja i już ???? choć sędziowie nie pozwalali;p naszych lali po cichu ???? jestem pod wrażeniem jak Chorwaci kryli nasze koło:| naprawdę pełen respcet ???? teraz będzie lepiej!

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czechy - Chorwacja(-4,5)
2
1,72
Unibet

Chorwaci we wczorajszym meczu z Polską pokazali niestety jak powinno się grac w obronie oraz jak wykorzystywać decydujące sytuacje.To nic ,że główne skrzypce grał Ivan Balic o którym więcej napisz niżej.Chorwaci grali mądrze i świetna końcówka dała im zwycięstwo.Dziś ich rywalem będzie najsłabszy zespół w grupie A czyli Czechy.W meczu ze Słowenią mieli przestoje w grze,raz Słoweńcy im uciekali,raz Czesi nadrabiali i tak całe 60 minut.Najlepszym zawodnikiem bezapelacyjnie był J.Filip,prawoskrzydłowy który rzucił 10 bramek.Bolączką naszych południowych sąsiadów są kontrataki.Chorwaci to zespół z olbrzymim potencjałem i przewiduje dziś jednostronny mecz.Handi ,jeśli nie będzie jakichś sensacji powinno sie spokojnie pokryć.
Czechy - Chorwacja
Balic, I (Chorwacja)
Ile goli on strzeli w tym meczu?
Under 5,5
1,75
Unibet

Chorwat już wczoraj był oszczędzany a mimo to zdobył 7 bramek.Wg mnie dziś pogra jeszcze mniej a to dlatego ,że po pierwsze Czechy to mało wymagający rywal i zmiennicy Balica sobie poradzą a po drugie przed turniejem ,podobno Ivan uskarżał się na drobną kontuzję.Najlepszy piłkarz ręczny 2006 uważam ,że dziś będzie grał na tyle krótko iż nie zdąży zdobyć więcej niż 6 bramek.
Polska - Słowenia
1
1,30
Unibet

Kurs może nie oszałamiający ale dobrze ,że nie niższy.Jest to chyba najpewniejszy typ z dzisiejszych które udało mi sie zagrać.Polacy po wczorajszej porażce dziś są zmuszeni wygrac ze Słoweńcami.Nasi dzisiejsi rywale nie mieli problemu z pokonaniem Czechów.Polacy natomiast wczoraj mieli problemy z dokładnym rozegraniem piłki i dograniem do koła.Zawiódł szczególnie Jachlewski ,który nawet w sytuacji 1 na 1 nie potrafił pokonać chorwackiego bramkarza.Z doskonałej strony pokazał się Mariusz Jurasik,Karol Bielecki z Grzegorzem Tkaczykiem momentami mieli przebłyski.Dziś jestem wręcz przekonany o tym ,że trener Wenta odpowiednio zmobilizuje wice mistrzów świata.Nie mogę sobie wyobrazić by Polacy odpadli już w fazie grupowej z turniej.Wg mnie dziś zdecydowane zwycięstwo Polaków.
Polska - Słowenia
Jurasik, M (Polska)
Ile goli on strzeli w tym meczu?
Over 6,5
2,00

Mariusza stać dziś na 7 bramek.Polak wczoraj potwierdził znakomitą dyspozycję i już po 30 minutach miał 7 goli na koncie.Dziś jeżeli będzie dostawał tak samo dużo piłek i jeszcze troszeczkę poprawi skuteczność to jestem spokojny o ten typ.

Status
Zamknięty.