>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MB kilka pytań.

X 0

xvid034

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Witam. Od niedawna gram na zakładach.

Najpierw grałem na bah gdzie przegrałem pierwsze 100zł. Konto zamknąłem. Aktualnie gram na bet365 i sporo pieniędzy zarobiłem. Nie satysfakcjonują mnie jednak kursy na hokej i mam zamiar założyć konto na expekt. Jak widzicie szybkie wpłaty bez ograniczeń przypadłyby mi się. Mam jednak kilka pytań:

1. Na czym aktualnie polega weryfikacja konta ?
2. Czy nie będzie problemu, jeśli mam konto w buku na dane XXX przelewam na MB również na XXX a z MB na izzy konto w mbanku na dane XYZ ?
3. Czy w jakiś sposób jest to obejście nowych ustaw ? No bo gdzieś czytałem tutaj na forum, że bank wezwał gościa aby wyjaśnił im co to za przelew. A przecież z MB nie muszę się chyba tłumaczyć ?

Z góry dziękuje za w 100 % pewne odpowiedzi ????

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
1. poszukaj w tym dziale odpowiedz, kwestia ta zostawala proszuana juz milion razy. Poza tym na ich stronie wszystko masz leniu!
2. Beda problemy. I to duze.
3. Pozyjemy zobaczymy ale raczej nie powinno byc z MB problemow o ile bedziesz wiedzial co jak i z czym postepowac poprawnie i z glowa. Jak bedziesz myslal to nie bedzie problemow.

M 44

merdok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poniatowa
Chciałbym zapytać czy mogę mieć dwa konta na ten sam adres domowy tzn.na siebie i żonę?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Chciałbym zapytać czy mogę mieć dwa konta na ten sam adres domowy tzn.na siebie i żonę?
Zasadniczo tak...
Ale przelewy między Wami mogą budzić podejrzenia ludzi z MB. To tak na przyszłość ;)

K 0

kubazkki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UE
Witam czy jest możliwosc wysłania srodków z mojego konta mb na konto innego uzytkownika w bet-at-hom.com ???

p.s. nie mam 2 kont na bah.licze na szybką odpowiedz

P 0

patch.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kubazkki, dokladnie nie wiem czy jest taka mozliwosc(specem nie jestem), osobiscie ja bym radził temu komus zalozenie konta MB, wtedy na nie wyslalbys pieniądze, a dana osoba wyslala je na bah (trudniejsze i wolniejsze, ale wtedy nie powinno byc komplikacji)

2. Czy nie będzie problemu, jeśli mam konto w buku na dane XXX przelewam na MB również na XXX a z MB na izzy konto w mbanku na dane XYZ ?

Ta kwestia jest interesująca, przynajmniej dla mnie.. Martinho19 mogłbys opisac istote problemów?

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
patch. wyplacac mozna tylko na konto bankowe z ktorego cos wplacales na MB (co wiaze sie z tym iz dane musialy przy wplacie byc takie same bo inaczej by ci nie zaksiegowali kasy )