>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2013

witek1902 16

witek1902

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
No to ładnie pocisnąłeś widzę, szacunek ???? oby tak dobrze było na głównej. Gdzie startujesz na studia? po przedmiotach wnioskuję, że SGH?
ja 98% z matmy z podstawy 68% z fizyki rozszerzonej, no ale to na początku przygotowań z fizyki, reszty jeszcze nie oddali, opieprzają się

Nie widziałem tegorocznych arkuszy, ale jako maturzysta 2012 mogę powiedzieć, że na próbną maturę z fizyki to świetny wynik ;)
Ja na próbnej miałem jakieś ~20%, na normalnej 58% + 90% mata rozszerzona + 96% niemiecki podstawa i aktualnie zaczyna mi się pierwsza sesja na Informatyce na PW ????

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie widziałem tegorocznych arkuszy, ale jako maturzysta 2012 mogę powiedzieć, że na próbną maturę z fizyki to świetny wynik ;)
Ja na próbnej miałem jakieś ~20%, na normalnej 58% + 90% mata rozszerzona + 96% niemiecki podstawa i aktualnie zaczyna mi się pierwsza sesja na Informatyce na PW ????
no ale trzeba powiedzieć że ta pierwsza próbna była łatwiejsza, teraz pisałem drugą i będzie zdecydowanie gorzej, mimo wszystko teraz chyba okres najbardziej wytężonej pracy i na tej fizyce trzeba się skupić :razz:
ładne wyniki miałeś z rozszerzenia, jakie mniej więcej wyniki dawały miejsce na PW na tych bardziej obleganych kierunkach?

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja już pojutrze, masakra ????
a w niedzielę śmigam na turniej futsalu

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie dopiero 9.02, masakra, że tak późno, nic się nie chce uczyć teraz, bo wszyscy studniówką żyją ????

witek1902 16

witek1902

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
no ale trzeba powiedzieć że ta pierwsza próbna była łatwiejsza, teraz pisałem drugą i będzie zdecydowanie gorzej, mimo wszystko teraz chyba okres najbardziej wytężonej pracy i na tej fizyce trzeba się skupić :razz:
ładne wyniki miałeś z rozszerzenia, jakie mniej więcej wyniki dawały miejsce na PW na tych bardziej obleganych kierunkach?
Bardziej obleganych tzn?
Na wydziale Elektrycznym bez problemu dostałem się na Informatykę i Automatykę i Robotykę.
Na MiNi na Matematykę, na EiTi na Informatykę, ale od lutego, na Elektronikę, Telekomunikację też.
Informatyka na MiNi + praktycznie wszystko z MELu poza zasięgiem niestety ;)
Wybrałem Informatykę na Elektrycznym i na razie nie żałuję, chociaż w wakacje mogłem przysiąść trochę do programowania, bo teraz poziom jest dla mnie dość wysoki.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardziej obleganych tzn?
dzięki ???? mniej więcej mi to przybliżyłeś
bardziej obleganych czyli z najwyższymi progami (oczywiście rozumiem że to nie przekłada się aż tak na poziom kierunków) z tego co wiem budownictwo, geodezja, informatyka
PW mnie dość mocno interesuje i PWr z tym że do Warszawy mam dalszą odległość, nie wiem czy jest to warte zachodu, ale nie będę tutaj się rozpisywał bo to temat o maturze, jeszcze raz dizęki

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jak tam Agent wyszło? bo u mnie to chyba najlepszy weekend kiedykolwiek ????

agent00typer 116

agent00typer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-dy / Scotland
u mnie szczerze mówiąc bardzo przeciętnie, dj grał częściej niż orkiestra, mało takich typowo weselnych piosenek dobrych do tańczenia, jedzenie bez rewelacji..
Wyszedłem jakoś o 3:30 :p

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak tam przygotowania do maturki? ????

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie na razie ferie i głównie to odpoczynek, a na przygotowania jeszcze będzie czas ????

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
U mnie też ferie i miałem się uczyć więcej, a tutaj niestety nie ma chęci zbyt wielu...

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie już dwa tygodnie po feriach ???? ja powoli już powtórki robię głównie z fizyki

firer 886

firer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie bierze hajs ?
urbasag 90

urbasag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Ja pisałem mature z polskiego nie znając nawet głownych bohaterów i otrzymałem 56 % procent. także bez stresu ????