dajecie sie jeb... jakimś pastuchomNiet.
Jutro napiszę do Andrzeja ostrzej.
Ja robiłem u nich 1 wypłatę 18 i dwie 19 stycznia doszło mi w czw czy pt pierwsza i chyba w sobotę dwie pozostałe. Inna rzecz ze poganialem ich wcześniej i wtedy mi zagwarantował termin 5-7luty.
Leża mi jeszcze gotówkę na zmianie kursu euro a nic nie było w regulaminie o tym że wypłacaja w euro więc Andrzej poprosił o wyciag z konta i mówił ze odda ale skonsultuje z szefem. zobaczymy co z tego wyjdzie powinni dać po jakimś bonusie za te męki ????
mi się wydaję że w mayplay obowiązuję zasada "klient w krawacie czeka dłuzej"bardzo długie wypłaty? No rzeczywiście długie, bo w moim przypadku chyba czekają aż przejdę na emeryturę i umrę ????
Witam ponownie,
dziękuję, staram się być szczery, pomaga to w tym biznesie.
Co do sytuacji, zależy jak na to spojżeć, dziś zostało
przeksięgowanych
większość zaległych wypłat, widzę że mamy jeszcze około 15 wypłat
które
nabrały spóźnienia ponad 3 dni robocze, ale jest to liczba na wszystkie
rynki. Z Polskich wypłat jest zaległych około 8 z nich.
Czyli ostrożnie podchodząc do tematu, jutro będziemy mieli wypłaty już
na bierząco.
Pozdrawiam serdecznie
Andrzej Bialecki - Mayplay.com
Jestem w nieszczęśliwej ósemce ????napisalem do niego jako byly gracz kiedy dostaniecie kase i dostalem taka wiadomosc,ktos potwierdzi ze dostal lub nie dostal kasy ?
słowo klucz 'około'.
Ja swojego czasu miałęm tam trochę kasy, ale jak czekałem dwa tygodnie ponad to uznałem że to się mija z celem i 'wytransferowałem' poprzez zakłądy kasę stamtąd, do normalnego buka skąd mogłem już dokonać wypłaty.
Zwykle nie lubię tak negatywnie podchodzić do firm bukmacherskich, bo często opinie w internecie biorą się w kosmosu, ale tutaj niestety spotkały mnie naprawdę duże przeszkody i nieprzyjemności.
'oczekujących' podziwiam i jednocześnie życzę powodzenia, ja sobie odpuściłem czekanie dawno temu![]()