>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MAX SA

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
www.maxsa.pl
Nowy bukmacher naziemny z siedzibą w Poznaniu.
Przechadzając się po uliczkach starego rynku w Poznaniu natrafiłem na nowego ziemniaka.
Kursami nie powalają, jest możliwość zagrania e-kuponu. Rozmawiałem z babeczką i powiedziała, że z czasem oferta będzie się poszerzać. Pierwsze plany to otwarcie kolejnych punktów w Poznaniu, a potem poszerzenie działalności w pozostałych częściach kraju. Jest możliwość współpracy i otwarcie punktu pod ich szyldem.
Sam lokal w środku zrobił pozytywne wrażenie. Kursy wyświetlane na telewizorach lcd, wszystko ładnie i przejrzyście.

wojciechj 30

wojciechj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
na + maja promocje, że przy kuponie powyżej 5 zdarzeń, mnożą kurs końcowy x 1,12 co zmniejsza ten nędzny podatek w bukach naziemnych.

marko87 214

marko87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Ale oferta jest fatalna. Na siatkówkę i kosza prawie zero handicapów. dodatkowo nie ma w ogóle ofert z lig polskich. Nieważne, czy jest to piłka nożna, kosz, czy siatka

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
you know less, you sleep better
z tenisa nie mają handicapów ani setowych ani gemowych. kursy niskie. chyba brak możliwości wklepania swojego kuponu na stronce. kiepsko to wygląda, niczym nie przyciągają

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
I też nie przyciągną większośc punktów jeszcze zamkniętych jak dla mnie amatorska jeszcze firemka ostatnio odwiedziłem ich jeden punkt zawiodłem się kursami... brakiem dostępu do internetu .... także jak dla mnie nie traktują poważnie klientów.

M 0

mac2222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Otworzyli niedawno punkt w Będzinie. Kursy nie powalają , możliwosci handicapów itp. są najczesciej nie długo przed meczami .

B 0

bumba331

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
maxsa
Witam! wie ktos moze gdzie w szczecinie maja swoje punkty przyjmowania? albo najlepiej haslo do weryfikacji na strone internetowa? ????

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ten buk jest niepoważny na stronie internetowej aby przeglądać ich ofertę wymagają hasła które można uzyskać w punktach naziemnych. Natomiast nigdzie nie ma info gdzie znajdują się ich punkty.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
co za geniusze ????
lista punktów jest na stronce po uprzedniej weryfikacji hasłem które się otrzymuje w punkcie naziemnym, szukajmy a znajdziemy i dostąpimy zaszczytu gry u nich ????

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Ten buk jest niepoważny na stronie internetowej aby przeglądać ich ofertę wymagają hasła które można uzyskać w punktach naziemnych. Natomiast nigdzie nie ma info gdzie znajdują się ich punkty.
Niepoważnie to wygląda - fakt. Ale widać mało wnikliwy jesteś bo wystarczyło kliknąć w linki, który podał @edi8 w tym temacie a już chociaż byś zobaczył ofertę.
Oferta naziemnej firmy bukmacherskiej MAX:
http://maxsa.com.pl/pdf/oferta-jutro.pdf
http://maxsa.com.pl/pdf/oferta-jutro.pdf
Kombinując dalej: http://maxsa.com.pl/pdf/oferta-dzisiaj.pdf
http://maxsa.com.pl/pdf/oferta-cala.pdf
Ofertę kursową można zobaczyć i porównać z innymi ziemniakami.
Może coś ukrywają ???? np: punkty otwarte bez zezwolenia...
A co tam słychać u Twojego pracodawcy etoto.pl?
Tak słabo, że musisz pisać o konkurencji? Zainteresuj się swoim pracodawcą.
edit: Przepraszam, kolega napisał na PW, że już nie tam nie pracuje.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
edi8 +16 Punkty (Wesołych Świąt :))
mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
co za geniusze ????
lista punktów jest na stronce po uprzedniej weryfikacji hasłem które się otrzymuje w punkcie naziemnym, szukajmy a znajdziemy i dostąpimy zaszczytu gry u nich ????
Aby otrzymać hasło trzeba wiedzieć gdzie się znajduje ich najbliższy punkt natomiast aby wiedzieć gdzie się ich punkty znajdują trzeba mieć hasło. Brak logiki u tego bukmachera. Nie wiem może to taka ochrona przed nieletnimi aby kieszonkowego u buka nie przegrywali. Ja jeszcze żadnych ich punktów we Wrocławiu nie widziałem.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja u Siebie widziałem jeden na Śląsku kursy niby wysokie jednak przeważnie jest to jak TipSport po Barach itp.

H 10

hutnik14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś czy mają jakieś punkty z Krakowie? Ciężko się cokolwiek dowiedzieć o tej firmie.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W necie jest wpis z października&#39;12 z informacją o ich punkcie w Krakowie.

.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vader +10 Punkty (Wesołych Świąt!)