>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MB i pare kont

mocko 0

mocko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie poniewaz jaki czas temu zasililem kilka kont bwin przez moje MB(zailalem konta znajomych bo oni nie maja mb i tak bylo szybciej) i mam takie pytanie bo oczywiscie wszyscy maja mojego MB zapisanego w swoim systemie i jak wszyscy zleca wyplate na te MB to bedzie okolo 6kont to czy Bwin sie przyczepi czy nie??

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Oczywiście że się przyczepi, strasznie śmierdzi to multikontami, mogą być problemy.

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Blokada gwarantowana, szczególnie jak będziesz zamazywał twarze i kombinował z dowodem :]

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Jak jeszcze przynajmniej dwie osoby z tych którym wpłacałeś kasę korzystały z bonusu to już możesz sobie sam zamknąć konto.

R 0

ruchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można jeszcze spróbować w ten sposób:
Niech każda osoba poprosi o usunięcie zapisanego adresu MB, np. z powodu zamknięcia konta.
Nie wiem jak BWIN to rozpatrzy bo tylko sobie teoretyzuje.
W tamtym roku miałem taką akcje że właśnie zamknęli mi konto MB. Przed zamknięciem konta zrobiłem transfer na betfair. Miałem tam ok. 2000zł i nie mogłem wypłacić inną formą jak przez MB. No i zrobiło się nie ciekawie. Nie mogłem do banku i nie mogłem na MB bo już nie miałem konta.
Batfair okazał się bardzo wyrozumiały, usunęli mi adres konta MB i pozwolili wypłacić do banku.
Więc radze spróbować w ten sposób.