>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2012

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Może głupie pytanie, ale skąd wziąć hasło, trzeba się tam gdzieś zarejestrować?

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To hasło jest dla każdego PESEL-u odzielnie?
Prawdopodobnie tak, bo każdemu z osobna rozdawali. Zadzwoń do sekretariatu i tam na pewno Ci powiedzą ;)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
ja nic takiego nie dostalem

Musiałeś dostać ;).
Zresztą duża cześć osób nie sprawdza wcześniej, bo do 8:00 się nie mogą zalogować wiec wolą iść do szkoły. Nic nie straciłeś jak nie masz kodu.

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Wiecie może kiedy będzie klucz odpowiedzi do zadań maturalnych taki oficjalny na CKE.edu.pl?

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Wiecie może kiedy będzie klucz odpowiedzi do zadań maturalnych taki oficjalny na CKE.edu.pl?

Jeszcze raz ponowie, zna ktoś odpowiedź na moje pytanie? Czekamy już miesiąć na opublikowanie przez CKE kluczy odpowiedzi oficjalnych :zoltakartka:

zaglebie13 152

zaglebie13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze raz ponowie, zna ktoś odpowiedź na moje pytanie? Czekamy już miesiąć na opublikowanie przez CKE kluczy odpowiedzi oficjalnych :zoltakartka:
A ty pamietasz teraz co zaznaczales ??

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Oficjalnego klucza z CKE raczej nie będzie. Zresztą po co Ci ta wiedza ? Zmieni to coś ? Teraz to i tak już &quot;po ptokach&quot;. Za miesiąc wyniki. Na necie jest masa odpowiedzi i jeśli chodzi o zamknięte to nie będzie problemu ze znalezieniem właściwej odpowiedzi.

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Od której jutro będą wyniki w szkołach?
wejdź na stronę szkoły :p w necie chyba są od północy, tylko pewnie zalogować się to będzie niezły fart... u mnie w szkole np. można odbierać świadectwa 11-12:30

homel 918

homel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co piąty maturzysta nie zdał w tym roku matury. To prawie 65 tysięcy tegorocznych absolwentów szkół ponadgimnazjalnych.
Z matematyką na poziomie podstawowym poradziło sobie 85 procent zdających. Średni wynik to 56 punktów na 100 możliwych.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie strasz ludzi, którzy nie czytali tego artykułu na onecie/interii ;P
Tam z maturą[licea ogólnokształcące] poradziło sobie 89 procent uczniów. 70-procentową skuteczność mieli uczniowie techników.
Więc spokojnie trzeba czekać na wyniki ;)