>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Matura 2012

kosa248 399

kosa248

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja fizykę sobie odpuściłem, za to wziąłem angielski rozszerzony. A później matma finansowa, pewnie gdzieś w Krakowie ;)

ksz034 23

ksz034

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hrubieszów.
Przesadziłem. Trzy otwarte których w ogóle nie brałem pod uwage mam dobrze. Do tego te dwa za 5 i 4 pkt dobrze. Zamknięte wszystkie dobrze albo najwyżej jedno źle. Over 70% chyba będzie.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja jeszcze ang rozszerzony, jutro matma rozszerzona i w piatek fizyka podstawa. Next tydzien zostanie jeszcze ustny polak i ang

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Matma rozszerzona + fizyka podstawowa, bo tego w przeciwieństwie do geografii nie trzeba czytać i się uczyć i polibuda welcome :razz:
Gerę można napisać solidnie bez większego przygotowania. Nie wiem czy przeglądałeś kiedyś arkusze z rozszerzenia z poprzednich lat. Zadania z mapą, przecież to banał. Masa pytań z gatunku ekonomiczno społecznych. Wiadomo, że są rzeczy które trzeba wykuć, ale geografię się przyjemnie zdaje.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak tak patrze na te zadania z rozszerzonej matmy z 2011 to zaczynam zalowac ze to pisze ...

K 0

kzysiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BC
mam pytanie czy można gdzieś pobrać nagrania audio do słuchania z arkuszów z lat poprzednich?

S 13

suwix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Geografia rozszerzona z 2011 była trudna, więc nie wiem czemu każdy mówi ze to banał :eek:

A 4

argreto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Noo patrzylem na geografie i byla calkiem prosta:grin:

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Trochę słabo, ale tyle ile chciałem mieć minimum będę miał, ale zawsze szkoda.
Pierwsze zadania łatwiuśkie to potem dowalili z tym parametrem. Na pierwszy rzut oka spoko, bo lubię takie zadanka, ale za nic w świecie przyrównując w drugim warunku przyrównując te iksy^4 z tym co oni chcieli nie chciało mi się to skrócić, część tak a część, nie ale skrócić się chyba miało bo były te same liczby ale przeciwne znaki, no ale jak się pytałem osób to też tego nie mogły zrobić.
Z ciągiem sobie zawaliłem i z polem trójkąta

kosa248 399

kosa248

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nic szczególnego w tym roku nie wymyślili ???? Na pierwszy rzut oka niektóre zadania sprawiały wrażenie dziwnych, ale liczyło się całkiem dobrze. Jedynie nad ostatnim musiałem trochę dłużej pomyśleć (tak już czasem bywa z dowodami), ale przypomniałem sobie o prawie de Morgana (1. klasa liceum, logika) i było po zadaniu ????

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Nic szczególnego w tym roku nie wymyślili ???? Na pierwszy rzut oka niektóre zadania sprawiały wrażenie dziwnych, ale liczyło się całkiem dobrze. Jedynie nad ostatnim musiałem trochę dłużej pomyśleć (tak już czasem bywa z dowodami), ale przypomniałem sobie o prawie de Morgana (1. klasa liceum, logika) i było po zadaniu ????

A ja pierwszy raz o takim czymś słyszę, i RESPECT dla Ciebie-będę zadowolony jak zdam podstawową ????

kosa248 399

kosa248

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja pierwszy raz o takim czymś słyszę, i RESPECT dla Ciebie-będę zadowolony jak zdam podstawową ????

Logika jest raczej tylko w klasach z matmą na poziomie rozszerzonym (nie wiem, do jakiej klasy chodziłeś), więc po prostu mogło nie być o tym mowy u Ciebie na lekcjach. Poza tym jest to taki dział, do którego później się nie wraca, aczkolwiek z prawa de Morgana korzystaliśmy przy zadaniach związanych z prawdopodobieństwem.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dla mnie to mega kat byl, nie mialem nigdy matmy rozszerzonej, kompletnie bez zadnego przygotowania, ale na razie chyba mam 7 pkt gdzies po 4 zadaniach wiec nie tak zle ????

kosa248 399

kosa248

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bez nauki matmy na poziomie rozszerzonym trochę ciężko jest zdawać rozszerzoną matmę... Chociaż jak ktoś nie ma problemów z matmą na poziomie podstawowym to może jakoś sobie poradzić. Ale jest zupełnie inaczej, gdy zadanie, które w klasie z rozszerzoną matmą jest na porządku dziennym, widzisz po raz pierwszy w życiu...

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no dokladnie, licze na ok 20% - czyli nie tak zle jak na mnie ????

homel 918

homel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie zdałem... masakra angielski dzisiaj...