>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MB czy Neteller

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Siemanko:cool:

Chce zalozyc portfel internetowy ale nie wiem ktory lepszy w moim przypadku, mam do was kilka pytan. Po pierwsze ktory z nim ma mozliwosc posiadania dwoch walut? Tzn chodzi mi o to ze na poczatku chce zalozyc konto na angielsku adres mieszkania i w walucie GBP a po jakims czasie jak wroce do kraju zmienic adres i miec walute PLN, czy jest to wogule mozliwe?

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Siemanko:cool:

Chce zalozyc portfel internetowy ale nie wiem ktory lepszy w moim przypadku, mam do was kilka pytan. Po pierwsze ktory z nim ma mozliwosc posiadania dwoch walut? Tzn chodzi mi o to ze na poczatku chce zalozyc konto na angielsku adres mieszkania i w walucie GBP a po jakims czasie jak wroce do kraju zmienic adres i miec walute PLN, czy jest to wogule mozliwe?

Możesz założyć konto na angielski adres zamieszkania a jak wrócisz do Pl to zakmnij to konto i załoz na Pl adres z polską walutą

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
xyzz +1 Punkty
xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Dzięki za pomoc✅ a mogę mieć dwa konta jedno na adres polski a drugie na angielski, wiadome w różnych walutach? I jakie sa generalnie różnice miedzy MB a neteller? Czy to raczej bez znaczenia gdzie konto założe?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nie na raz możesz mieć tylko jedno konto otwarte. Różnice są w opłatach Skrill/MB jest tańszy, niż Neteller. Z tego co pamiętam to chyba ponad dwukrotnie tańszy.

kuras92 +1 Punkty (Oby weszło,nie ma za co ;-))
xyzz +1 Punkty
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Dokładnie, np. karta Neteller jest darmowa a za taką samą kartę w MB zapłacisz 40 zł i co rok będziesz musiał za tą kartę te 40 zł płacić. No ale karty w Neteller nie możesz mieć w złotówkach więc płacisz dodatkowo za zmianę waluty przy jakiejś tranzakcji. Jeśli regularnie korzystałbyś z takiej karty Netellera to te wszystkie opłaty wyniosą Cię dużo więcej niż te 40 zł na rok w MB. Poza tym oba portfele nie mają zbyt wielu różnic. Ja polecam Skrilla ze względu na niższe opłaty.

xyzz +1 Punkty
sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Ja polecam Skrilla ze względu na niższe opłaty.
:) I to o wiele niższe, jak dla mnie neteller to złodziejstwo, za wszystko musisz płacić 5X tyle co w MB. Neteller jest bardziej bezpiecznym portfelem niż MB, musisz przejść bardzo dokładną weryfikację żeby móc z niego w pełni korzystać, tak samo jak coś wydaje się nie tak, odrazu blok konta i wyjaśnianie. Mb daje dużo większą swobodę korzystania z konta dla zweryfikowanych jak i nie zweryfikowanych użytkowników. Ogólnie jak chcesz trzymać bardzo dużą kase tzn kilkadziesiąt tys + to polecam neteller. Ale jak mniejszą do paru tys to MB jest 100X lepszym rozwiązaniem. ;-)