>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2013

agent00typer 116

agent00typer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-dy / Scotland
sa rozwiazania juz?
ed. Mam ok. 60%, matematyka to była moja najsłabsza strona, osobiscie przed matura spodziewalem sie ze zdam na styk, moze zblize sie do 40% ale zaskoczenie jest miłe ???? zrobilem kilka głupich błędów przez co troche punktów poleciało no i z zamknietych 17/25 to tez mnie nie zadowala jakos

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak tam angliści? ;) u mnie podstawa w okolicy 100, na rozszerzeniu czytania zwaliłem, zadziwiająco dobrze słuchanie (14/15).
Jak to jest z tym zaznaczaniem w kółeczko złych odpowiedzi i zamalowywaniem prawidłowych? Bardzo trzeba dokładne kółka rysować, czy byleby coś było poza kwadratem? ???? Bo pierwszy raz zmieniałem odpowiedzi i to chyba 3 razy więc się boję, czy na pewno mi dobrze to odczyta ????

bodzio9 247

bodzio9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pisze ktoś jutro rozszerzony polski ? Jest jakiś uniwersalny punkt do zawarcia, który zawsze pojawia się później w kluczu ?

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
też uważacie, że dzisiejsza mata była banalna ?

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, ale porównywalna z tym co rok temu, więc taki już może jest ten poziom matury rozszerzonej. Zdziwiło mnie, że dali i kombi i prawdopodobieństwo, zazwyczaj jest jedno z tych dwóch zagadnień na maturze a tu i to i to ;)

agent00typer 116

agent00typer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-dy / Scotland
Jak to jest z tym zaznaczaniem w kółeczko złych odpowiedzi i zamalowywaniem prawidłowych? Bardzo trzeba dokładne kółka rysować, czy byleby coś było poza kwadratem? ????

???????????? pętla dookoła kwadratu

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra, dobra, wczoraj po całym dniu w szkole, a szczególnie po 3,5h rozszerzenia to ja nie wiedziałem jak się nazywam, sam mam bekę teraz ze swojego pytania ????

rockstar 3

rockstar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdawał ktoś ustny angielski ? macie zestawy pytań / obrazki , co było ?

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
angielskiego to w sumie nie zda tylko osoba, która nic na tym egzaminie nie powie. Niby taki łatwy ale mały stresik jest ????

S 408

swergoc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Kto z Was zdawał WOS? ????

M 176

michal93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja zdawałem i rozumiem twoje pytanie te zadanie było dośc tendencyjne

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie dosyć dobrze- pisałem rozszerzenie. Wkurzyłem się nieco bo zawaliłem zadanie z poziomem natężenia dźwięku przez pomyłkę przy jednostce a sposób miałem dobry. Do tego nie dałem rady z zadaniem gdzie były dwie ściany. No i ostatnie podpunkty typu &quot;Wyjaśnij..&quot; z jądrowej- poległem. Ale generalnie matura na plus chyba.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak teraz jest? rekrutacje elektroniczna sklada sie przed wynikami matur czy po?
rok temu było po, wpisuje się numer świadectwa bodajże i szkoła sama pobiera.
Ale nie gwarantuję, że dalej tak jest;)

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
jak teraz jest? rekrutacje elektroniczna sklada sie przed wynikami matur czy po?

Przed rokiem było tak, że rejestrowałeś się na specjalnej stronie, wybierałeś kierunki; po wynikach matury wklepywałeś wyniki i robiłeś opłatę rekrutacyjną. I w ich wyznaczonym terminie składasz potrzebne dokumenty u nich lub wysyłasz pocztą